Singstar, EyeToy, maty ...
Napisany 19 sierpień 2004 - 10:20
Ja osobiscie oba tytuły uwazam za rewolucyjne na swoj psoob...dawno niemailem tyle wycia ze starszego niz wtedy kiedy spiewal RickiegoMartina-LivingLavidaLoca....albo jak razem spiewalismy A-Ha-Take on Me....moja strasza kazala nam sie zamknac bo strzaszymi swoim ryczeniem :wink: mojemu ojcu najlepiej szlo spiewanie piosenki z filmu Pretty Woman :lol: a mi jakiegos gejopwskiego zespolu Blue-One Love....zadna inna piosenka nieposzla mi tak dobrze jak ta....po tym sie zalmalem ze nadaje sie tlyko do Boysbandu... :( Ale i tak chyab z 2 godziny sie bawilem...dopoki nie mialem jzu sily wydawac z siebie jakich kolwiek dzwiekow...zabawy mialem co nei maira :D Co do EyeToya to tez duzo czasu spedzilem z ta zabwka...dopoki recze niezaczely mnei bolec i jzu niemoglem ich podniesc zeby operowac w menu :P a co wy sadzicie o Tych produktach?wypowiedzicie sie :)
#2 Gość__*
Napisany 19 sierpień 2004 - 10:34
Napisany 19 sierpień 2004 - 23:42
#4 Gość__*
Napisany 19 sierpień 2004 - 23:46
#5 Gość__*
Napisany 20 sierpień 2004 - 00:09
Napisany 20 sierpień 2004 - 00:28
#7 Gość__*
Napisany 20 sierpień 2004 - 00:37
Napisany 20 sierpień 2004 - 02:06
lukasz powiedział:
nie tylko on... mnie tam 'donkey konga' tez strasznie jara. co tam sciezka dzwiekowa - wazne, ze mozna sie przy tym niezle rozerwac, podobnie jak przy 'singstarze'. jesli zbierzesz dobra ekipe to mozna walic po bebnach nawet do rytmu 'majteczek w kropeczki'.
'eye toy' i 'singstar' tez sa swietne. klasa sama w sobie, miadzaca niemal wszystko co stanie jej na drodze. niesamowite party games. szczegolnie ta druga, przy ktorej mozna sobie naprawde zedrzec gardlo. tyle, ze - tak, jak bylo pisane wczesniej - trzeba grac z kims w duecie, bo spiewanie do kotleta jest o polowe mniej interesujace. tak czy inaczej - warto, bo faktycznie - jest to rewolucja i to nie mala.
#9 Gość__*
Napisany 20 sierpień 2004 - 12:09
Sama idea jest rownie oryginalna, co w Singstarze, a ze sposob relizacji nieco inny ?? To przeciez Nintendo. No i nie zapominajmy o tym, ze na GCN zbyt duzego wyboru gier muzycznych nie ma. A szkoda.
#10 Gość__*
Napisany 20 sierpień 2004 - 21:19
EyeToy jest extra , tylkoże po 3 godzinach grania nonstop miałem zakfasy tydzień czasu :\
Singstara niemam ale jak stanieje to kupie nastuwe
P.S. looknijcie jaka teraz promocja na http://www.ultima.pl odnośnie EyeToy'ów , wiem także że są prowadzone rozmowy z Sony Poland aby zmodyfikowali plan wydawniczy i obniżyli cenę samej płytki Groove , dlatych co kupili Play i teraz chcieliby kupić tylko nowe gry, bez kamerki :)
#11 Gość__*
Napisany 21 sierpień 2004 - 13:28
Singstar to inna liga - REWELACJA! Kapitalna sprawa, nie dosc, ze dobor piosenek wybitnie mi podszedl, to jeszcze w zestawie sa DWA mikrofony - duety i deathmatche ;) z druga osoba sa nie do pobicia! O ile dotychczas organizowalem imprezki z udzialem mat (+ DDR), tak teraz rzadzi Singstar i nikt nie zamierza sie wylamac :). Szczerze polecam!
#12 Gość__*
Napisany 22 sierpień 2004 - 00:24
dlatego że gry z płytki PLAY to pierwsze gry pod EyeToya , zobacz , że GROOVE jest jusz owiele lepsze a zapowiedzianych zestawów gier na EyeToya jest dużo więc , może być tylko lepiej :]
#13 Gość__*
Napisany 22 sierpień 2004 - 12:37
Napisany 22 sierpień 2004 - 22:16
#15 Gość__*
Napisany 22 sierpień 2004 - 23:13
no cuż , każdy lubi to co zgubi :P
czyli o gustach się nie dyskutuje :\
mi tam się podoba EyeToy choć nieprzeczę , że niewciąga jak PES :\
żałuję tylko , że niemam chwilowo hajsu na Singstara
Napisany 23 sierpień 2004 - 05:02
meanthord powiedział:
z tego co mi wiadomo to sensei i zoisaite popelnili podobny czyn, przez co zostali wysmiani przez wiekszosc ludzi, znajdujacych sie w ich poblizu. trudno sie zreszta dziwic ;]...
Napisany 23 sierpień 2004 - 08:14
slave powiedział:
meanthord powiedział:
z tego co mi wiadomo to sensei i zoisaite popelnili podobny czyn, przez co zostali wysmiani przez wiekszosc ludzi, znajdujacych sie w ich poblizu. trudno sie zreszta dziwic ;]...
