Skocz do zawartości

CurrentGen - Pogadanki

• Please log in to reply
4786 odpowiedzi na ten temat

#4771 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10938 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:27

Zobacz posttorq314, o 06 maj 2012 - 21:31, powiedział:

Lego XXX to zawsze był dla mnie dowód tezy że branża zjada własny ogon.

niech zrobią od razu Lego Lego, w którym figurki Lego będą poprzebierane za figurki Lego, takie MetaLego, Lego Ultymatywne. może to będzie jakiś impuls przerywający tę żenadę.
Minecraft pokazał, że jakby Lego zrobiło porządną grę o robieniu rzeczy z klocków lata temu to by mieli ogromny sukces, a tak te wszystkie action/adventure czy ścigałki w estetyce Lego (o ile świetnie się sprzedawały swego czasu) nie zawierają tej magii Lego i się chyba dość szybko nudzą.

#4772 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6207 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:31

Zobacz postxell, o 06 maj 2012 - 22:27, powiedział:

Minecraft pokazał, że jakby Lego zrobiło porządną grę o robieniu rzeczy z klocków lata temu to by mieli ogromny sukces, a tak te wszystkie action/adventure czy ścigałki w estetyce Lego (o ile świetnie się sprzedawały swego czasu) nie zawierają tej magii Lego i się chyba dość szybko nudzą.

lepiej bym tego nie ujął

#4773 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:38

ja przeszedlem lego indiane jonesa na x360 i od tamtego czasu mam dosc gier z lego, ale pewnie kiedys jakiegos batmana czy jakichs piratów sprawdzę, aby zobaczyc czy cos sie w tej serii zmienilo.

te scenki przerywnikowe w grach lego to DNO. niby mają byc dowcipne, a dla mnie sa lipne.
co do gameplayu to ja jestem takim typem gracza, ze jak cos sie da rozwalac i z tego czegos mogą wyleciec jakies swiecidelka/pieniazki/znajdźki to ja musze rozwalic wszystko zanim bede brnął dalej. a jak wiemy, w grach lego praktycznie wszystko da sie rozwalic, wiec gra mnie potwornie wymeczyla. :olo:
jakos gameplay mnie nie porwal, ale gralme sam, domyslam sie, ze w coopie jest o wiele lepiej. pod koniec gry bylem znudzony.

#4774 Otacon

Otacon

Master Chief

• Forumowicze
  • 2823 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:42

nudzą się szybko to fakt. one sycą ale jak się gra z kimś "kanapowe multi"

#4775 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8052 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:51

Lego to ja lubilem ukladac jak mialem 8 lat, teraz wole normalne gry, lego niech zostanie w pokoju dzieciakow bo zadna z gier jakas wybitna nie byla...

#4776 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 22:57

Uuu, na forum o giereczkach dla dzieci ktoś uważa, że jakaś giereczka jest zbyt dziecinna? :hihi: Toż to getto wewnątrz getta. :hihi:

#4777 iluck85

iluck85

Big Boss

• Forumowicze
  • 4478 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 23:04

Obadalem tylko demko Legi piraci z karaibow- bardzo fajne i pocieszene :) Dla zbieraczy mile calaki w tych grach.

#4778 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8052 Postów:

Napisany 06 maj 2012 - 23:55

Nie fingus, uwazam ze bardziej fun sa klocki niz gra o klockach :) co jak co ale ejstem ostatnia osoba na tym forum ktora bylaby przeciwko kolorowym grom.

#4779 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 00:00

Ale gra w budowanie z klocków byłaby niesamowicie nudna (tak jak minecraft :hihi:), a gra w rozwalanie rzeczy zbudowanych z klocków, skakanie po platformach, zbieranie kasy i szukanie sikretów jest fajna. I powyższe słowa nie dotyczą wyłącznie legutek. :D

#4780 MaxVarEmreis

MaxVarEmreis

Cochliomyia hominivorax

• Forumowicze
  • 6753 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 09:23

Zobacz postJedyn, o 06 maj 2012 - 22:51, powiedział:

Lego to ja lubilem ukladac jak mialem 8 lat,
Panie, co Pan gada? Ja tydzień temu z paczką znajomych układaliśmy Lego Technic. O, taki zestawik http://technic.lego....fault.aspx#8043
Zeszło nam ze 4h. Świetna alternatywa na spędzenie wspólnie czasu (chociaż fakt, że taki zestawik w uj drogi, więc i zabawa dla elit :sir: :olo:).

#4781 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16813 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 10:24

Gry Lego świetnie nadają się do grania z dzieckiem, zabawa jest na tyle prosta że malec ją ogarnie, i na tyle złożona że dorosłemu się nie znudzi

#4782 Patryczek118

Patryczek118

Rikimaru

• Forumowicze
  • 397 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 17:19

Ja ogralem prawie wszystkie gry lego. Jedyne czego nie tknalem to obie czesci Harrego, druga czesc Indiego i SW:TCS. To ostatnie na 100% musze sobie zakupic jak najszybciej bo jak wiekszosc lubie SW. Harrego to tylko ksiazki mi sie podobaly wiec lego nie tkne.

#4783 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany 14 maj 2012 - 13:13

Cliff Blesziński radzi Japończykom, aby nie zapominali o multiplayerze i równocześnie chwali Vanquisha.

"Nie możecie ignorować trybu multiplayer w grach przeznaczonych do fizycznego modelu dystrybucji. Jeśli macie zamiar zrobić strzelaninę TPP, nie popełnijcie błędu, który strzeliło Platinum, wypuszczając Vanquisha bez multi. Gra była naprawdę bardzo dobra, gameplay był świetny, ale największe wrażenie robił feeling.
Gears of War mogłoby być porównane do lokomotywy z czasów Dzikiego Zachodu, żeby Vanquish mogło być ultra-szybkim, japońskim pociągiem."

Dodany obrazek

#4784 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8052 Postów:

Napisany 14 maj 2012 - 21:45

Na ch*ja obrazek wklejasz :olo: wielki newsman sie znalazl :hihi:

#4785 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19636 Postów:

Napisany 14 maj 2012 - 22:53

wklejam obrazek zeby przypomniec tym co jeszcze nie grali. :hihi:

BTW Eden Studios jednak nie zostało zamknięte. Atari poinformowało, że takie niusy to nieporozumienie.

Techland pracuje nad nową grą i wypluli poniższy obrazek.
Dodany obrazek

#4786 Patryczek118

Patryczek118

Rikimaru

• Forumowicze
  • 397 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:25

Może coś z piekłem?

#4787 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6314 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:33

Albo Ghost Riderem. Eeee. Nie, chyba raczej nie.