Skocz do zawartości

Da best recenzent w N+

• Please log in to reply
242 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 maj 2004 - 22:29

Ujmę to tak: lubię wszystkich recenzentów, brak mi kilku eks, ale z całego teamu najbliższe są mi teksty Naczelnego - to prawdziwy pasjonat!!

PS: A może niech Adrian Ch. wysmaży kiedyś recenzję!? no wiecie tak featuring! :wink:

#62 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 maj 2004 - 22:47

Grabarz i niechce mi się uzasadniać dlaczego.

#63 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 21 maj 2004 - 11:45

Gulash! na jego artykułach"nauczyłem się"mordobić.Zaraził mnie miłością do tego gatunku(fighters megamix...ahh)póżniej zmieniły się nieco zainteresowania(rpg) i zacząłem cenić Banana.Jednak Gulash zawsze bedzie miał w moim pokoju swój ołtarzyk :twisted: hehe.chłopaki rządzicie.pozdro 700.narkoza

#64 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 24 maj 2004 - 15:00

Grabarz za wstępy, pomysł, humor.
Banan za dowcip i kontrowersyjne poglądy, które niejednokrotnie mnie irytowały. :wink:
Marcellus za to, że zawsze się z nim zgadzam.

#65 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 31 maj 2004 - 11:47

1.Banan
2.Grabarz
3.Brat

#66 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 02 czerwiec 2004 - 21:32

No więc moim ulubionym recenzentem/redaktorem jest chłopiec o rubasznej ksywce Banan. Nie żebym się podlizywał czy coś ale od 4. Neo (jeszcze nie Plus) through te sześćdziesiąt parę numerów N+.

No i jakoś przecierpiałem ten okres kiedy w stopce go nie było.

#67 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22425 Postów:

Napisany 03 czerwiec 2004 - 12:04

Jak dla mnie wszyscy redaktorzy są boscy. Profesjonalizm i humor to rzadkie połączenie. I luv ya guys :D

#68 simian raticus

simian raticus

Link

• Forumowicze
  • 311 Postów:

Napisany 23 czerwiec 2004 - 16:59

Wszyscy są wporzo!

#69 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 czerwiec 2004 - 14:21

Marcellus. Czytajac niegdys jego recki kiepskich gier niemal plakalem ze smiechu. Nigdy nie zapomne tekstu o Power Rangers na PSX'a. :wink:

#70 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 czerwiec 2004 - 11:57

Ci ludzie ROX'ują:
Gul
Ban
Grab

#71 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 czerwiec 2004 - 13:51

Moim zdaniem Gulek i Banan żądzą. Brakuje mi jeszcze Wicika..

#72 Viruss

Viruss

Mokujin

• Forumowicze
  • 38 Postów:

Napisany 30 czerwiec 2004 - 20:14

Hmm ciezka decyzja ale to bedzie tak:
Gulash i Wicik za calo ksztalt :wink:
A na chwile bierzaca to "rzadza" Marcellus i QOORA :wink: (nie zebym sie podlizywal :lol: )

#73 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 14 lipiec 2004 - 09:58

Moim zdaniem:

Grabarz - bo jego recki mają klimat i są dopracowane, czytam kazda jego recenzje (najlepszy jest:)

Nol - za podjarę grą - on podrafił wszystkei emocje związane z gra przelać a papier (czemu już nie pisze??)

Banan - za humor

Joseph - za te recki colinów i innych rajdówek

Marceli - za GT3, ISS2 i kącik PES

natomiast denerwuje mnie już:

Gulash, Gulash i jeszcze raz Gulash - moim zdaniem jest on juz przepracowany, kiedys pisal genialne recenzje, a teraz? - zbiór suchych faktów, zero emocji. Jak czytam jego recenzje to zasypiam (sorry Gul, ale respekcik jest za dawne czasy). Wydaje mis ei ze Gulash lamie wszystkie te zasady o ktorych pisal Grabula.

#74 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 14 lipiec 2004 - 10:34

OG, Marcellus, QOORA, Grabarz, Banan, Gulash i reszta... wszyscy sa spoko XD

#75 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 lipiec 2004 - 19:21

Jak już zostało napisane - wszyscy RULA !!

#76 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17438 Postów:

Napisany 16 sierpień 2004 - 16:08

Wiem, że to źle, ale ja nie zwracam szczególnej uwagi na to kto pisze daną reckę. Dla mnie jak ktoś dla nich piszę recki to na to zasłużył, czyli zna się na tym, dlatego oczekuję, że napisze ją dobrze. Czasami zdarza się że jednak recka na tyle mi się podoba, że zapadają mi w pamięć ksywki: najczęściej to są Marcellus i Banan w listach 8)

#77 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 sierpień 2004 - 17:31

Banan-recki nie, ale czytając FAQ, padam z śmiechu, specyficzne, inteligentne i GENIALNE poczucie humoru;

Grab.-ciekawie napisane i bardzo inteligentne recki;

Gul.-doświadczenie naczelnego, świetnie "widzi" grę, prawie zawsze się z nim zgadzam;

Mielum- świerzy powiew, nigdy nie zapomnę artykułu "hardcore vibes". Esencja Mieluma.

#78 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 16 sierpień 2004 - 19:05

Gooner powiedział:

Mielum- świerzy powiew, nigdy nie zapomnę artykułu "hardcore vibes". Esencja Mieluma.

