Skocz do zawartości

Pytania do wyjadaczy ;)

• Please log in to reply
67 odpowiedzi na ten temat

#61 baudolino

baudolino

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2013 Postów:

Napisany 08 styczeń 2007 - 21:11

:cicho:
wyluzuj - pożartować nie można? ;)

anyway, z tego, co przeczytałem w necie, oryginalny kabel RG do Dreama jest, niestety, do dupy, ponieważ nie pozwala na otrzymanie kolorowego obrazu na niektórych telewizorach (oczywiście, w tym i na moim). jest to związane z nieuniwersalnym rozstawieniem PIN-ów.

ma ktoś namiary na jakiś niefirmowy kabel RGB do DC (z tymi podobno nie ma problemów)? w necie znalazłem tylko jedną aukcję na allegro, ale kończy się za 11 dni, a kolo nie chce sprzedać przez Kup Teraz, oraz sprytnie zrobiony kabel RGB do większości konsol, w tym i DC, ale jest dość drogi (8 dych)... ;/

#62 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 4988 Postów:

Napisany 08 styczeń 2007 - 21:20

baudolino powiedział:

wyluzuj - pożartować nie można? ;)
No własnie żartowałem ;p

baudolino powiedział:

ma ktoś namiary na jakiś niefirmowy kabel RGB do DC
Ja mam niefirmowy RGB do DC. Jest piękny, bo w kolorze konsoli i z dodatkowymi wyjściami audio/Video :) Kupiłem na allegro od Yu Suzukiego (wiadomo o kogo chodzi) za jakies 25zeta.

#63 baudolino

baudolino

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2013 Postów:

Napisany 08 styczeń 2007 - 22:28

Ja mam niefirmowy RGB do DC. Jest piękny, bo w kolorze konsoli i z dodatkowymi wyjściami audio/Video :) Kupiłem na allegro od Yu Suzukiego (wiadomo o kogo chodzi) za jakies 25zeta.
why are you tormenting mnie? :cry: jeśli nie wiesz, gdzie kupić taki kabel, to siedź cicho... ;P

swoją drogą, niezły motyw - kupić kabel do DC od Yu Suzukiego. :rower:

BTW - ja swój kabel RGB też kupiłem na allegro, tyle że za 35 zeta od abrakadabrixa. niestety, jak już pisałem, ten oryginalny kabel RGB jest do dupy (nie ma nawet dodatkowych wyjść audio/video). ech, żebyt zawieść się na firmowym sprzęcie od SEGI... ;/

BTW 2 - zauważyłem dzisiaj, że zasilacza od DC nagrzewa się do tego stopnia, że nawet stolik pod TV, na którym stoi, jest strasznie gorący. O_o to normalka w przypadku DC, tyle że przez te wszystkie lata tego nie zauważyłem, czy też coś jest nie tak?

#64 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 kwiecień 2009 - 14:48

Czy w RE2 na DC w przypadku niemiecko holenderskiego boxa gra bedzie po angielsku?(mam nowke w folji i nie wiem jak wycenic wartosc kolekcjonerska) Z gory dziekuje za pomoc.

#65 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 15 maj 2009 - 11:27

to Ty wpadłeś na pomysł sprzedawania RE2 za 400zł :)

#66 nawi

nawi

Mega Man

• Forumowicze
  • 148 Postów:

Napisany 17 sierpień 2009 - 14:12

Pytanko dla pewności - kabel scart do drima da lepsza jakosc obrazu niz composite, rajt?

#67 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2895 Postów:

Napisany 17 sierpień 2009 - 14:48

Kabel scart RGB ma najlepszą jakość - lepsza ma tylko chyba kabel VGA którego nie wszystkie gry obsługują.

#68 nawi

nawi

Mega Man

• Forumowicze
  • 148 Postów:

Napisany 12 wrzesień 2009 - 10:59

Nie wyszla mi transkacja na ebayu poki co, moze ma ktos taki kabel do opchniecia?