Skocz do zawartości

Czy Banan to Bishonen ?

• Please log in to reply
197 odpowiedzi na ten temat

Ankieta: Czy Banan jest bishonenem? (123 użytkowników głosowało)

Czy Banan jest bishonenem?

1. Damn right! W nastepnym numerze powinien pojsc na rozkladowke w kapielkach!!! (80 głosów [61.07%])

Procent głosów: 61.07%

2. Hell no! To biedny, zagubiony chlopczyk. Zostawic go w spokoju! (51 głosów [38.93%])

Procent głosów: 38.93%

Głosuj Goście nie mogą głosować

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 maj 2004 - 18:34

Jellow!

Po ostatnim numerze n+ i motywie bishonena w faq, zaczelem przegladac stare kompedia, SS'y, Neo, i inne takie, znalazlem fote Banana i doszedlem do wniosku ze jest on prawie typowym Bishonenem. Ta powabna fryzurka, gladka skora twarzy i zadbane raczki swiadcza dokladnie o tym... hmm
Co innego Uncle-Gul. Jak sobie przypomnialem fote w berecie z jego bodajze 20 urodzin to od razu zrozumialem dlaczego on jest naczelnym.

Pozdrowka i keep da bass up :]

MUH

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 maj 2004 - 19:37

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA
Jeeeeeeeeeezusie - dobre!!!!!!!!!!

#3 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 maj 2004 - 20:06

no ba :!:
a niby dlaczego jest moim ulubionym autorem? :twisted:

#4 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2004 - 09:39

Jelow. Fpytke. Jest mlodziezowo, czyli witam wszystkich!
Strzeliles w dziesiatke. Po ostatnim mityngu na mistrzostwach w PES3 cos lazilo mi po glowie, ale do tej pory nie moglem tego okreslic. Dodam tylko, ze nie widzialem Bakamana kilka dobrych latek, a teraz nagle wystrzelil ze swoimi niezwykle dlugimi piorami na zelfixie oraz przyciasnej koszulce.
Ale czy Ban jest bishonenem? Nie odwaze sie odpowiedziec na to pytanie. I nie tylko dlatego, ze chodze w za luznych ciuchach, sciety niczym Brad w koncowych scenach Fight Club ;)
Niech czytelnicy zadecyduja w sondzie! :twisted:

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2004 - 10:17

Banan ni mo|e by bishoenem bo to by zachwialo calom równowage n+, bishoni sa, ale pasuja tylko w japonskiej mandze bo nikt by chyba nie chcial zeby Sephiroth wygladal jak nasz"ulubiony" Jean C. Ale Banan...!?

#6 Paweł

Paweł

Toad

• Forumowicze
  • 8 Postów:

Napisany 27 maj 2004 - 12:52

oo taaakk! to tłumaczy jego niezdrowe zainteresowanie tym tematem! : P

#7 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2004 - 14:18

Banan i bishomen?
NIE TO JAKIŚ ŻART :lol:

Całkiem śmieszny... :lol:

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2004 - 14:20

proponuje rozwikłać tą zagadke na łamach kolejnego n+...Hehehe

#9 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 27 maj 2004 - 19:07

Jellow!

Widze ze Banan sjakos nie zainteresowal sie za bardzo, no ale to na pewno musi cos znaczyc. Jeszcze poczekam. A tak przy okazji to pamieta ktos te zdjecie Wujka-Gulka co pisalem w 1 poscie?

Peace

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 08:33

W N+ czy na forum sprawa jest i tak prosta : Banan nie jest Bishoenem i tyle. A jak by chcial nim zostac to niech i tak bedzie, a my wezmiemy kamere i nakrecimy o nim film dokumentalny np. "Banan:how to be fancy" i wyemitujemy go w japanskiej tv i jak chlopcy z Tokio zobacza jaki to ogromny wplyw maja na nasza Polska kulture to tzw.japan game companes otworza swoje przedstawicielstwa w polsce i gry beda tansze, a Banan zostanie honorowym ambasadorem i bedzie sie nazywal Banan San........

