Skocz do zawartości

Psp Gps

• Please log in to reply
11 odpowiedzi na ten temat

#1 Kevinus

Kevinus

Mega Man

• Forumowicze
  • 127 Postów:

Napisany 04 czerwiec 2008 - 12:43

Mam pytanie chce zakupic psp wlasnei ze wzgldu na Gps na allegro znalazlem nawet niezla oferte , tylko teraz mam pytanie jak sprawdza sie tan gps czy mozna gdzie znalesc uchwyt na psp do samochodu i czy ktos z was juz korzysta z tego gpsu ?

#2 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 05 czerwiec 2008 - 22:19

GO!Explore w naszym kraju zacznie funkcjonować w okolicach września tego roku. Sony ponoć szykuje zestaw w którego skład wejdzie konsolka, ładowarka samochodowa a także uchwyt do samochodu o który pytasz. Jak na razie opinie na temat GO!Explore są pozytywne więc wydaje mi się, że warto zinwestowac w taki zestawik kiedy będzie już dostępny.

#3 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5520 Postów:

Napisany 05 czerwiec 2008 - 22:27

Dla mnei to jest jeden z aznych rzeczy przemawiających za kupnem PSP. Szczególnie że ten GPS to nei popierdółka tylko naprawdę porządny systemik. Tylko ta bateria mnei wkruza w PSP ;]

#4 wiedziu

wiedziu

Blanka

• Forumowicze
  • 165 Postów:

Napisany 23 czerwiec 2008 - 18:02

jesli kogos to interesuje to w holandi juz jest ten zestaw.Odbiornik ,mapy,uchwyt i ladowarka samochodowa ,mowimy o oficjalnym zestawie SONY.Cena? 149 euro co przy cenie za samego pspka 169 euro jest cena z deka wygorowana.Samych odbiornikow nie widzialem.Wersja w zestawie z PSP to wydatek 299 euro.

#5 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 05 luty 2011 - 19:52

pozwole sobie ODŚWIEŻYĆ temat... no i pytam, czy ktoś tego używał? czy działą?

przyznam się, że nabyłem PSP z przystawką GPS - ale jeszcze tego nie ogarniam. Nie wiem czy działa.

#6 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19671 Postów:

Napisany 06 luty 2011 - 00:06

Na forum nikt tego nie używał.

#7 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 06 luty 2011 - 00:56

Ja chciałem, ale nie było mapy Polski, więc sobie darowałem

#8 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 06 luty 2011 - 02:12

no właśnie - szukam mapy Polski i nie moge znalezc ... sprzedajacy mial mapke UK i Irlandii (ale i tak nie wiem czy dziala). ... znalazlem gdzies mapke Europy (ale nie ma Polski), tylko na zachód wszystko... jakas ina mape znalazlem ze niby ALL EUROPE ale sie wiesza / no i nie wiem ... czy nie puscic tego na eBayu do Anglii - bo w Polsce nie wiem czy siekomus przyda.

szukalem na oficjalnej stronie Sony, ale nie ma zadnej przystawki GPS (na Sony Poland Playstation) ... ukazalo sie to wogole w Polsce?

#9 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19671 Postów:

Napisany 06 luty 2011 - 02:38

Oficjalnie tego u nas nie było w kraju.

#10 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 06 luty 2011 - 02:48

Najpierw kupiłeś a potem sprawdziłeś? Aha

#11 ramzes64

ramzes64

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 07 luty 2011 - 00:28

GPS jest w zestaie to fajnie gdyby dzialalo - jesli nie bedzie / to puszcze ta przystawke w świat ... a PSP sobie zostawiam ... wiem ze sa jakies inne programy, ale nie mam pojecia jak to wgrac - narazie szukam informacji, czy bedzie cos dzialac. Rozumiem, ze tu nikt nic nie wie na ten temat

#12 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 07 luty 2011 - 00:38

Czytałem o tym, ale to było ponad rok temu. Wątpię, żeby się coś zmieniło. Nie było wtedy mapy Polski i nie było w planach. Można było jedynie wgrac google maps. A to żaden GPS. Puszczaj to w diabły