Skocz do zawartości

W co teraz gracie? (PS3/x360/Wii)

• Please log in to reply
5425 odpowiedzi na ten temat

#5401 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2602 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 21:28

Max Payne 3 bardzo fajna gierka, w tym roku jak na razie nie było nic lepszego.

#5402 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 19 maj 2012 - 13:56

Marvel Pinball

#5403 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany Wczoraj, 13:58

Władca pierścieni: Wojna na północy.

#5404 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4186 Postów:

Napisany Wczoraj, 14:23

Torchlight.
Fajnaaaaaaaaaaaa gierunia. :tak:

#5405 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany Wczoraj, 14:38

Nawet bardzo. Późno jednak doń się zabrałeś. Tak w ogóle, w jednym z CDA była pełna wersja tej gry na PC.

#5406 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4186 Postów:

Napisany Wczoraj, 14:39

Zabrałem się teraz, bo pograłem w bete dwójki, spodobała mi się, to postanowiłem skończyć jedynkę. ^_^

#5407 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2898 Postów:

Napisany Wczoraj, 22:40

Deus Ex Human Revolution - jestem na samym początku gry dopiero zrobiłem 2 wątki poboczne i gierka ma to coś. :^^:

#5408 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany Wczoraj, 22:55

Zdecydowanie.

#5409 Chewbacca

Chewbacca

Space Cowboy

• Forumowicze
  • 889 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:01

Minecraft, SR3 i Most Wanted bo miałem ochotę na jakąś ścigałkę. Grafika nawet się nie zestarzała

#5410 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3913 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:12

Gram w Batmana pierwszego i mam pytanko. Mam wersję Goty i miały być mapy Jokera. Jak je u licha odpalić? Nigdzie ich nie widzę...

#5411 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11271 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:25

ściągnąć z PSN, nie pamiętam jak, gdzieś w pudle jest instrukcja

#5412 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6855 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:30

Sylvek i jak Wojna na północy? Planuję kiedyś kupić, żeby na kooperację sobię pograć.

Ja obecnie męczę Alpha protocol. Typowy średniak, animacja jak z MGS: Peace walker, ale za to system dialogowy i korzyści z wyborów są super.

#5413 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3913 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:40

Zobacz postburnstein, o 21 maj 2012 - 23:25, powiedział:

ściągnąć z PSN, nie pamiętam jak, gdzieś w pudle jest instrukcja

Ano właśnie wczytuje się w instrukcję, ale na PSS nie znalazłem nic do ściągnięcia, nie ma w ogóle takiego czegoś...

#5414 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11271 Postów:

Napisany Wczoraj, 23:42

jak ja jakoś znalazłem, to tobie też się uda ;)

#5415 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3913 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:22

A jak to się zwie? Wpisałem w wyszukiwarkę wszystkie możliwe nazwy i znajduje tylko dwa dlc, ale to nie one.

#5416 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11271 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:32

nie pamiętam, wpisywałem chyba batman arkham i coś tam mi wyskoczyło, Pious chyba ostatnio ssał więc raczej powinno być

#5417 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:51

Zobacz postoranje, o 21 maj 2012 - 23:30, powiedział:

Sylvek i jak Wojna na północy? Planuję kiedyś kupić, żeby na kooperację sobię pograć.

Ja obecnie męczę Alpha protocol. Typowy średniak, animacja jak z MGS: Peace walker, ale za to system dialogowy i korzyści z wyborów są super.
Po godzinie - dwóch: grafika taka sobie, góra 5/10, a i to, jak będę niezwykle litościwy. Sfera audio powinna zachwycać i zachwyca tak, że przez ten czas grało mi do ucha "I can swing my sword".
Póki co, bardzo przeciętnie - 5/10.

Natomiast jeśli chodzi o grywalność, to gra jest niczego sobie. To raczej slaszer z drzewkiem umiejętności oraz rozwijaniem postaci. Gra się całkiem nieźle. Wystawiam wstępne, sumienne 6/10, choć w multi zapewne zasługuje na oczko wyżej.

Dałem nieco ponad 140zł. Zdecydowanie można ową kwotę przeznaczyć na produkt wyższej klasy.

Ale zobaczy się, jak grę ukończę. Dam znać w każdym bądź razie.

