Skocz do zawartości

Neo Plus a współpraca z czytelnikami

• Please log in to reply
69 odpowiedzi na ten temat

#61 poikao

poikao

Chocobo

• Forumowicze
  • 14 Postów:

Napisany 31 styczeń 2008 - 22:22

Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce :cmok: Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda :hejka:

#62 Uuk

Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:

Napisany 31 styczeń 2008 - 22:31

Co to? Czy to ptak? A może jednak jest to samolot? Ależ nie, to leci klątwa od Kleksandry! Piękna parabola i <łup!> piękny headshot! :^^:

#63 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16813 Postów:

Napisany 31 styczeń 2008 - 22:47

poikao powiedział:

Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda
Rozmiar XL zakryłby ją od szyi po stopy ;]

#64 Kleksandra

Kleksandra

Geriatric Boozer

• Moderatorzy
  • 8537 Postów:

Napisany 31 styczeń 2008 - 22:57

dante2003 powiedział:

Rozmiar XL zakryłby ją od szyi po stopy ;]
Ba - nie potrzeba by trumny :lol: Mogłabym się w to ubrać i jeszcze parę razy obwiązać :rotfl:

poikao powiedział:

Jeśli chodzi o ciuszki dla Kleksandry to ja proponuje podesłanie jej jakiejąś koszulkę XL za free, a ona w zamian mogła by nam podesłać swoje zdjątko na forum w samej li tylko koszulce Oczywiście tylko po to by forumowicze mogli osądzić czy dobrze w tej koszulce wygląda
Ty się o życie nie boisz? :lol:

Uuk powiedział:

Co to? Czy to ptak? A może jednak jest to samolot? Ależ nie, to leci klątwa od Kleksandry! Piękna parabola i <łup!> piękny headshot!
Yup, balkonikiem :twisted:

#65 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 04 luty 2008 - 02:40

heh...kontakt z czytelnikami N+ ma wyborny :jeee:
nie wiem jak długo byłem zarejestrowany na forum(tydzień?dwa?- i napisałem ze dwa do 10 postów) ale dostałem privka od TADA!!!!.......
Pana Gulasha w osobie własnej :klaszcze: !!!!!!!!!!!!!
Zapytacie co wygrałem?...jakiego smrodu narobiłem?,,,,kimże jestem?...otóż...sprawa okazała się prosta...mój Avatar a co za tym idzie przekonania czynią cuda!!!! :hurra:

Tak więc moim drodzy wystarczy być kibicem Polonii a zielony Naczelny z drugiej strony barykady zaraz się na Was rzuci;)Niczym Locust na Fenixa;):P

A Wy tu kombinujecie...płaczecie ...życia nie znacie ot co...;):P

#66 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 04 luty 2008 - 16:31

Rave powiedział:

Tak więc moim drodzy wystarczy być kibicem Polonii a zielony Naczelny z drugiej strony barykady zaraz się na Was rzuci;)Niczym Locust na Fenixa;):P
Też mam ochotę wysłać Ci PMkę, ale lepiej bez. Do zobaczenia na meczach, na których Polonia dostanie solidne wciry ;)

Aha - Mielu do mnie nie odpisał na maila, a bywał w necie :cry:

#67 gimiak#1

gimiak#1

Toad

• Forumowicze
  • 1 Postów:

Napisany 17 kwiecień 2008 - 08:01

Czy przyjmujecie recenzje od użytkowników do N+? Jeżeli tak, to od kogo mógłbym dowiedzieć się jakiś szczegółów?
Przykładowe teksty:
Link's Crossbow Training
Ice Climber
Advance Wars: Days of Ruin / Dark Conflict

#68 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22425 Postów:

Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:15

Chyba po prostu musisz słać teksty do redakcji i czekać na ich komentarz na ich temat. Przynajmniej zawsze tak było ;)

#69 Devil Fajfus

Devil Fajfus

.

• Forumowicze
  • 3550 Postów:

Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:24

Rave powiedział:

heh...kontakt z czytelnikami N+ ma wyborny :jeee:
nie wiem jak długo byłem zarejestrowany na forum(tydzień?dwa?- i napisałem ze dwa do 10 postów) ale dostałem privka od TADA!!!!.......
Pana Gulasha w osobie własnej :klaszcze: !!!!!!!!!!!!!
Zapytacie co wygrałem?...jakiego smrodu narobiłem?,,,,kimże jestem?...otóż...sprawa okazała się prosta...mój Avatar a co za tym idzie przekonania czynią cuda!!!! :hurra:

A Wy tu kombinujecie...płaczecie ...życia nie znacie ot co...;):P

szkoda, że na ulicy tak się nie kozaczycie jak w internecie

#70 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22425 Postów:

Napisany 17 kwiecień 2008 - 11:28

No, no. Nie odświeżaj starych postów by ludzi zaczepiać :P