Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce :cmok: Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda :hejka:
Neo Plus a współpraca z czytelnikami
Rozpoczęte przez
Gość_Pita_*
, sty 13 2008 16:09
69 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 styczeń 2008 - 22:22
Napisany 31 styczeń 2008 - 22:31
Co to? Czy to ptak? A może jednak jest to samolot? Ależ nie, to leci klątwa od Kleksandry! Piękna parabola i <łup!> piękny headshot! :^^:
Napisany 31 styczeń 2008 - 22:47
poikao powiedział:
Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda
Napisany 31 styczeń 2008 - 22:57
dante2003 powiedział:
Rozmiar XL zakryłby ją od szyi po stopy ;]
poikao powiedział:
Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda
Uuk powiedział:
Co to? Czy to ptak? A może jednak jest to samolot? Ależ nie, to leci klątwa od Kleksandry! Piękna parabola i <łup!> piękny headshot!
#65 Gość__*
Napisany 04 luty 2008 - 02:40
heh...kontakt z czytelnikami N+ ma wyborny :jeee:
nie wiem jak długo byłem zarejestrowany na forum(tydzień?dwa?- i napisałem ze dwa do 10 postów) ale dostałem privka od TADA!!!!.......
Pana Gulasha w osobie własnej :klaszcze: !!!!!!!!!!!!!
Zapytacie co wygrałem?...jakiego smrodu narobiłem?,,,,kimże jestem?...otóż...sprawa okazała się prosta...mój Avatar a co za tym idzie przekonania czynią cuda!!!! :hurra:
Tak więc moim drodzy wystarczy być kibicem Polonii a zielony Naczelny z drugiej strony barykady zaraz się na Was rzuci;)Niczym Locust na Fenixa;):P
A Wy tu kombinujecie...płaczecie ...życia nie znacie ot co...;):P
nie wiem jak długo byłem zarejestrowany na forum(tydzień?dwa?- i napisałem ze dwa do 10 postów) ale dostałem privka od TADA!!!!.......
Zapytacie co wygrałem?...jakiego smrodu narobiłem?,,,,kimże jestem?...otóż...sprawa okazała się prosta...mój Avatar a co za tym idzie przekonania czynią cuda!!!! :hurra:
Tak więc moim drodzy wystarczy być kibicem Polonii a zielony Naczelny z drugiej strony barykady zaraz się na Was rzuci;)Niczym Locust na Fenixa;):P
#66 Gość__*
Napisany 04 luty 2008 - 16:31
Rave powiedział:
Aha - Mielu do mnie nie odpisał na maila, a bywał w necie :cry:
Napisany 17 kwiecień 2008 - 08:01
Czy przyjmujecie recenzje od użytkowników do N+? Jeżeli tak, to od kogo mógłbym dowiedzieć się jakiś szczegółów?
Przykładowe teksty:
Link's Crossbow Training
Ice Climber
Advance Wars: Days of Ruin / Dark Conflict
Przykładowe teksty:
Link's Crossbow Training
Ice Climber
Advance Wars: Days of Ruin / Dark Conflict
Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:15
Chyba po prostu musisz słać teksty do redakcji i czekać na ich komentarz na ich temat. Przynajmniej zawsze tak było ;)
Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:24
Rave powiedział:
heh...kontakt z czytelnikami N+ ma wyborny :jeee:
szkoda, że na ulicy tak się nie kozaczycie jak w internecie
Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:28
No, no. Nie odświeżaj starych postów by ludzi zaczepiać :P