Skocz do zawartości

Dr.House

71 odpowiedzi na ten temat

#61 Matrox

Matrox

...

• Forumowicze
  • 3073 Postów:

Napisany 01 kwiecień 2010 - 16:36

Zobacz postZeus-Nelson, o 01 kwiecień 2010 - 16:14, powiedział:

Podobnie jak wcześniej wspominał Aras-kiedyś z nudów obejrzałem jakiś jeden odcinek i się wciągnąłem. Humor House'a i jego docinki zdecydowanie dają radę ;)

Mam tylko takie pytanie do osób które oglądały ten serial od 1szej serii (bo nie ogarniam pewnej kwestii,a właściwie dwóch:
-co stało się doktorkowi że kuleje?
-i czy był kiedyś związany z panią dyrektor którą to tak lubi "podrywać" :wink:

O ile dobrze pamiętam, to miał operację, nie pamiętam co to było, wycieli mu część tkanki mięśniowej. Po operacji opuściła go kobieta i w sumie dalej to już wiesz ;) Nie, nigdy z nią nie był.

#62 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 01 kwiecień 2010 - 18:03

Lekarze źle rozpoznali, co stało się z Hałsową nogą. Nie chciał się zgodzić na właśnie wycięcie tkanki czy coś, ale jego ówczesna dziewczyna (czyli Stacy) chyba podpisała zgodę za niego (?). No, coś takiego.

#63 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 15 kwiecień 2010 - 00:17

Wczoraj oglądałem odcinek 12 albo 11 - różne oznaczenia mają przez podwójny pierwszy odcinek. 6 sezon, odcinek z dwoma handlarzy nakrotykami :) Padłem gdy

Spoiler

po prostu kocham ten serial :)

#64 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 14 maj 2010 - 06:57

Jak dla mnie, szósty sezon miał:

a) bombowy start - to chyba najlepsza wersja wydarzeń po końcówce piątej serii
b ) duuuużo słabych odcinków - sporo dzieje się poza szpitalem, House nie poniża pacjentów, a i humor mu się jakoś tak przytępił
c) za mało twistów - brakuje mi czegoś na skalę końcówki piątej serii, gdzie okazało się, że jeden z odcinków to w ogóle totalny fake!
d) ale... zbliża się końcówka sezonu, a tutaj autorzy zawsze pokazywali pazur. House chla na potęgę i znowu ma trzodę w głowie. Opuszczają go ludzie - może coś z tego jeszcze będzie!

#65 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 14 maj 2010 - 19:24

Początek był boski, potem jest nieco mnie ostro, ale to jest podyktowane tym że House się zmienia ... mimo to cholernie mi się podoba, a ostatni odcinek jak House odchodzi od czarnucha zapowiada że będzie za***iście ... stawiam że będzie chciał popełnić samobójstwo :)

#66 Gość_Hellmans_*

Gość_Hellmans_*
  • Goście

Napisany 14 maj 2010 - 20:00

Jakiś krótki był ten ostatni odcinek, ale jeśli to wstęp do jakiegoś mega pie**olnięcia na zakończenie, to wybaczę.

#67 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 15 maj 2010 - 15:41

Mega pierd.olnięcie będzie na bank, przecież każdy sezon się takowym kończył, a tutaj już pora historię zamykać :) Mam ogromną nadzieję, że będzie jeszcze lepiej niż poprzednio i jeeeeszcze mocniej niż pod koniec sezonu czwartego, kiedy stracili Amber. Też obstawiałbym samobójstwo - lista przypadków, które przerabiał House została chyba doszczętnie wyeksploatowana. Swoją drogą, brakuje mi rzygających krwią pacjentów, u których zdjagnozowano wąglika, zapalenie opon mózgowych, poczwórnego raka i padaczkę, a pod sam koniec odcinka, po kolejnym olśnieniu, House stwierdzał zadraśnięcie przy kostce, albo kleszcza w... powiedzmy... w pupie. Dobra, nie ma co narzekać, zobaczymy, jak skończy się szóstka.

#68 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 15 maj 2010 - 15:48

o cholera! to teraz będzie ostatni odcinek ? myślałem że jeszcze dwa zostały. No to się będzie działa :)

chociaż w opisie na IMDB nie ma nic mocnego :/

#69 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 18 maj 2010 - 22:03

Sezon szósty zakończył się GENIALNIE! A teraz przedługie czekanie do jesieni...

#70 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 18 maj 2010 - 22:04

Zobacz postMatt, o 18 maj 2010 - 22:03, powiedział:

Sezon szósty zakończył się GENIALNIE! A teraz przedługie czekanie do jesieni...

Genialnie to się zakończył sezon 5. Tutaj było ok, albo bardzo dobrze :) Ale przemowa House'a do tej babki pod gruzami o tym by dała sobie obciąć nogę, albo wkurzony House gadający z Foremanem - za***iste :)

#71 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2898 Postów:

Napisany Dzisiaj, 16:21

Dawno nikt tu nie pisał, więc podsumuję ostatni odcinek. Serial zakończył się godnie.

#72 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany Dzisiaj, 16:24

Warn x3 dla cybera za spoiler. Nie wiem czy prawdziwy, ale to nie ma znaczenia

Dodaj odpowiedź