Kurzawka powiedział:
Singstar, EyeToy, maty ...
Napisany 11 maj 2009 - 12:59
Napisany 11 maj 2009 - 13:28
Napisany 11 maj 2009 - 15:58
Nyu powiedział:
b) może śpiewasz cicho/podłączyłeś na odwrót mikrofony - bo tylko to może nie działać nie z winy technicznej ...
Napisany 14 maj 2009 - 01:51
#425 Gość_jachu2_*
Napisany 30 czerwiec 2009 - 11:21
# Ewelina Flinta - Żałuję
# Feel - No Pokaż Na Co Cię Stać
# Łukasz Zagrobelny & Ewelina Flinta - Nie Kłam, Że Kochasz Mnie
# Formacja Nieżywych Schabuff - Ławka
# Marcin Rozynek - Siłacz
# Strachy na Lachy - Dzień Dobry, Kocham Cię
# Video - Bella
# Video - Idę Na Plażę
# Ania Dąbrowska - Nigdy Więcej Nie Tańcz Ze Mną
# Ania Dąbrowska - W Spodniach Czy W Sukience
# Patrycja Markowska - Jeszcze Raz
# Gadowski & Kościkiewicz - Szczęśliwego Nowego Jorku
# Ania Wyszkoni i Video - Soft
# Łukasz Zagrobelny - Nieprawda
# Kombii - Ślad
# Mandaryna - Ev'ry Night
# Stachursky - Jedwab
# Szymon Wydra & Carpe diem - Życie Jak Poemat
# Papa D - Bezimienni
# Sylwia Grzeszczak & Liber - Co Z Nami Będzie
# Verba - Pokaż Mi
# Verba - Widziałem Twoje Oczy
# Mezo & Kasia Wilk - Ważne
# Patrycja Markowska - Świat Się Pomylił
# BLOG 27 - Wid Out Ya
A jednak Mandaryna i Blog 27 nie są po polsku, w każdym razie jak dla mnie dobry zestaw przebojów i kiedyś na pewno grę łyknę. Szkoda, że tylko jeden utwór Feela, ale dobre i to.
Napisany 30 czerwiec 2009 - 16:28
Napisany 30 czerwiec 2009 - 22:04
Z innej beczki. Ostatnio było śpiewanie na 2 kanapach, w ch.. ilości poduszek, kominku, rzutniku i co tam dusza dała ... i te cholerne kable i ich zasięg przeszkadzały jak rzadko kiedy. Ech, naprawdę trzeba rozejrzeć się za bezprzewodowymi :D
Napisany 07 lipiec 2009 - 14:48
na 18 stron tematu tylko Dante wspomnial o jakims kuzynie ktory ma 8k pkt w tej piosence..a reszta ? Jakies syfiarskie Loreieieieieieieieieie i inne wodorosty.
Co wy tam wiecie :angel:
Napisany 07 lipiec 2009 - 16:12
Napisany 07 lipiec 2009 - 16:55
BTW, wiecie o SingStar Tour?
http://pl.playstatio... ... -czerwca!/
Napisany 07 lipiec 2009 - 17:03
sensei powiedział:
slave powiedział:
meanthord powiedział:
z tego co mi wiadomo to sensei i zoisaite popelnili podobny czyn, przez co zostali wysmiani przez wiekszosc ludzi, znajdujacych sie w ich poblizu. trudno sie zreszta dziwic ;]...
O to chodzi, ze nie!Opowiem wam jak bylo.Kiedy juz rozkrecilismy sie na dobre, kiedy bylismy juz pod kontrola muzyki, kiedy wydawalismy z siebie dzwieki o tak znakomitej jakosc, ze sami nie wiedzialismy o co chodzi, postanowilismy obejrzec sie za siebie.
I nasze twarze w sekunde przybraly wyraz podobny temu " :shock: ".Stal za nami tlum wiwatujacych ludzi, wszyscy wyjmowali w pospiechu cokolwiek, zeby tylko autograf sie na tym zmiescil.Laski sie rozbieraly - majtki i staniki posypaly sie nam na glowe.Gorace "trzynastki" piszczaly jak szalone, a pod stopami mielismy tyle roz, ze bez problemu moglismy na marszalkowskiej otworzyc kwiacairnie.
