Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Touch

• Please log in to reply
125 odpowiedzi na ten temat

#61 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 05 grudzień 2008 - 17:31

Ciekawe wytłumaczenie znalazłem:

green = money
power symbol = power
money + power = microsoft money.
microsoft money = kojima with more money and power.
:lol:

#62 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 05 grudzień 2008 - 18:52

no tłumaczenia TEXZa najbardziej prawdopodobne :D

#63 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 05 grudzień 2008 - 19:29

KONAMI ANNOUNCES KOJIMA PRODUCTIONS TEAM FOR XBOX 360
Two Blockbuster Titles Already Under Development

OSAKA – Konami Digital Entertainment – Japan, a division of Konami Digital Entertainment, Inc., today announced a new, exclusive for the Xbox 360 gameconsole, development team will be formed inside Konami Corporation. On January 11, 2007, Konami Corporation merged and consolidated its group companies. Accordingly, former Konami Computer Entertainment Japan East Team, lead by creator Hideo Kojima (Corporate Officer, Konami Corporation), embarks on a new era as "Kojima X Productions" inside Konami Corporation.

The newly formed Kojima "X" Productions is proud to announce that Metal Gear Solid: Triology is currently in development for the XBOX®360 ( X360 ) next-generation computer entertainment system from Microsoft ( MS ). Metal Gear Solid: Trilogy will be a remake of three Hideo Kojima's masterpieces. Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance and Metal Gear Solid 3: Subsistence. The Metal Gear Solid series, is highly acclaimed worldwide, with its breathtaking graphics, profound stories, intricate human drama, original game design and superlative gameplay. Also under development is one other exciting game in the Metal Gear series -- Metal Gear Solid: Fluid Ac!d for the Microsoft Zune media player.

Updates regarding Kojima Productions will be posted periodically on the following website: Kojima Productions Official Homepage: http://www.konami.jp/kojima_pro/.

About Konami Corporation
Konami Corporation is a leading developer, publisher and manufacturer of electronic entertainment properties, specializing in the home video game market. Konami Corporation's action and adventure titles include the popular franchises Metal Gear Solid®, Silent Hill® and Castlevania®, among other top sellers. The latest information about Konami can be found on the Web at www.konami.com/gs.
http://www.neogaf.co... ... tcount=346

#64 raf

raf

Nightmare

• Forumowicze
  • 810 Postów:

Napisany 05 grudzień 2008 - 19:44

Super, że chce im się odrestaurować serię. Zagranie w jedynkę w nowej-mam nadzieję-oprawie będzie z pewnością miłe. Natomiast jeśli tylko podniosą rozdziałkę, a jedyneczkę wypuszczą na Live, to kij im w oko. Liczyłem na ogłoszenie 4 na x360.

#65 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 05 grudzień 2008 - 19:46

Krok ku wydaniu "MGS 4" na XO właśnie został zrobiony :!:

#66 Malutki

Malutki

Dante

• Forumowicze
  • 1433 Postów:

Napisany 05 grudzień 2008 - 20:18

Jednak okazuje się , że jest to plotka którą Kotaku kiedyś umieścił :
http://kotaku.com/ga... ... mail2=true

#67 egonszef

egonszef

ke?

• Forumowicze
  • 2360 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 09:54

Widzieli? http://i41.photobuck... ... 147jj8.jpg ?/ całkiem możliwe? czy ktoś bardzo w to wierzy? :)

#68 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 10:15

Mi to najbardziej śmierdzi jakimś nowym Acidem na DS'a/Iphone'a, ale bardzo chciałbym się mylić :)
W sumie też to zdanie "next metal gear is..." może wskazywać, że to ani "acid" ani "solid" (to już było) tylko coś zupełnie nowego.

#69 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22323 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 10:58

Malutki powiedział:

KONAMI ANNOUNCES KOJIMA PRODUCTIONS TEAM FOR XBOX 360
Two Blockbuster Titles Already Under Development

OSAKA – Konami Digital Entertainment – Japan, a division of Konami Digital Entertainment, Inc., today announced a new, exclusive for the Xbox 360 gameconsole, development team will be formed inside Konami Corporation. On January 11, 2007, Konami Corporation merged and consolidated its group companies. Accordingly, former Konami Computer Entertainment Japan East Team, lead by creator Hideo Kojima (Corporate Officer, Konami Corporation), embarks on a new era as "Kojima X Productions" inside Konami Corporation.

The newly formed Kojima "X" Productions is proud to announce that Metal Gear Solid: Triology is currently in development for the XBOX®360 ( X360 ) next-generation computer entertainment system from Microsoft ( MS ). Metal Gear Solid: Trilogy will be a remake of three Hideo Kojima's masterpieces. Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance and Metal Gear Solid 3: Subsistence. The Metal Gear Solid series, is highly acclaimed worldwide, with its breathtaking graphics, profound stories, intricate human drama, original game design and superlative gameplay. Also under development is one other exciting game in the Metal Gear series -- Metal Gear Solid: Fluid Ac!d for the Microsoft Zune media player.

Updates regarding Kojima Productions will be posted periodically on the following website: Kojima Productions Official Homepage: http://www.konami.jp/kojima_pro/.

