Czy ja wiem? W DSie trzeba było co chwilę wyciągać stylusa i go chować. Grać ze stylusem w łapach można było, ale wygodne to nie było... za bardzo. Na PSP tylko klepiemy przyciski i nic więcej.
Grand Theft Auto Chinatown Wars
Rozpoczęte przez
shinian
, lip 15 2008 19:13
273 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 maj 2010 - 20:12
Napisany 12 lipiec 2010 - 11:03
Gra jest bardzo ciekawa - wciąga. Minigierki na DS'ie są bardzo fajne, a na PSP nie wiem bo nie grałem.
Jedna z lepszych gie na NDS.
Jedna z lepszych gie na NDS.
Napisany 01 październik 2011 - 13:17
Nie grałem na DS, grałem na PSP i powiem, że gra wciągnęła mnie na tyle, że grałem w nią namiętnie po kilka godzin dziennie (wakacje), aż nie skończyłem fabuły. A potem jeszcze kilka godzin nie wiedzieć po co handlowałem dragami. Bardzo dobra, graficznie świetna mimo rzutu izometrycznego gra. Nawet brak głosów w radiu mi nie przeszkadzał, bo muzyka tworzy świetny klimat.
Napisany 15 grudzień 2011 - 23:01
TEXZ, o 15 maj 2010 - 20:12, powiedział:
Czy ja wiem? W DSie trzeba było co chwilę wyciągać stylusa i go chować. Grać ze stylusem w łapach można było, ale wygodne to nie było... za bardzo. Na PSP tylko klepiemy przyciski i nic więcej.
A mnie własnie to urzekło. Chociaż wersja na PSP jest tańsza i cały czas dostępna a na wersję na DS trzeba polować. Na PSP jeszcze nie grałem w tą grę.