Ile macie gier?
#31 Gość__*
Napisany 31 maj 2004 - 15:10
Napisany 04 czerwiec 2004 - 22:33
- Devil May Cry
- Metal Gear Solid 2 - Sons of Liberty
- Final Fantasy X
- Onimusha 2 - Samurai's Destiny
- Tenchu - Wrath of Heaven
- Kingdom Farts... eee... Hearts
- Tenchu - Stealth Assasins
- Final Fantasy 7
- Final Fantasy X-2
- Way of the Samurai 2
Napisany 04 czerwiec 2004 - 23:03
:arrow: Devil May Cry
:arrow: The Bouncer
:arrow: Tekken 4
:arrow: WRC 2
:arrow: EyeToy Play
Wszystkie orginalne. Do tego dokupie sobie MGS:Substance orginalnego i Rippera 2 też orginalnego :D A potem to będe wydawał po 10 nie 20 zł, zna się tych ludzi :D
Napisany 04 czerwiec 2004 - 23:08
#35 Gość__*
Napisany 05 czerwiec 2004 - 09:52
-MGS (cholerne metalgiry :wink: , męcze się już drugi dzień)
-THPS3
-NBA2k3
-GTA VC
-GT
-Rachet&Clank
Oryginały :P .
#36 Gość__*
Napisany 07 czerwiec 2004 - 12:17
Btw w środe dostane SOCOM'a I czyli będe miał już 6gier!
#37 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2004 - 14:06
Napisany 08 czerwiec 2004 - 14:10
#39 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2004 - 17:11
#40 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2004 - 17:20
Napisany 08 czerwiec 2004 - 17:49
A lista gier jest na razie skromna:
- Final Fantasy X
- Forbidden Siren
Oczywiście są to oryginały.
Czekam jeszcze na dwie gry: Devil May Cry i GTA: Vice City. Mam nadzieje, ze dostane je w tym tygodniu :roll:
Napisany 08 czerwiec 2004 - 19:44
wonsak powiedział:
Oni ciebie tez, badz pewien.
wonsak powiedział:
Policz. Chyba, ze to za trudne.
wonsak powiedział:
Powiem tak. Pieprzysz jak poturbowany zajac. Naprawde, kondolencje. Ale to nie jest temat, w ktorym gadamy o piractwie, wiec z laski swojej, jesli bedziesz mial ochote jeszcze poprzedstawiac swoj fascynujacy tok rozumowania, to wyynies sie, np. tu:
:arrow: http://www.neo-plus.... ... sc&start=0 - Orginaly -Piraty
Napisany 08 czerwiec 2004 - 19:45
wonsak powiedział:
Oni ciebie tez, badz pewien.
wonsak powiedział:
Policz. Chyba, ze to za trudne.
wonsak powiedział:
Powiem tak. Pieprzysz jak poturbowany zajac. Naprawde, kondolencje. Ale to nie jest temat, w ktorym gadamy o piractwie, wiec z laski swojej, jesli bedziesz mial ochote jeszcze poprzedstawiac swoj fascynujacy tok rozumowania, to wynies sie, np. tu:
:arrow: http://www.neo-plus.... ... sc&start=0 - Orginaly -Piraty
Poza tym, jesli nie jestes w stanie zebrac mysli w jednym poscie, uzywaj przycisku "edytuj" nad nim - naprawde przydatne.
#44 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2004 - 20:34
Napisany 08 czerwiec 2004 - 20:59
wonsak powiedział:
To do mnie? Tylko na tyle cie stac? Tak zwykles dyskutowac? Widocznie jeszcze do normalnej wymiany opinii nie dorosles. Nawet mi sie nie chce ripostowac.
I jeszcze jedno. Nie obrazaj innych forumowiczow, bo sam chyba nie chcialbys byc obrazany, co? Wiec bez takich tekstow.
#46 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2004 - 21:19
wonsak powiedział:
Porównanie konsoli do kobiety nawet ci wyszło - tyle tylko , ze ja to widze inaczej. Granie na piratach to sex z wieloma kobietami - niewazne czy ładne czy brzydkie, mądre czy głupie ważne aby je zaliczyć :D. Tymczasem te kilka oryginałów to własnie taka kobieta z klasą - piekna bo sam ją wybierałes pod kątem swojego gustu, bardzo cenna bo dla niej musiałes zrezygnowac z innych.