Ke? Gollum + Mielu = Mielum? :D

#79 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 sierpień 2004 - 23:41

A tak, Beast. Mielu posługiwal sie kiedys taka ksywka...I byc moze nadal jej uzywa. Zreszta tak jak ja. Szwedu to jedna, a Szwedzki druga. Mam więć tak samo, jak ow wymieniony wyzej pan. Nic tylko wpisac sobie oba pseudo do takiej smiesznej plastikowej plakietki, nazywanym dumnie dowodem tozsamosci.

Aha, no i wyraz "swieży" pisze sie przez "ż". Normalnie to nie zwrocilbym uwagi, ale strasznie razi w cytacie.

#80 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 sierpień 2004 - 14:42

Szwedu powiedział:

Aha, no i wyraz "swieży" pisze sie przez "ż". Normalnie to nie zwrocilbym uwagi, ale strasznie razi w cytacie.

ej no, pżećeż som wakacyie wienc karzdemu się morze zdażyci :roll:

#81 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 sierpień 2004 - 16:30

No ba. Od razu przychodzi na mysl to fachowe stwierdzenie z dostrzeganiem belki w oku blizniego i drzazga we własnym.

#82 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 sierpień 2004 - 04:45

IMHO panowie Gulash & Grabarz wymiataja najbardziej... Recenzje innych czyta sie jak... recenzje. Dobre recenzje ale recenzje... Za to Gulash i Grabarz maja taki specyficzny styl ktory dodaje ich tekstom tego 'czegos wiecej'... No a poza tym ma u mnie jeszcze plusa za wypasione felietony

#83 syon

syon

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2313 Postów:

Napisany 11 wrzesień 2004 - 19:26

Gulash

uzasadnienie: brak, no dobra ta jego glaca działa jak magnez hehe... a tak poważnie to chyba kwestia tego, że jego twarz zawsze charakteryzowała mi się z SS i recenzjami tam.

uzasadnienie nr.2: Dał B3 dyche (ale propaganda yeah :mrgreen: ) no i ogólnie jego teksty mają coś, że nie czytam ich między słowami a od lewego brzegu do prawego (po drodze jeszcze mi się screeny walają po gałach). Reszta recenzentów też daje fpyte, ale gsh 4ever.

uzasadnienie nr.3: gsh powiedział, że da mi prenumeratę N+ jak zaczne go wychwalać i wyżucać z siebie same superlatywy pod jego osobę (Voo już niedługo :lol: i dołącze hehe...)...

...ale odmówiłem :mrgreen:

#84 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 wrzesień 2004 - 19:05

Wielki respekt dla Grabarz za recenzje Metal Gear Solid'a dwa. W ogóle tego recenzenta lubie najbardziej bo jak to kiedyś powiedział jest takim lekarzem który od razu potrafi rozpoznać chorobe a Grab zawsze rozpoznaje dobrą gre vide DMC

#85 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 wrzesień 2004 - 19:07

Aha sorry zapomniałem dodać że wiadomą recenzje z numeru 38 czytałem z dziesięć razy bo tak mi nsie podobała. Amen[jak by to Grabarz powiedział :D ]

[Kaxi]

#86 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 wrzesień 2004 - 18:19

To chyba nie dziwne. Grabarz :lol:

#87 zdemen

zdemen

Link

• Forumowicze
  • 353 Postów:

Napisany 16 listopad 2004 - 21:11

recenzje grabera są zajefajne ze względu na unikalny styl. Reszta redakterów jest daleko w tyle

#88 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 04 grudzień 2004 - 14:01

Marcellus - PES4 i NFSU2 8)

#89 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 grudzień 2004 - 19:53

to mój pierwszy post, więc siłą rzeczy napiszę coś z perspektywy "nowego" .. . bo plejke mam 0,5 roku, a N+ kupuje dopiero od dwóch miechów... tyle o sobie tytułem wstępu...
nie znam dobrze redaktórów z N+, jeszcze nie wyczuwam ich stylu, charakterów, itp... ale jest w składzie osoba ,którą kojarzę doskonale (tak, tak, juz się domyslacie, mr. Gulash, którego znam tak jak większośc z was, jeszcze z czasów SS i recenzji mk... )
i przyciągnęła mnie jak magnes do N+. Gulash zawsze był gwarantem hardcore'u i profesjonalizmu , a zarazem pewnej dzikiej ekspresji... i te wspomnienia z lat młodości, spowodowały że wybrałem N+ , a nie psxXtr.
gulash! zaufałem jakości jaką cechowąło się SS i mam nadzieję ,że N+ także stanie się dla mnie Gazetą, a nie gazetą... a o to już nietrudno.

reszte załogi dopiero poznaję...wiec cicho sza.... no może z wyjątkiem pana banana który pozytywnie wybija dział listów na wysoki poziom.

to by było na tyle. dziendobry szanowni forumowicze!

uff. debiut zakończony :)

#90 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 08 grudzień 2004 - 02:30

purenonsens powiedział:

dziendobry szanowni forumowicze!

uff. debiut zakończony :)

Witamy, o, niezbytsensowny :) Debiut wypadl dobrze, pozdrawiamy i zyczymy milego udzialu :) No i czekamy na dalsze posty. Pozdrawiam.