Skocz do zawartości

Wojny Konsolowe 3.0

• Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
15062 odpowiedzi na ten temat

#61 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 14:46

Crapy mogą być interesujące, ot Bullet Witch był całkiem ciekawy. Żeby nie było jednak tak, że przysłania to obraz gier dobrych i bardzo dobrych, bo sobie po prostu nie wyobrażam jak tak zamulona crapami osoba mogła by recenzjować nowe tytuły w jakimś poważanym serwisie growym. Kengo Zero - 9.zero; Halo 3 - 6.0 ?

#62 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2008 - 14:50

ja mam xboxa 360, na ps3 gram od czasu do czasu u kumpla itp ale w zyciu mnie nie ciagnie do tej konsoli. nie ma tam doslownie nic czego mi nie da xbox 360. filmow blu-rej nie ogladam , mam od tego kompa i dvd w x 360 . gierki nie za ciekawe, powaznie a ta cena mnie dobija. home nie ma i nie bedzie jeszcze dlugo pewnie , a jutro sciagne nowego dasha. owszem jest mgs4, w ktorego pogram jak wprosze sie do kumpla, jest resistance , ktore dostaje baty w multi od halo i gearsow. co tam dalej ? killzone 2 , ktory na razie jest niewiadomą . little big planet ? popipiolka jak dla mnie, havenly drop animejszon for plejstejszon - nie dziekuje . ninja gaiden tez ma dropy wiec jest remis jakby nie patrzec. jeszcze jest jedna gra dla ktorej ps3 bym postawil na outarzyku Haze, ale boje sie ,ze po tym zadna gra nie bedzie na tyle dobra bym w nia zagral :)

#63 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:01

śmiać mi sie chce jak przypomne sobie jak w N+ czytałem jakie to Haze zajebiste nie bedzie :) że PS3 wkońcu doczeka sie swojego FPSa. Doczekała sie. Jaka gra taka konsola. Średnia. Najlepsze gry na nią to multiplatform. A jedną z najlepszych gier to Bioshock i tą gre polecam z całego serca posiadaczom only PS3.

#64 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:04

No fakt, na X0 nie wychodzą crapy :lol: Super argument.
Dodany obrazek x 2

HELL YEAH!

#65 egonszef

egonszef

ke?

• Forumowicze
  • 2360 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:04

bULLSHIT.. Bo mało tytułów było zapowiadanych na killery na xa a wyszło nie wiadomo co.

#66 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:08

Sorry ale ile to takich tutułów wyszło hm ? 5? 10 ? Oczywiście ze wychodza na XO crapy ale czy ktoś reklamuje je jako killer upy ?

#67 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:15

Too Human, reklamowane nie wiadomo na jakiego killera, wyszła średnia, w porywach dobra napier 8) 8) lanka. Oj zawrzało w obozie MS, kiedy pierwsze oceny jechały po tej grze jak po łysej kobyle.

#68 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:23

bo ta gra jest słaba, ale ma swój klimat.

sony jedzie po sprawdzonych markach. ms też, ale w zdecydowanie mniejszym stopniu. gdyby nie mgs4 to nie było nic tak na 100% godnego uwagi. jest uncharted, ale co w tej grze odkrywczego ? niewiele. ratchety, gt5p. lbp ? nie grałem i nie wypowiadam się.. na tę chwilę ps3 bym nie kupił. ba ! nie kupiłem rzadnej gry na ps3 od wydania mgs4...

#69 Greg

Greg

I`m Greg and I`m AWESOME!

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:24

nom, banjo tez mialo byc killerem a chyba wyjdzie gra swietna dla wielbicieli RARE i srednia dla reszty...
ale i tak zadna gra w tej generacji nie okazala sie tak zmarnowanym potencjalem jak Lair :( to mogl byc nowy Panzer Dragoon :(

#70 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:26

panzer jest tylko jeden. prawdziwy panzer był na saturnie plus na x`ie.

nie wiem czy zauważyliście, ale obecnie nie ma gier świetnych. są gry dobre i bardzo dobre. tak samo jak konsole.

#71 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:27

zartujesz? ja wymienie ci odrazu conajmniej 5 gier genialnych na ta generacje konsol, takich 10/10

#72 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:28

dobra bioshock - przy czym "mnie" nie urzekł... co jeszcze ? gearsy ? mgs4 ?

#73 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21549 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:30

Świetna i jedyna w swoim rodzaju gra dla jednego, dla innego może być tylko dobrą. Ciężko się poruszać w tym temacie, skoro każdy ma inny gust. Ale gry idealne i jedyne w swoim rodzaju w tej generacji są.

Z mainstreamowych: Bioshock, MGS4, Gears of war 1 (dwójka już niekoniecznie, "tylko" bardzo dobra gra), WipEout HD (dość kontrowersyjnie, ale dużo ludzi po prostu nie widzi życia poza tą serią), Forza 2 to samo (jeżeli nie patrzy się na grafę), GTAIV (jak komuś nie podchodzi sama seria, trudno żeby czwarta część miała czymś zarazić, jak nie syfem na dupie od siedzenia i strzelania do tych gołębii :lol:). Może też Uncharted...

#74 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:31

popieram. dla mnie był taką grą the darkness.

