Czoł(gi)em szanowna redakcjo N+ może zacznijmy od tego że się przedstawię , jestem grającym graczem od dwudziestu paru lat i od prawie 20 czytam "wasz" (ss,neo,neo+) magazyn i teraz mam problem , od ostatnich paru miesięcy mam dziwne wrażenie że wasze recenzje psują mi radość z grania , gdyż zawierają TYLE SPOILERÓW a trafiło mnie po przeczytaniu w marcowym numerze (2010), w recenzji heavy rain jakoby
UWAGA SPOILER " Pierwsze epizody należą do Ethana Marsa - młodego architekta; poznajemy jego rodzine - żone i dwójkę dzieci, Jasona i Shauna. Starszy z chłopców - Jason - ginie potrącony przez samochód, a życie ethana wali sie w gruzy . A potem jest jeszcze gorzej - Ethan ma zaniki pamięci , nie potrafi wyjaśnić co robił przez kilka godzin , aż pewnego razu " budzi się " niedaleko torów kolejowych , z figurką origami w ręku , a jego jedyny syn znika. " ( a teraz wezmne i zapale sobie bo aż mnie znowu trafiło jak to przepisywałem ) No więc PANOWIE przecież to pierwsza godzina gry z dziesięciu ?!?!? i to właśnie taka magiczna gdzie przechodzą ciary po karku i mało człowiek sraczki obligatoryjnej się nie nabawi , przecież jakbym nie zagrał Heavy rain przed przeczytaniem tego to bym tu teraz na was za przeproszeniem BLUZGAŁ ! Ale długo nie myślac... pomyślałem... (lol) Pomyslałem ze cofne sie do najstarszego N+ jaki posiadam ( a że wiele przy sobie nie posiadam )i trafiło na Wrzesień 2008 , na okładce Heavy rain , wale jak w dym , a tu co ??? no co pytam sie ??? jak to co ... jeden wielki SPOILER , krok po kroku opisane demko Heavy raina które teraz okazuje sie być bonusową częścią gry ( a mogło być grą ) to troche nie fair , aż "boje" sie czytać recenzje God of wara III bo jeszcze nie grałem . To sa moje i tylko moje przemyślenia (za które nie ponosze odpowiedzialności

) ale może warto na to zwrócic uwage

- przykładów jest wiecej ( Final Fantasy i God of Wara III [ którego własnie przeczytałem do momentu " to chyba nie spoiler , nie ? " i aż mnie krew zalała ]) . Chciałbym z tego miejsca BARDZO PODZIĘKOWAĆ za te wszystkie wspaniałe , niesamowite , niezastąpione , cudowne , niezapomniane , niedoścignione , bogate , i niestety jedyne

lata , potraficie naprawde oddac klimat gry w recenzji co jest napewno bardzo trudne i nie mi was oceniać . 100 LAT Neo + !!!
P.s : Sorry za brak interpunkcji ortografi dysgrafi i dyskografi

P.s 2 : Acha bo totalnie zapomniałem ! stopeboga , stopaboge powinniście całowac po stopach żeby wam pisała felietony !!!