A co do drugiej częsci wypowiedzi - skoro 3/4 twoich gier cie nie wciągnęło to po co je kupiłes ?? Tak cięzko przeczytać recenzje w prasie czy internecie i wysnuć wnioski czy giera jest warta zakupu ? Teraz jak trafisz na dobra gre, która rozkręca sie po jakimś czasie to prawdopodobnie rzucisz ja na półke :roll: .
#47 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:06
#48 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:11
#49 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:13
"Powiem tak. Pieprzysz jak poturbowany zajac. "
to wg ciebie nie są obraźliwe teksty?
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:15
ktory wydal na MGS2 chyba cos kolo 170 zl a po kilkunastu dniach widzi oferte ze nowka kosztuje 119 zl .......... teraz on wydal na nia 170 zl przejdzie ja w dzien i pojdzie sprzedac , dostanie za nia 80 zl to duzo ! a taki kolega wyrzej czy inni kupi dvd-r za 7 zl wypali gre i jak bedzie kicha to 7 zl przezyje albo sprzeda kumplowi za browarka :D
A co do czytania recek i patrzenie na ocene czy na co tam nie ma sensu i mija sie z celem bo na co komu to ze kupi gazete a tam ze FFx-3 ( przyklad) to super gierka ma 9,9 wszytko ok totalny wypas , i ktos nie lubi RPG i co ma kupowac ta gre bo jest extra ? No raczej , kazdy ma inny gust najczesciej gazety opisuja obiektywnie gre ew moga cos dodac od siebie , ale gra moze miec nawet 4 w ocenie a jednemu sie spodoba , drugiemu nie .
Ale generalnie to zly temat trzeba przejsc do innego bo tutaj mowa o ilosci gier a nie jakie gry uzywamy :P
#51 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:26
Co do "zaliczania" tytułów i tym podobnych kwesti. Z poprzedniego postu wywnioskowałem ze nie kręci cie 3/4 gier które posiadasz:
wonsak powiedział:
Logiczne jest więc pytanie o cel kupowania tylu gier. Z oryginałami jest tak, ze musisz dojść do wniosku, iż nie musisz grać we wszytsko co wyjdzie. Nawet jesli ma sie kasę a nie popracuje sie nad mentalnością to dlugo sie na oryginałach nie pogra. Napewno zansz osoby mające dużo kasy a i tak grające na piratach.
Przy okazji - przytaoczyłes argument o grafice. Dla mnie nie jest to najwazniejszy element (choć oczywiscie na grafe patrze).
luck1985 powiedział:
Sorki, ale teraz mnie rozwaliłes :D. Skoro ktoś nie lubi RPG to nie musi tej gry kupowac - choćby dostała i 10+. Napisałem przcież , zeby czytać recenzje i znajdowac gry, które cie interesują. Jesli nie interseuje cie RPG to po jaką choler masz wogóle myslec o kupnie tej gry. Brak logiki.
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:45
Akuma powiedział:
luck1985 powiedział:
Sorki, ale teraz mnie rozwaliłes :D. Skoro ktoś nie lubi RPG to nie musi tej gry kupowac - choćby dostała i 10+. Napisałem przcież , zeby czytać recenzje i znajdowac gry, które cie interesują. Jesli nie interseuje cie RPG to po jaką choler masz wogóle myslec o kupnie tej gry. Brak logiki.
Wiem sam sie rozwalilem jak to przeczytalem drugi raz :D hahahaha Ale tutaj dopisze tyle ze sam nie lubie RPG ale FFx kupilem bo mi sie podobaly filmiki i opinie byly ze gra typu MUST HAVE , jak sam napisales i co juz slyszalem gra sie rozkreca pozniej ja mam 12 godzin i narazie nic special , ale ok to wyrzej to kit z tym bo zamieszalem lol
#53 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 00:57
#54 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 01:16
#55 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 01:20
Napisany 09 czerwiec 2004 - 02:13
2. Edytuj posty. Dwa podejscia, szesc tematow.
3. Usprawiedliwiaj sie ile wlezie, ale przestan przekonywac ludzi, ze to ty robisz dobrze. Bo w takiej sytuacji powtorze jeszcze raz - pieprzysz. Robisz zle, i piractwo nie jest ta forma dystrybucji, ktora powinna dominowac. Nie prezentuj pogladow Leppera.