#75 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2008 - 15:35

Wczoraj stwierdzilem, ze czas znow popykac w Wipeouta i odpalilem zakurzona PS3, lezaca pod blatem (psuje widok). Jako ze dawno nie odpalem konsoli przywitalo mnie info o updacie ... 40 min z glowy zanim sie sciagnal i zainstalowal (lacze 2MB).

Update znakomity - loadingu trwaja teraz 3 razy dluzej :bash:

#76 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:41

O Tak Hubson "The Darkness" to największa niedoceniona gra tej generacji. Dla mnie jedna z najlepszych. Choć ja jestem fanem komiksu wiec niewiem czy mam prawo sie wypowiadać ale Single rozwala wszystkie Haze, Resistance, Halo, OrangeBoxy nawet razem wzięte. ZAZNACZAM PRZY TYM,ŻE TO MOJA OPINIA !

#77 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:45

- Super Mario Galaxy
- Metroid Prime 3
- Gears of War
- Gears of War 2
- Bioshock
- Mass Effect
to dla mnie ewidentne 10 tej generacji, gier blisko 10 tez jest troche (Zelda: TW, PGR4, CoD4, Forza 2, Kameo) - ja obecna generacje oceniam wyzej niz poprzednia, a poprzednia wyzej niz ta jeszcze wczesniejsza :) gry sa coraz lepsze i tylko niepoprawny sentyment moze podpowiadac cos innego

#78 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:54

Czego w wojnach brakowało hmmmm

Dodany obrazek

hihi. A jakie gry na 10/10 ma PS3 ? still waiting ?

#79 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 15:56

nie mam ps3, ciezko mi sie wypowiedziec ;]
ale pewnie MGS4, a blisko 10 napewno Uncharted, Ratchet, Wipeout

#80 N3rO

N3rO

Harland Sanders

• Forumowicze
  • 2089 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:20

ogólnie wszystkie platformy zapowiadały wiele w krótkim czasie aby w końcu rozłożyć the best of the best of the best na pół dekady ;]

#81 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:22

Praktycznie wieksza czesc osob majaca Ps3 i Xo gra na Xo .Widac to po kilku moich kolegach ktorzy mi to mowili,a i na forum jest od cholery takich osob

#82 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3751 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:25

W tej generacji (mowie o grach w ktore gralem) nie ma narazie zadnej podjarki taka jaka byla w poprzedniej generacji. Gry sa swietne, ale ani GoW, ani Mass Effect nie sa grami na 10. 10/10 znaczy ideal, brak wad, rewolucja. Takie sa ww. gry? Nie sadze. Sa swietne, wciagajace, ale napewno nie pozbawione wad i jedyne w swoim rodzaju. Trzeba jawnej rewolucji, aby doczekac sie gry 10/10. Juz blizej Assasinowy do tej dziesiatki, anizeli ME i GoW. Przynajmniej jest cos nowego, cos jedynego w swoim rodzaju. Cos czego nie ma zadna z wymianionych przez Grega gier na XO.

#83 Aras

Aras

Pink Panther

• Moderatorzy
  • 8508 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:33

hmmm mi też ciężko wskazać grę na 10 na tej generacji (gta4 za c*uj nie zasługuje), szkoda, bo już na samym starcie poprzedniej wyszedł Tekken Tag Tournament zamiatający i dziś (no ale konkurencja się zrobiła śmieszno-żałosna). Zad ne wyścigi nie mają już teraz takiego kopa jak ówczas Gran Turismo 3 ...

w ogóle bawię się na tej generajci świetnie,bo jest tona gier 'na 9' plus worek '9+' ale takich prze-hiciorów, dla których człowiek oskalpowałby matkę brakuje :cry:

niestety teraz liczy się bardziej deathmatch i capture the flag od naprawę genialnej przygody.

#84 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:45

Na samym starcie poprzedniej generacji zamiatał Soul Calibur na Dreamcasta i TTT mógłby mu co najwyżej rzemyki u sandałów wiązać.

#85 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 16:58

osobiscie dałem sobie spokój z updeatem do gt5... wywaliło download 3 razy...

#86 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6853 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 17:08

Dla mnie jedyna gra tej generacji jaka zasługuje na 10 to MGS 4. Ale to jest opinia zaslepionego fanboya serii, wiec możecie to kompletnie olac :P

#87 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 17:10

pablo, jezeli nie widzisz rewolucji w ME ani w Gearsach a widzisz ja w Assasinie to... :lol:
ale powaznie: ME ma rewolucyjny, jak na rgpa, system walki, nawet strzelanka by sie nie powstydzila; GoW ma cover system bez ktorego nie obejdzie sie zadna porzadna strzelanina; a co w AC jest takiego rewolucyjnego? Bio 10 za caloksztalt, rewolucji nie ma, ale jest rewelacja
osobiscie przypominam sobie tylko jedna gre, ktora bylaby i rewolucyjna i rewelacyjna jednoczesnie, tytulu chyba nie musze wymieniac? :)

#88 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 17:17

ico 2 ?

#89 Mani

Mani

Big Boss

• Forumowicze
  • 5630 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 17:18

Wg. mnie to Mario 64 choć mimo wszystko wolalem Crasha. Ale Greg czekam na Twój typ :)

#90 Greg

Greg

• Moderatorzy
  • 12774 Postów:

Napisany 18 listopad 2008 - 17:18

oczywiscie, ze Mario64 :)