Skocz do zawartości

Deus Ex: Human Revolution

• Please log in to reply
1041 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 listopad 2007 - 23:13

Panie, panowie, sonyboje.... Deus Ex 3 oficjalnie zapowiedziany, o grze na razie wiadomo wielkie nic, ale.... jest teaser http://www.gametrail...ayer/28286.html

#2 phsx

phsx

\m/

• Forumowicze
  • 5079 Postów:

Napisany 26 listopad 2007 - 23:20

Wspaniała wiadomość, jedynka była mistrzostwem świata, dwójka podobno też spoko więc po 3 można się spodziewać czegoś dobrego.

#3 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10938 Postów:

Napisany 26 listopad 2007 - 23:23

OMG YAY DEUS EX 3!

Nie grałem w dwójkę, ale jedynka to jedna z gier życia. Wprawdzie Bez Warrena, ale mam nadzieję, że tym razem oprą trójkę na elementach, które czyniły jedynkę tak świetną grą i je rozwiną i ulepszą elementy, które nie były tak dobre. Zdaje się, że z dwójką obrali inną drogę...

Świetny teaser swoją drogą, pozytywnie nastawia do obserwowania rozwoju gry.

#4 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21541 Postów:

Napisany 26 listopad 2007 - 23:43

Kiedy ta gra wyjdzie ja zapewne będę już magistrem - specjalistą do wykorzystywania zintegrowanych systemów informatycznych w lostistyce przedsiębiorstw czy jak się to zwało.
2009, nie wcześniej.

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 listopad 2007 - 23:59

Niewiele tu pisze ,ale jak o Deusie mowa to musze :) . Chyba nie będe oryginalny jak powiem że w moim odczuciu to najlepsza gra jaka została kiedykolwiek wydana . Skomplikowana , głęboka , każdą czynność można było wykonać na kilka sposobów , które były determinowane tym jak rozdzieliliśmy sobie exp czy wszczepy. Właśnie przez nią zawiodłem się na Bioshocku ( dobra gra tak na 8 ) , dlatego że został tak bardzo uproszczony względem tych cudów które zapowiadali. Po skończeniu Bioshocka odpaliłem sobie właśnie deusa i miło było popatrzeć jak 7 letnia gra kopie tyłek gameplayowo grze którą zachwyca się pół świata a deusa czy system shocka na oczy nie widzieli. Miał naprawde nieliniową rozgrywke , nasze wybory naprawde sie liczyły zresztą zobaczcie sobie ten filmik , a muzyka to już prawdziwe mistrzostwo świata i w żadnej grze jeszcze lepszej nie słyszałem. Mam nadzieje że nie pójdą w mainstrem za bardzo co było powodem klęski sequela.

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 listopad 2007 - 00:27

Bomba. Jedynka była jedną z najlepszych gier w jakie grałem :hurra:

#7 Carbon

Carbon

News Junkie

• Forumowicze
  • 956 Postów:

Napisany 27 listopad 2007 - 08:23

Naprawdę świetna wiadomość, chociaż ja osobiści bardziej wolałbym, aby w końcu powstała trzecia część kultowego System Shocka :)

#8 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany 27 listopad 2007 - 12:04

Bioshock został uproszczony nie z powodu indolencji twórców, czy też braku środków, tylko "nadążania za oczekiwaniami" i chęci trafienia do nieco szerszej widowni, niż ta garstka ocalałych miłośników System Shocka. Z DE może być podobnie - teraz takich gier się już nie robi. Nie dlatego, że "nie umiom", a dlatego że "nie chcom ich kupować". :hejka:

#9 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 27 listopad 2007 - 17:20

fingus powiedział:

Z DE może być podobnie - teraz takich gier się już nie robi.
Dziwnie się to czyta. Pierwszy DE w świecie gier nie pojawił się tak strasznie dawno temu, a wtedy to premium novum prezentowała giercunia. Dziś już to przestarzałe ... Akurat sama mechanika i sposób rozgrywki są dla mnie ciekawe i do dziś się bronią przed nowymi tytułami. Zwłaszcza gdy minie 2-3 lata i tytuł ten nie broni się tylko grafiką - wtedy wychodzi, że jednak aż tak cudny nie był :P

#10 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 27 listopad 2007 - 19:35

Powiem tak- Zajebista wiadomość!!!!
W jedynke nie grałem ( tak wiem ,wiem ) jak mogłem.
Dwojka mnie rozwaliła ,miałem ją na starym xboxie i dużo bardziej mi sie podobała niż np
Halo!!! Tak tak, poprostu leprzy klimat i tyle.
Nie wiem czy dobrze widziałem, czy to wychodzi tylko na Ps3?
Jak tak to pierwsza gra której będe zazdrościł "obozowi" Sony!!!! :blah:

#11 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 27 listopad 2007 - 19:37

Zaraz , dział curentgen= multiplatform !!!!!!!
Ufff a już sie bałem.
Sorry za post pod postem :ninjadance:

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 listopad 2007 - 19:38

yep platformy to PS3, PC, Xbox 360

#13 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany 19 styczeń 2008 - 19:35

http://www.gram.pl/n..._Deus_Ex_3.html
Warren Spector czeka na nowego Deusa z zapartym tchem. A Wy? :^^:

#14 Kyo

Kyo

Master Chief

• Forumowicze
  • 2504 Postów:

Napisany 19 styczeń 2008 - 19:43

Cóż, jeśli gra zadowoli samego Spectora, to i pewnie mnie zadowoli ;) . Tylko, żeby gameplay był rozbudowany, a scenariusz nie zawiódł....