About Konami Corporation
Konami Corporation is a leading developer, publisher and manufacturer of electronic entertainment properties, specializing in the home video game market. Konami Corporation's action and adventure titles include the popular franchises Metal Gear Solid®, Silent Hill® and Castlevania®, among other top sellers. The latest information about Konami can be found on the Web at http://www.konami.com/gs.
http://www.neogaf.co... ... tcount=346
Jeśli na GAF pojawia się oświadczenie prasowe ze słowem triOlogy, to jest to _żart_. Niestety jak widać żart, który łapią tylko ludzie czytający GAF...

#70 2dor

2dor

Link

• Forumowicze
  • 291 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 21:47

Dodany obrazek

#71 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 22:07

ambitna forma przekazu. Jestem pod wrażeniem Twego postu.

#72 Eldarion

Eldarion

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 714 Postów:

Napisany 06 grudzień 2008 - 22:32

no ale było by wiadomo że na iksa :), a tak to można gdybać póki co

#73 N3rO

N3rO

Harland Sanders

• Forumowicze
  • 2089 Postów:

Napisany 07 grudzień 2008 - 04:15

2dor powiedział:

A Tata Marcina powiedział...

#74 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 07 grudzień 2008 - 12:50

Te dwa znaczki między plusem od razu skojarzyły mi się z moją ulubioną konsolą. Gdyby drugi nie był odwrócony do góry nogami to już w ogóle byłoby to wielce podejrzane. Przycisk power też jakby nie było pasuje w tym kontekście...Może nowy Metal Gear będzie na Wii ? Trzymam za to kciuki, bo na myśl o kolejnym Metalu wykorzystującym wiilota i nunchuka serce szybciej mi bije...

#75 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 07 grudzień 2008 - 13:21

Jasne. Skoro sam Kojima po stworzeniu MGS4 narzekał, że nie wszysko co planował udało mu się umieścić w grze ze względu na ograniczenia sprzętowe PS3, normalne wydaje się, że następną część albo remake wypuści na posklejane taśmą klejącą dwa GaCki :lol:

#76 Krill

Krill

Master of Galaxies

• Forumowicze
  • 2011 Postów:

Napisany 07 grudzień 2008 - 13:44

Myślałem o oczywiście jakimś spin-offie/prequelu, bo kolejnego "dużego" Metala, bezpośredniego następcy MGS4 raczej na Wii bym nie oczekiwał ;). Tym niemniej coś na silniku jak w Snake Eaterze byłoby intrygujące... Mało mi klimatycznych skradanek (niestety, to gatunek wymierający) także coś porządnego w klimacie Kojimy z chęcią bym obadał, tym bardziej że pomysłów na ciekawe wykorzystanie kontrolerów Wii z pewnością by w takiej grze nie brakowało...Ech te spekulacje. Oby szybko pojawiło się jakieś oficjalne info...

#77 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4723 Postów:

Napisany 07 grudzień 2008 - 17:32

obstawiam ze to x360 ale rzeczywiscie te wykrzykniki mozna przy odrobinie wyobrazni odniezc do wii lub ksztaltu wiimote'ów.

#78 raf

raf

Nightmare

• Forumowicze
  • 810 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 09:47

http://kotaku.com/51... ... metal-gear
Ktoś jednak obstawie iPhone. To wprawdzie jeszcze internetowa plota.

#79 gruby

gruby

Master Chief

• Forumowicze
  • 2775 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 13:01

Byłoby gites. :-D Dawać mi to na ajfona!

#80 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16838 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 13:04

To już oficjalne, link w temacie z newsami. Szkoda że nie mam iPhone :(

#81 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6851 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 13:23

http://img267.images... ... 5cdzj5.jpg Mimo iz nie bylem przeciwny wydaniu MGsa na XO to na mojej twarzy pojawil sie banan :P

#82 spidey

spidey

Pikachu

• Forumowicze
  • 67 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 13:51

:shock:
Ludzie są chorzy, dla nich najistotniejsze jest to by gra nie pojawiła się na platformie konkurencji, mimo że sami ograli ją już dookoła. :bash:

#83 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6851 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 14:31

Jak juz pisalem dla mnie to zupelnie obojetnie. Ten usmiech pojawil sie mimowolnie, pewnie po tych wszytkich komentarzach.

#84 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 14:35

Mi też się pojawił uśmiech :) Taki z zażenowania. Gra na komórki. LOL

#85 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:00

Hideo na łeb upadł. Rzekłem.

#86 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16838 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:06

To nie jest pierwszy MGS na komórki, a iPhone nie jest przeciętną komórką. Rynek gier na niego rozwija się błyskawicznie, zapewne niedługo doczekamy się zalewu znanych marek na sprzęt od Apple.

#87 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22323 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:19

Nie, iPhone nie jest przeciętną komórką. Jest komórką dla dzieciaków, które chcą być hip. ;)

#88 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16838 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:31

Jest przełomową komórką która wywarła wpływ na całą branżę telefonów, teraz każdy szanujący się producent ma lub tworzy klona iPhone. Jest sprzętem który udowodnił że można na tak mocno eksploatowanym rynku stworzyć produkt po który zaczną ustawiać się kolejki. No i wciąż ma najlepszy interfejs. Tak przynajmniej wynika z testów i artykułów na fachowych stronach ;)

#89 wrog

wrog

Miszcz konsoli

• Forumowicze
  • 1945 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:41

Przełomowa komórka... Jasne. MMSów nawet nie obsługuje jeśli mnie pamięć nie myli :)

#90 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16838 Postów:

Napisany 17 grudzień 2008 - 15:44

Już obsługuje ;)