#5418 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany Dzisiaj, 08:12

dużo dałeś chyba po 100 zł chodzi nówka :hmmm:

#5419 szczudel

szczudel

Dante

• Forumowicze
  • 1661 Postów:

Napisany Dzisiaj, 10:18

GTA4. Wrazenia po 3 godzinach - słabe - startu do RDR i LA Noire nie ma wcale. Ale to mocno subiektywne wrazenie. Nie przepadam za sandboxami. Może dlatego R* tyle sie wstrzymywało przed 5 - widzieli ze RDR i LA Noire ustanowily nowe standardy i trzeba było powalczyc aniżeli wyrzucac na rynek kalke 4.
Model jazdy, za to jest fatalny - i to jest osad obiektywny.

#5420 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Dzisiaj, 12:14

Mi też się nie opdoba. Pojazdy mają beznadziejną fizykę, jakby amory miały wszyskie spieprzone, mały zakręt i dachowanie. Momentami aż przesadne to jest. Nuda na maksa, sprzedałem po 4h gry, tyle dawałem jej szansę, ale po 5 takiej samej misji z rzędu podziękowałem.

A teraz zacząłem GOD OF WAR pewnie wpadnie platynka, bo widzę, że jest bardzo prosta.

#5421 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4186 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:03

szczudel, GTA 4 powinno się grać przed RDR i LA Noire i to jest true story.

#5422 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16196 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:26

Zobacz postDruciak, o 22 maj 2012 - 13:03, powiedział:

szczudel, GTA 4 powinno się grać przed RDR i LA Noire i to jest true story.

Tru tru story. Ale żeby narzekać na model jazdy w GTA 4? Jak dla mnie był fajny, wystarczyło się przyzwyczaić. Wiadomo, że nie podskoczy do takiej Forzy 3, ale właśnie dla tego "bujania się" furek tyle razy wracałem do GTA :) Zresztą nikt nie każe szczudelowi jeździć Escalade, jest mnóstwo innych lepszych w prowadzeniu furek jak bmka, merce czy ford gt - ciężej je dachować :tak:

Co do fabuły, to ponownie szufladkowanie do kategorii "to już było" jest słabe, bo GTA 4 ma właśnie najbardziej zakręconą fabułę ze wszystkich sandboxów (a przynajmniej z całej serii gta), a jak do tego zaruchasz Gay Tony'ego to już w ogóle odpłyniesz z zachwytu - bo DLC jest za***iste!! :ninjadance:

Jednym słowem - granie w 4 i nie skończenie jej (wraz z DLC) jest grzechem i musisz iść do spowiedzi! :ninja:

#5423 szczudel

szczudel

Dante

• Forumowicze
  • 1661 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:44

Zawsze kończe gry jak zaczne wiec skoncze cala 4 i oba epizody. Cos w tym jest że powinienem był zagrać w 4 przed LA i RDR.
Może mnie jeszcze wciągnie. Co by nie powiedzieć to LA miało przyjemniejszy system sterowania. Samochody jezdziły pewnie i człowiek bardziej sie koncentrował na pościgu i obserwowaniu sciganego niż na tym aby utrzymać samochód na drodze - a były tam akcje w których koleś znikąd robił ekwilibrystyczne manewry.

#5424 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4186 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:59

No moim zdaniem model jazdy w LA Noire jest komiczny, szczególnie przy zderzeniach lub kozłach autem.
No i jak wiadomo GTa 4 wyszło w 2008 roku, RDR w 2010, a LA Noire w 2011, przez co wiadomo, że skok jakościowy był i to co lubiliśmy w RDR i LA N było inne w GTA 4.
Ja radzę Ci się skupić na dialogach, filmikach i co z czego wynika w GTA 4. Tam nie ma misji, która nie jest wyjaśniona dlaczego ją robimy, do tego humor, Brucie, Roman, Bernie. A potem czytam teksty, o GTA 4 jest nudne, ciągle te same misje, idź zabij, wróć. No pewnie, jak się nie ogląda filmików, bo się nie rozumie o co chodzi to gra jest nudna.

#5425 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16196 Postów:

Napisany Dzisiaj, 14:06

Co do epizodów - to ten Lost and Damned jest słaby, ale daje sporo rozrywki i przygotowuje do pier**l**ęcia w Gay Tony - w sensie wyjaśnia kilka wątków ;)

#5426 twilitekid

twilitekid

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 665 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:52

Lepszy model jazdy w GTA IV niż w LA Noire. Do tego z GTA IV trzeba się po prostu przyzwyczaić. Bo fizyka sama w sobie jest super, przeszkadza właściwie lag i powolna kamera.