5. Wszystko mozna sprowadzic przez net - czasy kiedy czegos nie mozna bylo dostac sie skonczyly.
6. Twoj poglad o tym, ze piractwo jest jakoby "piekne" to debilizm. Ono jest tak samo piekne, jak trzask miednicy w seksie z siedmiolatka.
7. Zal ci dwie stowki wywalic? Naprawde szkoda.
8. Skonczmy ten offtopic.
P.S. Szkoda, ze nowe konsole nie sa na kartridze. Ciekawe co bys wtedy zrobil.
EDIT: mi to sie do tej pory wydawalo, ze jak ktos jest piratem, to sie nie ma czym chwalic. Mozna bylo sie przyznac, i z bolem spowiadac, ze inaczej sie nie da, itd. A tu nagle wychodzi, ze to jakis jest wielki HC byc piratem :D Dobre. Powod do dumy sobie znalazles. Twoje prawo. Znam i takich, co sie chwalili komu to telefon podpieprzyli, i tez w oczach towarzystwa rosli. Coz, to chyba kwestia... wychowania?
#57 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 03:51
7. Zal ci dwie stowki wywalic? Naprawde szkoda. - tobie nie żal? Dziwne. Ale jeśli masz kase to spoko, ja też bym chętnie kupował oryginały ale policzmy 200zł = 27gier TAK JEST MI SZKODA!
8. Skonczmy ten offtopic.
P.S. Szkoda, ze nowe konsole nie sa na kartridze. Ciekawe co bys wtedy zrobil. - ciekawe co byś zrobił jakby windows albo ofiice były na tych kartridzach :P
"EDIT: mi to sie do tej pory wydawalo, ze jak ktos jest piratem, to sie nie ma czym chwalic. " no wydawanie 200zł to w dzisiejszych kryzysowych czasach powód do chwalenia się?
Mozna bylo sie przyznac, i z bolem spowiadac, ze inaczej sie nie da, itd. A tu nagle wychodzi, ze to jakis jest wielki HC byc piratem :D Dobre. Powod do dumy sobie znalazles. - no to jest jednak jakiś powód do dumy że nie musze pomagać utrzymywać pana sklepikarza, pana developera, pana producenta bo oni i tak nigdy nie narzekali
"Twoje prawo. Znam i takich, co sie chwalili komu to telefon podpieprzyli, i tez w oczach towarzystwa rosli. Coz, to chyba kwestia... wychowania?"
- hmm twoim zdaniem to jesat kradzież. To fakt. Ale te gry w necie są własnością ludzi któzy dobrowolnie mi je dają i to chyba jest cos innego niż ukraść komuś telefon no nie?
Jak chcesz to możemy skończyć ale ja dalej uważam że lepiej się czuje ze stosunkiem gier 27/1 i są one tyle samo warte mentalnei co oryginały i tu nie możesz się ze mną kłócić bo dane to tylko dane i są takie same obojętnie czy na kopii czy oryginale. Zresztą kupowanie oryginałów to pranie mózgu zrobione przez sony i microsoft - gdyby nie przeróba konsoli to psx NIGDY nie byłby tak popularny w naszym kraju (i ps2 też)
#58 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 09:44
wonsak powiedział:
Po pierwsze, nie wmawiaj mi, ze mam problem - ja czuje sie świetnie :D. Naprawde musisz grać we wszytskie gry ?? Fajnie, powodzenia życze - pewnie wszystkie kończysz :wink:.
wonsak powiedział:
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem - gdzie napisłem ze uwazam sie za lepszego czy coś takiego ? Widac ty czujesz sie gorzej skoro cały czas musisz leczyć swoje kompleksy i wmawiać innym coś czego nie powiedzieli. A z tym monogamistą to mnie rozwaliłes - tak sie składa że mam Gamecuba i PS2, od 94 grałem na PC, automatach i pegazusie (było więcej konsol ale pisze tylko te które posiadam/posiadałem na wlasnośc). Gram w hity a to ze kupie je np. 3 miesiące po premierze nie stanowi dla mnie problemu.
A w gry od Midasa też grasz ???
:shock: :shock: Jestem w szoku - ktos kopiuje nielegalnie gre i staje sie od razu je właścicielem . Zastanów sie co piszesz - przecież to bez sensu.
I edystuj posty - nie pisz kilku pod rząd.
#59 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 11:50
#60 Gość__*
Napisany 09 czerwiec 2004 - 12:50