#15 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 19 styczeń 2008 - 19:48

Jedna z najbardziej oczekiwanych gier ,mówię o sobie.
Tyle,że jedna rzecz mnie zmartwiła, 2 LATA!!!!! 2 lata czekania,masakra.
Mam nadzieje,że nowy team da radę.

#16 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 19 styczeń 2008 - 21:15

Ja tam, jako wielbiciel c-p, jestem strasznie zainteresowany, w jaki sposób technologia w świecie DE uległa rozwinięciu.

#17 phsx

phsx

\m/

• Forumowicze
  • 5079 Postów:

Napisany 19 styczeń 2008 - 21:21

W sumie dobrze, że tyle lat cza czekać może za ten czas nadrobię dwójkę. :ninjadance:
A i w jedynkę mi się zachciewa znów zagrać.

#18 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 20 styczeń 2008 - 17:00

Nie mniej jednak czekania jest od cholery. IMO Deus Ex: inwisible war to świetny tytuł

#19 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10938 Postów:

Napisany 07 luty 2008 - 10:25

Koleś z Crystal Dynamics stwierdził na forum Beyond3D, że gra będzie działać na silniku Tomb Raider Underworld. Ciekawe...

#20 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany 08 sierpień 2008 - 22:40

Premierowy artwork:
http://www.play3-liv...-ex-3-9550.html

#21 Kyo

Kyo

Master Chief

• Forumowicze
  • 2504 Postów:

Napisany 09 sierpień 2008 - 11:08

Stare i w sumie nic ciekawego :P .

#22 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany 09 sierpień 2008 - 11:21

Zatem przepraszam :(

#23 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 09 sierpień 2008 - 15:06

Już myślałem ,że me oczęta ujrzą jakieś nowe info ,a tu Czychu3 tylko babola strzelił :cry:

#24 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10938 Postów:

Napisany 08 wrzesień 2008 - 14:57

http://item.slide.co... ... FhGmmA_oW/
Następny numer PC Zone, który ukaże się 9 października, będzie zawierać pierwszą obszerną zapowiedź gry

#25 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4067 Postów:

Napisany 08 wrzesień 2008 - 17:10

No to w końcu dowiemy się czegoś więcej :angel: Osobiście jestem fanem pierwszej części która wyżarła dużo mojego czasu kiedy grywałem jeszcze na PC...
Ciekawy jestem jak wiele Deus Ex 3 będzie miał wspólnego ze swoimi poprzednikami, bo czasy gdy sequele Fajnych tytułów zawsze były co najmniej Niezłe już minęły...

#26 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 09 wrzesień 2008 - 20:11

Wspaniała wiadomość ,że w końcu poznamy jakieś szczegóły. Też kocham tą grę i czekam na nią z niecierpliwością. Invisible War było cudne,ale wołał bym żeby DE3 był taki jak jedynka ,czyli bardziej rozbudowany i skomplikowany ,a żebym mógł spędzić z tym szpilem tyle czasu aż mi wyjdzie bokiem :shock:

#27 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4067 Postów:

Napisany 04 październik 2008 - 15:02

http://www.computera... ... ?id=198546

pierwsze informacje^^^!

Zapowiada się zacnie 8)

#28 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 17 listopad 2008 - 21:00

Mam nowe info z magazynu EDGE,ktory teraz bede kupował,aby zastąpił Neo +. Akcja gry dziać sie bedzie przed pierwszą częścią czyli bedzie prequelem. Grafika na screenach prezentuje sie okazale. Jak powiedział jeden z producentów gry - Deus EX :Invisible War był za bardzo .... fantastyczny. W sumie racja, ta część będzie bardziej powiedzmy przyziemna. Zapowiadają również nowy system dialogów który ma wpływać na wszystko i wszystkich to zależy jak z każdym będziemy rozmawiać,ma to być coś rewolucyjnego,zobaczymy. Będzie nowy bochater czyli nie C.J.Denton .Na screenach czuć prawdziwy cyberpunk ,było widać miasto nocą które prezentowało sie na prawde okazale oraz czarne helikoptery. System modyfikacji ciała i wszczepów też będzie bardzo rozbudowany,a na jednym ze screenow było widać modyfikacje całego ramienia ,więc bedzie dużo zabawy i kombinowania. Jest to najbardziej oczekiwana gra na 2009r i myślę ,ze spełni oczekiwania fanów którzy pragną czegos na styl pierwszej części.

#29 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10938 Postów:

Napisany 24 listopad 2009 - 15:17

http://www.next-gen.... ... cinematics

Shit Enix Japan robi filmiki do Deus Ex 3. :blah: :trup:

#30 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22260 Postów:

Napisany 24 listopad 2009 - 15:58

Olololololo! Już widzę te epickie ujęcia kamery i falujące na nieistniejącym wietrze włosy. :lol: