Skocz do zawartości

Da best recenzent w N+

• Please log in to reply
242 odpowiedzi na ten temat

#1 rezist

rezist

Administrator

• Administratorzy
  • 1 Postów:

Napisany 03 styczeń 2010 - 21:35

Welcome to your new Invision Power Board!

Congratulations on your purchase of our software and setting up your community. Please take some time and read through the Getting Started Guide and Administrator Documentation. The Getting Started Guide will walk you through some of the necessary steps to setting up an IP.Board and starting your community. The Administrator Documentation takes you through the details of the capabilities of IP.Board.

You can remove this message, topic, forum or even category at any time.

Go to the documentation now...

#2 miazga

miazga

Mega Man

• Forumowicze
  • 112 Postów:

Napisany 15 marzec 2004 - 00:10

Prosto, łatwo i przyjemnie- najlepszy Twoim zdaniem recenzent w N+?

#3 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 00:15

Najpierw byl nim Wicik (recenzja bodajze ISS PRO 98' rzadzi ;)), gdy odszedl zaczalem wielbic (zbyt mocne slowo, ale co tam) Grabarza, ktory niestety troszke sie ostatnimi czasy opuscil, co spowodowalo, ze aktualnie ktos taki jak "najlepszy recenzent" nie istnieje ;).

#4 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4708 Postów:

Napisany 15 marzec 2004 - 00:18

Ja chciałbym powiedzieć, że jak mi smutno to czytam sobie reckę jakiegoś Hugo w jednym ze starych numerów Neo+. Autorstwa Grabarza naturalnie. Sikanie do mleka rula, a dopisy Gulasha tez potrafią rozbawić. Najbardziej polewkowa recka wszechczasów.

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 00:25

Recenzenci?
Ja czytam tylko "pozdrowienia"
w kaciku pierwszej strony..... 8)

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 00:26

Jednego ulubionego recenzenta nie mam. Kazdy ma jakis swoj styl i urok. Jednak ze wzgledu na stare czasy najwiekszym respectem darze Gula, Banana i Marcela ;d Grabarz swoja droga - Wicik tez.

#7 miazga

miazga

Mega Man

• Forumowicze
  • 112 Postów:

Napisany 15 marzec 2004 - 00:52

Gulash jak dla mnie rządzi (rzeczowo i z humorem- tak jak ma być [wazelina :P]). Zaraz na drugim miejscu plasuje się Grabarz.

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 01:04

oczywiscie Gulash...jeszcze za czasów secret service...recenjza mario64...ocena 101% na 100% ,nigdy nie zapomne tej recki
a ogolnie pozdrowko dla calej en+ crew

#9 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 11:05

Stsre czasy nigdy nie wrócą, a szkoda, bo właśnie wtedy swoje najlepsze recenzje płodzili Grabarz i Wicik. Np. recenzję ISS Pro Evolution autorstwa Wicika przeczytałem chyba z piętnaście razy przed kupnem gry:)

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 12:54

Grabarz - dla tego gościa mam duży respekt i uwielbiam jego recki ''z morałem i pouczeniem'' :PPPP. Zabił mnie kiedyś swoją recką MGS'a, którą czytałem z pięć razy...Drugi, ale nie gorszy jest Gulash - doświadczenie Naczelnego robi swoje... ostatnio czytałem jego reckę Viewtiful Joe i nie mogę się doczekać wersji na PS2. I tak gra MUSI ukazać się na Czarnuli, wbrew temu co sądzi Piki!! :twisted: :twisted: :twisted: :P 8)

#11 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 17:02

Krotko i na temat: GRABARZ

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 17:02

Grabarz jego wstepy rządzą :D

Gulash-napalił mnie na VJ :D

Banan-to poczucie chumoru :)

Wogóle to wszyscy sa tha best :D

#13 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 17:19

zdecydowanie najlepszy jest Banan, Gulash i Matt :twisted:

#14 cappo

cappo

Link

• Forumowicze
  • 312 Postów:

Napisany 15 marzec 2004 - 17:25

jak już gdzieś pisałem (forum GO??ktoś pamięta??) najlepszy jest gulash, a zaraz po nim banan (za humor (i listy))...

