Skocz do zawartości

Batman: Arkham Asylum

• Please log in to reply
675 odpowiedzi na ten temat

#661 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Wczoraj, 17:41

Zrobiłem na glitchu. Pozostało mi sewer bayt extreme, bo zabrakło mi 3 tys i oba shock and awe. Te ostatnie są okropne.

#662 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Dzisiaj, 09:02

Lipa, próbowałem wczoraj, ale nie mam cierpliwości do tych shock and awe. Pierwsza wersja jest ok, ale za nic nie mogę utrzymać combo, bo zawsze wpadnę na pałarza, albo nożownika. Wszystko byłoby ok, gdyby pole walki było większe, albo nie było chociaż ograniczenia czasowego. Wersja extreme to mordęga, nie udało mi się nawet jej skończyć. Niech mi ktoś to zrobi, bo tylko to i jest platyna :sciana:

#663 szczudel

szczudel

Dante

• Forumowicze
  • 1661 Postów:

Napisany Dzisiaj, 09:58

Zobacz postPious, o 22 maj 2012 - 09:02, powiedział:

Niech mi ktoś to zrobi, bo tylko to i jest platyna :sciana:

Nie idź ta drogą. Dopiero zdobyłes PS3 a już obierasz zły wektor. JA po pierwszym zadaniu wiedziałem ze bitwnych nie wykonam i odpuściłem. W GoW 1 klnąłem na wyzwania ale zrobiłem sam toteż platynka zasłuzona - ale taka "z pomoca" nic nie warta.

#664 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19691 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:37

Lipa, próbowałem wczoraj, ale nie mam cierpliwości do tych shock and awe. Pierwsza wersja jest ok, ale za nic nie mogę utrzymać combo, bo zawsze wpadnę na pałarza, albo nożownika. Wszystko byłoby ok, gdyby pole walki było większe, albo nie było chociaż ograniczenia czasowego. Wersja extreme to mordęga, nie udało mi się nawet jej skończyć. Niech mi ktoś to zrobi, bo tylko to i jest platyna
OK, czyli wyrzucam z glowy pomysl kupna ponownie gry, aby sie meczyc z wyzwaniami i w poważaniu mam zdanie osóbek, ktore twierdzą, że zaliczenie wszystkich mordobitkowych czelendży na odpowiednią ilosc punktow jest prościutkie. ;]
a te ograniczenia czasowe tez mnie wnerwialy.
ja juz sie pogodzilem z tym, ze w obu Batkach nie bede mial platyny. tobie Pious radze zrobic to samo. mi wystarczy satysfajkcja z tego, ze w kampani wszystkie trofiki zrobilem. ;]

Nie idź ta drogą. Dopiero zdobyłes PS3 a już obierasz zły wektor. JA po pierwszym zadaniu wiedziałem ze bitwnych nie wykonam i odpuściłem. W GoW 1 klnąłem na wyzwania ale zrobiłem sam toteż platynka zasłuzona - ale taka "z pomoca" nic nie warta.
fakt. jesli ktos oszukuje i daje konto innej osobie, aby wbila jakies trudne trofiki to taki oszust automatycznie wylatuje z rankingu trofeowych dziwek. ;]

#665 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Dzisiaj, 13:55

Czyś, to jrst wykonalne, ale te 2 są irytujące. Nie chce mi się próbować 2h bez skutku. Jeszcze spróbuję jak skończę GOW.

#666 szczudel

szczudel

Dante

• Forumowicze
  • 1661 Postów:

Napisany Dzisiaj, 14:30

Mów co chcesz ale ACZ próbował chyba z 3 tygodnie nabić ostatnie wyzwanie w Vanquish [dodam że bez skutku]. A ty mi piszesz ze nie chcesz 2 godzin siedziec nad Batmanem?? :|

Sam ze 3 godziny jedno wyzwanie robiłem w GoW i juz prawie miałem [to gdzie nie da sie ani raz trafić] gdy zrezygnowany zobaczyłem ze należy Kratosem w kółko skakac i robic fale uderzeniowa przez wbijanie w ziemie ostrzy. Szukać porad i tutoriali jest czyms normalnym ale pozyczac konto haniebnym...

#667 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Dzisiaj, 14:43

Z tym kontem to był żart i jedynie wyraz frustracji. Nawet nie chcę tak, bo to nie ma sensu. Popróbuję i może wskoczy, ale motywacja opadła.

#668 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany Dzisiaj, 15:14

Szok i awe w wersji extreme mnie również rozbrajało - nie byłem w stanie dojść do końca czelendża, bo brakowało czasu i Batman się smażył jak frytka. No, male cisnąłem - miałem za sobą dwa miesiące grania w Arkham City i to bardzo profitowało. Pious, podpatrz innych na YouTube - to powinno pomóc. Nie mówię o tytanach którzy nabijają 120 hit combo w 20 sekund, ale normalnych typach, którzy wyrabiają się na styk. Ja zawsze obserwowałem ich zegar i patrzyłem ile punktów powinienem mieć na danym etapie. Jeśli znacząco odstawałem od normy, restartowałem czelendż.

A co do vanquish........

Może po max payne... Jeśli córa się jeszcze nie urodzi... :)

#669 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19691 Postów:

Napisany Dzisiaj, 15:28

A co do vanquish........
no jestem ciekawy. jak bedziesz juz gral wyzwania to dawaj relacje w temacie. ;]

wracajac do Batmana. z ciekawosci to glitch na tytanie w ktoryms wyzwaniu na czym polega?

#670 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2295 Postów:

Napisany Dzisiaj, 15:31

Leży nieprzytomny, a my go kopiemy skokiem i od razu batarang. Na koniec czelendża jest dwóch takich. Proste, ale trochę czasochłonne. Niemniej, 50tysi wpadło. Ale shock and awe... Ech jak mnie to drażni, każdy inny zrobiłem po 2-3 próbach, ot kwestia długiego kombosa, ale tu jest nadwyraz ciężko. A AC jest dużo większe? Ile h zajmuje gra?

#671 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22452 Postów:

Napisany Dzisiaj, 15:33

Koło trzydziestu chyba mi zajęła za pierwszym razem. Chyba, nie pamieam już.

#672 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany Dzisiaj, 15:51

Oba Batmany są na tyle dobre, że puknę calaczki jeszcze raz - właśnie wyhaczyłem, że sprzedają je za grosze na steamie / originie. Joypad xboxowy do PC mam, bebechy całkiem potężne - pora na przejażdżkę w 1920x1080 :)

#673 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3468 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:14

ten shock awe extreme rzeczywiscie mordega, zaliczylem wszystkie, a tego za nic nie moge, no chyba sie nie da, juz dawno w ta gierke osiagnalem zen o ktorym pisze shini, a i tak sie nie udaje, makabra, ostatni z 2 tytanami jest nawet prosty najtrudniej na poczatku nie dac sie nikomu trafic

#674 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2601 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:21

Zrobiłbym to nawet teraz. Używacie w ogóle batarangów i linki przeplatając z atakami?

#675 Holden

Holden

Master Chief

• Forumowicze
  • 3468 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:22

na rozpoczecie walki spoko, ale mi sie to nie widzi podczas a takze w kombosie

#676 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2601 Postów:

Napisany Dzisiaj, 19:32

Ale o to chodzi by robić to podczas walki, batarangi wyrzuca się szybko wciskając 2x L1, a linkę R2. Od razu robi się więcej miejsca.