O to chodzi, ze nie!Opowiem wam jak bylo.Kiedy juz rozkrecilismy sie na dobre, kiedy bylismy juz pod kontrola muzyki, kiedy wydawalismy z siebie dzwieki o tak znakomitej jakosc, ze sami nie wiedzialismy o co chodzi, postanowilismy obejrzec sie za siebie.
I nasze twarze w sekunde przybraly wyraz podobny temu " :shock: ".Stal za nami tlum wiwatujacych ludzi, wszyscy wyjmowali w pospiechu cokolwiek, zeby tylko autograf sie na tym zmiescil.Laski sie rozbieraly - majtki i staniki posypaly sie nam na glowe.Gorace "trzynastki" piszczaly jak szalone, a pod stopami mielismy tyle roz, ze bez problemu moglismy na marszalkowskiej otworzyc kwiacairnie.
Doszlo do tego, ze musieli pojawic sie ochroniarze i odgrodzic nas od tlumu rozwscieczonych fanek.Zeby uspokoic sytlacje ( do ktorej doporowadzil nasz niebianski spiew), powiedzielismy glosno " Te Quiero, mami" - wszytkie dziewczyny z wrazenia pomdlaly, te wytrzymalsze zalaly sie tylko lzami ze wzruszenia.
Chwile potem dostalismy wiadomosc, ze przydstawiciel jakies firmy fonograficznej zmierza do nas, aby podpisac lukratywny kontrakt z naszym duetem.Niestety zanim dojechal do celu (w tym wypadku bylo to stoisko z singstarem), zostal stratowany przez fale naplywajacych fanek.
Wiedzielismy, ze musimy sie ulotnic, ale majtki zaslaniajace oczy strasznie przeszkadzaly w orientacji.Kiedy juz sie z podnich wygrzebalismy, zastosowalimy plan B, ktory brzmial "Pali sie"!
Wszyscy uciekli z Empiku w pospiechu (zostalo kilka fanek, ktore byly gluchoniemie).A my spokojnie pojechalismy do domow.
I tak przedstawia sie nasza historia, jako gwiazd popu.Byla krotka, ale jakze intesywna.
Po calym zajsciu nie pozostalo nam nic innego jak otworzyc wspomniana juz kwiaciarnie i sklep z uzywana bielizna.
Napisany 23 sierpień 2004 - 15:56
Napisany 23 sierpień 2004 - 21:03
#20 Gość__*
Napisany 24 sierpień 2004 - 00:17
postanowiłem - kupuję :]
będa jajca jak berety a mam mozliwość kupienia nówki nieśmiganej za 170 zł :)
Napisany 28 sierpień 2004 - 10:18
#22 Gość__*
Napisany 28 sierpień 2004 - 10:23
Zeus-Nelson powiedział:
o tym, ze ma wyjsc dodatek z nowymi piosenkami to slyszalem, ale zeby z polskimi ?? heh, to bedzie super :)
Napisany 28 sierpień 2004 - 11:52
Napisany 11 wrzesień 2004 - 09:57
Napisany 11 wrzesień 2004 - 16:16
#26 Gość__*
Napisany 12 wrzesień 2004 - 17:21
#27 Gość__*
Napisany 10 październik 2004 - 23:54
mam bardzo dziwaczny kłopot :\
otóż zakupiłem Singstara tylkoże w mojej psychice jest dziwny hamulec przed graniem w niego (śpiewaniem)
jak starych i siory nima na hacie to jeszcze tam pośpiewam niektóre piosenki (Motorhead , Sophie Elis Baxtor , Jamelia , Good Charlotte , The Darkness) ale mimo to niemoge się przełamać aby pośpiewać te różne ballady czy Avrin Lavigne :oops: :P
nawet jak jestem sam to niemoge się wpełni oddać śpiewaniu bo boje się , że jakiś koleżka z osiedla mnie dojrzy przez okno albo siedzi umnie na klatce i usłyszy :P (zamykam drzwi i okna i zasłaniam żaluzje) :oops: :oops:
kurde straszna lipa z tym hehehehehe mam paranoje śpiewaka :\
czekam na jakąś impre domówkę to może jak sie zechlam to będzie prościej...
zna ktoś sposób na moją przypadłość :?: :oops:
ok chceta to śmiejta sie i powyzywajta mnie ale potem żądam przepisu na pozbycie się paranoji singstarowej
hehehehehe wpizdu ... jestem chory na głowe chyba :|
Napisany 11 październik 2004 - 00:14
Ada$ko powiedział:
To napewno :D Ma to niestety rowniez wade - jak rano obudzisz sie, i przetrzezwiejesz, bedziesz palil cegle, jak tylko zobaczysz ktoregos ze wspolimperzowiczow ;)
#29 Gość__*
Napisany 11 październik 2004 - 09:16
nieno takich ludzi z którymi imprezuje to nic niedziwi bo sami są pojechańcy :/
muszę się zgłosić do jakiegoś psychologa żeby mnie wyleczył bo niemogę się delektować grą za 250zł :P
#30 Gość__*
Napisany 27 październik 2004 - 22:54