#11 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 09:14

Hehe APELUJEMY O OFICJALNY ODZEW Z PODPISAMI CAŁEJ N+ CREW!!!

#12 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 09:42

Widac chlopaki maja robotke, albo temat Banana i jego niby zniewiescienia jest zbyt frustrujacy-w koncu to ich kolega z redakcji.....A moze po prostu jeszcze spia....?

#13 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 10:01

Ok, coś w tym jest, ale lubię go za to jak pisze, a nie za to jak wygląda (za to lubi go moja siostra).

#14 Rogafufuken

Rogafufuken

Mokujin

• Forumowicze
  • 36 Postów:

Napisany 28 maj 2004 - 10:06

Banan nie jest bishonenem - a przynajmniej na tyle ile go widziałem na fotosach (w sumie niewiele tego było ). Kiedy jakiś czas temu pojawiły się zdjecia poszczególnych redaktorów - jego fotos kojażył mi się bardziej z latynowskim loveboy'em z wenezuelskiej telenoweli.
Ale ciężko stwierdzić, może lubi zasuwać w damskich ciużkach po mieście.
A tak serio niech sobie będzi kim tam chce tylko niech dalej pisze tak zgryżliwie i jka sam to kiedyś określił z wielką dozą autoironii. Nie wiem jak wy ale ja z racji tego że nie mam next-gena Neo zaczynam czytać od info o bijatykach i FAQ. Jeśli chodzi fotkę Gulasha to pamiętam jak zapewne wielu innych czytelników - w końcu to on zaszczepił we mnie i wielu innych zamiłowanie do bijatyk.
NA koniec moja osobista refleksja . Nie uważacie, że obecnie Banan (i Grabarz) jest dla N+ tym kim Gulash był dla SS? Bo jat sądze, żę tak i szczeże pisząc mam nadzieje, że sam zainteresowany tego nie przeczyta.
A jedyne co chce powiedzieć to, że to obecnie jeden z trójki redaktorów którego teksty mi najbardziej podchodzą.

#15 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 10:31

Banan loverboyem :lol: , ale jaja, jak on to przeczyta to go niezle rozwali....ale niech bedzie...... chociaz ze ma talent do pisania to trzeba mu przyznac..... najciekawsze jest to ze czyjas siostra lubi Banana za to jak wyglada, to dopiero musi byc laska, wiekszosc lubi Justina T. albo jakiegos murzyna a tu prosze..... No ale takie czasy, nawet Banan moze sie podobac............. Banan wez no napisz nam wszystkim jak ty to robisz........Teach me my MASTER.......

#16 banan

banan

Chocobo

• Forumowicze
  • 12 Postów:

Napisany 28 maj 2004 - 12:26

Powiem tylko jedno: sledze temat z zapartym tchem. Ale cos mi mowi, ze wypowiadanie sie na niego byloby jak wkladanie glowy w petle, ktora zacisnelaby sie za jakies dziesiec-pietnascie mapastliwych postow dalej.

aha - nie pytajcie czy to bylby jedwabny sznur albo czy mialbym wtedy na sobie szerwone kimono i ponczochy.

#17 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 maj 2004 - 12:51

A tam ......
Tak czy owak jestes spoko i swoje do gazety wnosisz i za duzego znaczenia cz jestes bardziej Raidenem, Antonio Banderasem, czy Arnoldem nie ma zbyt duzego znaczenia tylko ta "siostra' nie daje mi spokoju..... Ty Banan a moze ty dzieki akcjom takim jak te forum na jakiegos idola wyrosniesz......Nigdy nic nie wiadomo......Ciekawe czy dal bys rade jako bozyszcze nastolatek, one sa znacznie bardziej wymagajace niz Gulash czy ci goscie któzy posylaja listy do faq w który pisza ze N+ nie kocha XBoxa i albo cos z tym zrobicie albo przestana kupowac gazetke, i co wiecej napiszom maila do swojego wujka Billego G. który zaraz przyjedzie i was zbije.......

Z tym czerwonym kimonem i ponczochami to daleko bys nie zajechal chyba ze jako dubler M. Wisniewskiego, ale on to juz inna sprawa-jemu wolno bo w koDcu "Jest jaki jest"....

