Więc może porozmawiajmy o prawdziwie męskim sporcie jakim niewątpliwie jest Hokej, jak dla mnie najlepszy sport. Od lat kibicuje drużynie Chicago Blackhawks oraz lubię ogladac mecze reprezentacji szczególnie kiedy gra USA
Zapraszam wszystkich fanów i nie tylko do dyskusji na ten temat
Hokej na lodzie/NHL
Rozpoczęte przez
HERO
, sty 05 2009 18:20
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 styczeń 2009 - 18:20
Napisany 16 luty 2011 - 16:45
Zgadzam się. Hokej to też mój sport numer jeden. Jestem kibicem Buffalo Sabres. Dziś ciekawy mecz mamy z Maple Leafs i potem jeszcze 5 spotkań z rzędu u siebie. Na wschodzie bardziej sytuacja się unormowała, a moje szable walczą o play off z Huricanes i Trashers. Maple Leafs też mogą się dołączyć. Jeszcze około 30 spotkań każdy ma do rozegrania.
Napisany 16 czerwiec 2011 - 11:07
Boston Bruins zdobywcami Pucharu Stanleya, wygrali rywalizacje z Vancouver Canucks 4-3, pokonując ich we własnej hali w ostatnim meczu aż 4-0. A ja jako fan BB jestem w bardzo dobrym humorze.
Napisany 16 czerwiec 2011 - 11:44
A na czym wy to ogladacie? na sopcascie czy tez jakas normalna stacja transmituje mecze?
Napisany 09 październik 2011 - 16:25
Rozpoczął sie nowy sezon NHL. Jako że koszykarze kłóca sie o kasę jest to chyba jedyna amerykańska liga którą sie będę w tym roku interesował. Do grona moich ulubieńców (Boston Bruins, NJD) Dołączyła Philadelphia Flyers powód jest jeden, nazywa sie Jaromir Jagr.