Chciałem zauważyć, że w Sosnowcu na początku tego roku otworzyli halę expo i PSE byłoby idealną sytuacją by sprawdzić czy ta hala spełnia swoją rolę :tak:
Sony Poland czeka na Wasze opinie
Rozpoczęte przez
Mielu
, lut 07 2008 15:33
39 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 luty 2008 - 19:24
Napisany 24 luty 2008 - 19:34
[fwank on]
Srej sie z Sosnowcem bzzz!!!!!!!111
[fwank off]
:ninja:
No dobra, ale coś to nasze ankietowanie daje? Ktoś to gdzieś wysyła? Zwraca uwagę na to?
Srej sie z Sosnowcem bzzz!!!!!!!111
[fwank off]
:ninja:
No dobra, ale coś to nasze ankietowanie daje? Ktoś to gdzieś wysyła? Zwraca uwagę na to?
Napisany 24 luty 2008 - 19:34
Jak PSE, to tylko w Warszawie :tak:
Napisany 24 luty 2008 - 19:47
Lady Luck powiedział:
Napisany 24 luty 2008 - 21:31
PlayStation Experience - na tamtym nie byłem, ale słysząc wiele miłych opinii na jego temat gdyby odbyło się znowu to myślę że bym poszedł :)
#36 Gość__*
Napisany 08 lipiec 2008 - 16:09
PS Experience! Do tej pory mam smycz i bilet. Moj brat ma zdjecie z tego eventu z Mielem, Mattem i Qoora ale ten ostatni cos juz nie pisze.
#37 Gość__*
Napisany 13 lipiec 2008 - 23:17
PSE swoja drogą ale "kochane sony polska" mogło by pomyśleć o wprowadzaniu kart pre-payd do Playstation Store
Napisany 17 sierpień 2008 - 23:47
Oczywiście PSE, nie ma co tłumaczyć wyboru.
No ja jestem jak najbardziej ZA. Wszystko co bardziej oficjalne to w Warszawie itp. Ja mam wtedy wyjazd z góry skreślony. A jak w Sosnowcu to będę. Dajcie szansę innym ;].
Shinigami powiedział:
Chciałem zauważyć, że w Sosnowcu na początku tego roku otworzyli halę expo i PSE byłoby idealną sytuacją by sprawdzić czy ta hala spełnia swoją rolę :tak:
Napisany 13 styczeń 2009 - 22:50
I co? Temat był... Sony nas pytało. NAS? Potencjalnych odwiedzających/napychających kabzy ważniakom u góry! Samo SCEP, które to powstało w małą pompą w naszym kraju między Bugiem a Odrą. I co? Po co? Była jakaś impreza w zeszłym roku? Bo mi się nie przyuważyło.
Ot, po prostu takie pytanko. Było fajnie? Było. To dobrze, pooglądajcie sobie zdjęcia z tych imprez :pac:
Ot, po prostu takie pytanko. Było fajnie? Było. To dobrze, pooglądajcie sobie zdjęcia z tych imprez :pac:
Napisany 09 czerwiec 2010 - 20:26
Może coś jeszcze ruszy?
Chętnie oddałbym głos na dwie pierwsze pozycje. Bardziej jednak wolę jedną duża imprezę.
Chętnie oddałbym głos na dwie pierwsze pozycje. Bardziej jednak wolę jedną duża imprezę.