#18 Rogafufuken

Rogafufuken

Mokujin

• Forumowicze
  • 36 Postów:

Napisany 29 maj 2004 - 12:00

O wilku mowa...
Spoko Banan, przecież wiesz, żę nasze wypowiedzi na ten temat to tylko typowo polska cecha - czyli u kogoś to odniusł jaki kolwiek sukces doszukujemy się jakiejś wady a potem to już tylko ciągniemy do dna.

Skoro śledzisz temat, napisz czemu niepodobały ci się "Znaki", I czy to ty stoisz za polską edycją "SF"

#19 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 maj 2004 - 12:09

Banan to bishonen?? Do niedawna nie wierzyłem, dopóki nie zobaczyłem go w długich blond włosach na okładce pewnej exkluzywnej gazety :shock:

#20 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 maj 2004 - 12:10

O jaką gazetę ci chodzi? :lol:

#21 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 maj 2004 - 12:44

A masz 18 lat? Jak tak to idź do kiosku a sam znajdziesz. :lol:

#22 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 maj 2004 - 12:47

O kurka.Przekonałeś mnie...

#23 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 maj 2004 - 19:56

***********UWAGA**************

.] Nadają Żabek i Rybek .[

Jesteśmy w posiadaniu dowodów świadczących, że Banan jest
Bishonenem. Dysponujemy ponad 2Gb materiału.. Proponujemy
nawet aby wyżej wymieniony zmienił ksywke na... "Bishu"

też na b i też 5 liter a niesie ze sobą znacznie więcej treści.

******************///ha\\\**********************

[/img]

#24 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 507 Postów:

Napisany 30 maj 2004 - 01:15

Kiedy myślę - bishonen - momentalnie przed oczyma staje mi BIJIMARU! (chodzi o obrazek). Ludzie, koleś jest tak nieprawdopodobny, a ujrzenie go w akcji - tak... tak... tak niesamowicie traumatyczne, że Banan jest w tej chwili ostatnią osobą na świecie, którą kojarzyłbym z bishonenem 8) Poniżej - fotka Bijimaru. Obejrzyjcie film Azumi i zobaczcie czystego, źródłowego, jedynie słusznego i niepokojąco zajebistego bishona w akcji!

Dodany obrazek

#25 Mielu

Mielu

N+ Crew

• Redakcja
  • 1871 Postów:

Napisany 30 maj 2004 - 01:26

Matt powiedział:

Obejrzyjcie film Azumi i zobaczcie czystego, źródłowego, jedynie słusznego i niepokojąco zajebistego bishona w akcji!

Tak, wszyscy wiemy, że słuszny bishonen powinien być czysty i źródłowy podczas niepokojącej akcji :wink:

#26 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 31 maj 2004 - 08:26

Ej Matt powiedz skd wziales te japonskie filmy o których pisales w poprzednim numerze N+ tez bym se je obejrzal ale nie wiem skad je wytrzasnac a jak sam napisales nie sa takie latwe do zdobycia......?

#27 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 31 maj 2004 - 23:20

************************[b]************************[/b]

BISHU

brzmi chyba nieźle i prawdopodobnie
pasuje do osobowości..

o wszystkim wiemy..
z tych listów mhm hahaha

///////////////_I_\\\\\\\\\\\\\\\\\

#28 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 01 czerwiec 2004 - 10:01

You talkin' to me....? :?:

#29 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 01 czerwiec 2004 - 15:14

No cóż, nie ukryje się prawdy. A Banan ma predyspozycje, nie da się nie zauważyć... :oops:
Myślę, że porządna sesja zdjęciowa rozjaśniła by sprawę :P

#30 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 02 czerwiec 2004 - 08:22

Calkowicie si zgadzam sesja zdjciowa Banana powinna raz na zawsze wyjasnic caly ten temat i uciac wszelkiego typy spekulacje.......
Tylko ciekawe czy sam obiekt sporu zgodzi sie na taka akcje.......

Co Ty na to Banan.......?