#15 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 18:53

zdecydowanie

:arrow: Gulash

:arrow: Kaxi

#16 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 19:23

chest & brock, sup ;)

#17 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 19:29

Nol: moze czas sie wziac do roboty i cos skrobnac, bo ja oddaje moj glos wlasnie na ciebie :)

#18 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 19:57

bananek

#19 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 20:37

Kaxi- tylko jego recki czytuje, jak ofkoz raczy wziac N+ to szkoly.

#20 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 22:00

Banan,a jakże...

#21 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 marzec 2004 - 22:15

I vote for:
Dodany obrazek
;)

#22 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2004 - 00:29

Banan rulez, bardzo przyjemnie sie czyta jego teksty.

#23 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2004 - 08:00

Kaxi i Matt:-) Nie ma szans, ja po prostu ich najbardziej trawię.

#24 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2004 - 08:39

Głosuję tak smao jak Kriseh i Raptor (m.in.) na Banana. Wprawdzie jedna jego recka mi się nie podobała (Silent Hill 2), ale reszta trzyma bardzo wysoki poziom. Oprócz tego lubię jeszcze teksty Gulasha i Grabarza.

#25 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2004 - 10:58

mrpiki powiedział:

Kaxi i Matt:-) Nie ma szans, ja po prostu ich najbardziej trawię.

...bo ich znasz...

Ja głosuje na Gulash & Banan.

#26 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 16 marzec 2004 - 13:45

Kółko wzajemnej adoracji, czy jak? Ja tam nie wiem... Lubię teksty Gulasha, chyba z sentymentu. Respekt za łamanie brył lodu (czy jest ktoś na świecie kto jeszcze o tym nie wspominał) i za nakręcenie mnie na konsole po przeczytaniu artykułu w SS na temat PSOne, dawno dawno temu. Ale ogólnie nie jestem fanem obecnego kształtu pisma, które zaczyna pisać jedynie o zarobkach firm konsolowych a nie o gierkach. Najjaskrawiej było to widać w ostatnim nr na ostatniej stronie. Kiedyś pisma konsolowe pisały o grach, a teraz piszą o pieniądzach. Nieładnie. Ale to zupełny OFT.

#27 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 507 Postów:

Napisany 16 marzec 2004 - 14:14

gruby powiedział:

zaczyna pisać jedynie o zarobkach firm konsolowych a nie o gierkach. Najjaskrawiej było to widać w ostatnim nr na ostatniej stronie. Kiedyś pisma konsolowe pisały o grach, a teraz piszą o pieniądzach. Nieładnie.

Masz absolutną rację! Jeszcze dziś wyślę stosowną petycję, że zapychanie 84 stron artykułami o zarobkach firm jest jak najbardziej nie na miejscu! To przecież gazeta o grach! Muszą być jakieś recenzje, zapowiedzi i takie tam. A najlepiej dać ze 30 stron o życiu. Ok. Starczy ironii. Wiesz gruby, ta ostatnia strona to były nasze dociekania i spekulacje. Siłą rzeczy należało powiązać posunięcia Nintendo z ich obecną i przyszłą kondycją finansową. Bo co ma oznaczać Satoru Iwata, który piszczy, że jak NDS źle zejdzie z półek, to Nintendo będzie musiało wiele spraw przemyśleć? Czy to między wierszami lub dosłownie nie oznacza wizji krachu finansowego? Trzeba czasem wspomnieć o pieniądzach bo z tej branży nie wycofują się firmy które mają ich za dużo, ale takie, którym nie starczy do pierwszego.

#28 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 16 marzec 2004 - 14:24

Spoko. To nie jest mocny przytyk (albo wytyk :) ) Po prostu takie mam odczucia polekturze N+. Na przykład uważam, że było parę fajnych rzeczy (vide bardzo prządna recka FF:CC), ale o co mi chodzi napisałem już gdzie indziej, także tutaj kończe offtopiczyć.
UPDATE
zapomniałem napisać! Matt, bardzo fajnie się czytało twój materiał o grach muzycznych! Hihihi... NIgdy nie byłem tym zainteresowany, ale napisane fajnie, rzeczowo. Klasa.

#29 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12756 Postów:

Napisany 16 marzec 2004 - 20:51

Gulash - N+ czytam od kilku numerow ale ten zaszczytny tytul dostaje ode mnie za recke Mario64 w starenkim SS :twisted:

#30 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2004 - 21:03

ja lubie gulasz(a)