Doszlo do tego, ze musieli pojawic sie ochroniarze i odgrodzic nas od tlumu rozwscieczonych fanek.Zeby uspokoic sytlacje ( do ktorej doporowadzil nasz niebianski spiew), powiedzielismy glosno " Te Quiero, mami" - wszytkie dziewczyny z wrazenia pomdlaly, te wytrzymalsze zalaly sie tylko lzami ze wzruszenia.
Chwile potem dostalismy wiadomosc, ze przydstawiciel jakies firmy fonograficznej zmierza do nas, aby podpisac lukratywny kontrakt z naszym duetem.Niestety zanim dojechal do celu (w tym wypadku bylo to stoisko z singstarem), zostal stratowany przez fale naplywajacych fanek.
Wiedzielismy, ze musimy sie ulotnic, ale majtki zaslaniajace oczy strasznie przeszkadzaly w orientacji.Kiedy juz sie z podnich wygrzebalismy, zastosowalimy plan B, ktory brzmial "Pali sie"!
Wszyscy uciekli z Empiku w pospiechu (zostalo kilka fanek, ktore byly gluchoniemie).A my spokojnie pojechalismy do domow.
I tak przedstawia sie nasza historia, jako gwiazd popu.Byla krotka, ale jakze intesywna.
Po calym zajsciu nie pozostalo nam nic innego jak otworzyc wspomniana juz kwiaciarnie i sklep z uzywana bielizna.
Napisany 09 sierpień 2009 - 08:39
Nie wiem czy wiecie, kim są ludzie grający w karty na ulicy (i dający się ogrywać) w teledysku It's Tricky? Są to dwaj magicy, Penn i Teller, znani z tego, że prezentują mechanizmy sztuczek magicznych (np. sztuczka z piłeczką i kubkami na przezroczystych kubkach) :D
Dwie próbki:
- bicie rekordu na bezdech oraz John Cleese jako gość
- jak to jest z tymi piłeczkami i kubkami
Jest to o tyle ciekawe, że na teledysku dają się ogrywać i pytają się, jak grać w trzy karty tak dobrze :D
Napisany 19 wrzesień 2009 - 22:23
Sam większy rozmiar pomaga. Mikrofon lepiej leży w dłoni, bardziej intuicyjnie mógłbym powiedzieć. Sporo do tego ma wkład BRAKU przewodów, dzięki czemu całość jest lepiej wyważona, lżejsza (kabel swoje waży i swoje ciągnie w dół) i o wiele bardziej ergonomiczna tak podczas śpiewania jak i po śpiewaniu, gdy kładziemy mikrofony obok. Żadnego plątania kabli. W końcu. No i może to moje "wydawanie", ale użyto lepszych części i mikrofon lepiej dźwięki łapie.
Nie sprawdziliśmy tylko maksymalnego zasięgu - graliśmy 2 metry od TV i problemów z łącznością nie było żadnych.
Werdykt: must have
Napisany 17 grudzień 2010 - 19:47
Napisany 17 grudzień 2010 - 21:38
Nie mniej dorwałem jeszcze Singstar 60'. Mówicie że takiego nie ma ... a no niby nie ma. Rzecz w tym, że został on stworzony na bazie Rocks i jest to produkt programu "Singstar Maker". Zgadza się, można dodawać własne piosenki, teledyski i linie melodyczne. Rzecz w tym, że na poparcie istnienia tego urban legend w sieci znalazłem tylko owego 60' (m.in. ma House of the Rising Sun). W sumie nagram film z tego singa i zapuszczę jak to wygląda. Ogółem sprawa warta przejrzenia i ponownego przeszukania ... bo jak działa, to w końcu można stworzyć własną kolekcję marzeń!
Napisany 19 grudzień 2010 - 17:11