Skocz do zawartości

MotorStorm: Arctic Edge

• Please log in to reply
83 odpowiedzi na ten temat

#1 Nyu

Nyu

Nanana-nana-na!

• Forumowicze
  • 4247 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 20:47

http://polygamia.pl/... ... _Edge.html
Pierwszy trailer i... "screeny". Zapowiada się nieźle.

#2 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16848 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 20:59

Renderki :P Ale i tak zapowiada się świetnie, PSP w tym roku dostanie masę hitów :D

#3 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11897 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 21:16

dante2003 powiedział:

PSP w tym roku dostanie masę hitów :D

całe 2 :shock:

#4 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4728 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 21:16

a jaki jest drugi?

#5 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11897 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 21:18

Resistance Retribution :^^:

#6 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4728 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 21:22

A, fakt.

A ten MotorStorm wyjdzie też na PS2. Ciekawe gdzie się lepiej sprzeda :P

#7 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 24 luty 2009 - 21:23

shinian powiedział:

dante2003 powiedział:

PSP w tym roku dostanie masę hitów :D

całe 10 :shock:
100%-owy fix!
Aha, Nyu - informowalem juz o tym w NEWSach, nie mamy zbyt wiele informacji, zeby wstawiac nowy topic :foch:*

*czytaj - nie miales prawa!

#8 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 25 luty 2009 - 00:16

Skończyły się kotleciki z PS2, to teraz zabrali się za odgrzewanie serii z PS3. LOL

#9 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5525 Postów:

Napisany 25 luty 2009 - 02:17

No moim zdaniem przynajmniej 3 bo dochodzi jeszcze Harvest Moon i to nie byle jaki. Fajnei że zapowiedzieli grę ale wolałbym żeby była tylko na psp. To jest takie lanie wody Sony i gwarancja zysku. Wkurza mnie to żerowanie Sony na psp i ps2 ;] Mam wielką nadzieję że będzie na psp LBP. Ta gra chyba bardziej pasuje do kieszeni. Byłoby klawo :^^:

#10 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16848 Postów:

Napisany 25 luty 2009 - 02:22

Oficjalnie wiadomo że będzie LBP na PSP.

#11 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 luty 2009 - 10:49

To może też na PS2 skonwertują LBP, skoro ma wyjść na PSP :)

#12 pumba132

pumba132

Komendant Melanżu

• Forumowicze
  • 2666 Postów:

Napisany 25 luty 2009 - 20:51

Te hity to w sumie
-LBP
-Motorstorm
-Assasin's creed
-Rock band
-Resistance Retribution

Nie wiem jak Motorstorm wygląda na PS3, ale jeśli przebije Bournout'a(legends i dominator) to chyba naprawde bedzie hit :skacze:

#13 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 26 luty 2009 - 09:49

Motorstorm na PS3 to taki offroadowy Burnout, z czasów kiedy jeszcze nie było w nim freeroamingu. Z tego też tytułu ma szansę zaistnienia na PSP, ale na coś pozyżej kieszonkowego Flatouta się nie nastawiam.

#14 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11897 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2009 - 20:43

gameplay: http://www.gamespot.... ... id=6208765
hands on http://www.gamespot.... ... id=6208793
4 nowe screeny http://www.gamespot.... ... id=6208809

#15 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2009 - 21:36

Dla kogo oni robią tego Motorstorma? W warunkach domowych lepiej odpalić na PS3 i pobawić się online, poza domem granie w tego rodzaju gry mija się z celem (w autobusie zbyt mocno trzęsie, nie można się skupić, jadąc samochodem można zamiast w wirtualu to w realu skręcić kierownicą).

#16 Nyu

Nyu

Nanana-nana-na!

• Forumowicze
  • 4247 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2009 - 21:53

Legalnie -> dla fanów. Przecież każdy fan to kupi, tym bardziej że powinien być dobry tytuł.
Nielegalnie -> każdy kto ma przerobione PSP sobie to ściągnie i będzie miał sporo zabawy :D.

Nie ważne, że to konsolka przenośna. Ja gdy ją miałem i tak grałem w domu, tak po prostu a obok sobie leżała "peestrójeczka".

#17 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11897 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2009 - 22:04

OLO z PSP to taka konsola przenosna ze poza miejscem zamieszkania wogole na niej nie gram.

#18 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2009 - 22:24

@Shinian, w pracy pograsz, całkiem komfortowo i bez stresu, bo wygląda jak highendowy telefon.
Wracając do tematu Motorstorm na PSP, dobrze by było, gdyby był dla PSP tym, czym dla NDSa jest choćby Mario Kart DS. Brakowało mi na PSP wyścigówki, którą w kilka sekund można uruchomić i od razu zacząć ściganie z ludźmi z całego świata.

#19 pawel_k

pawel_k

Dante

• Forumowicze
  • 1400 Postów:

Napisany 12 maj 2009 - 00:16

prezentacja gry: http://konsolowisko.pl/news.php?id=814

mnie ta gra właściwie ostatecznie przekonuje do zakupu psp. obawiam się tylko o to czy twórcom uda się nie popaść w monotonię jak w części pierwszej - również ograniczają się do praktycznie jednej scenerii, więc na różnorodność MS: PR raczej nie ma co liczyć. obawiam się również, że nowe pojazdy raczej nie będą niczym szczególnym - podobnie jak monster trucki nie zawojowały za bardzo sercami graczy (chociaż są często wybierane w online z uwagi na swoje gabaryty i poręczność na niektórych trasach).

w każdym razie liczę na podobną dawkę adrenaliny jak w wersjach na ps3 :)

#20 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 21 sierpień 2009 - 17:11

Bike gameplay na PSPGO.

#21 pawel_k

pawel_k

Dante

• Forumowicze
  • 1400 Postów:

Napisany 29 wrzesień 2009 - 02:12

gra już w ktoś? można jakoś porównać fun z tej gry do "dużych" wersji?

#22 Kurzy

Kurzy

• Forumowicze
  • 5525 Postów:

Napisany 29 wrzesień 2009 - 12:02

Ja dziś zagram to wypowiem się. Przyciąga mnei ten klimat motorstormowy znany u posiadaczy ps3-trzeba sprawdzić :)

#23 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 12:26

Zobaczyłem dziś w MM i coś we mnie pękło :D Powiem tak, w porównaniu do MS:PR gra ma lepszy Soundtrack - remix Chemical Brothers: Hey Boy Hey Girl po prostu gniecie. Fizyka, sterowanie fur z delikatnymi modyfikacjami żeby opanować fury na gałce od PSP - PS3*, graficznie jak na możliwości PSP prezentuje się analogicznie jak najładniejsze racery na PS3. Porównując do dużych konsol to MS:PR może się wstydzić, że nie wprowadzono tam na taką skalę CUSTOMIZACJI FUR, MOTORÓW, RATRAKÓW i co tam jeszcze jeździ :lol: Można naklejać, zmieniać podwozie, kolor, dodatki etc. po prostu wypas. W multi jest istny karnawał co kto ma i przez to jest zawodowo. Polska wersja dopełnia obraz najlepszego racera na PSP. Kurka, chcę MS3 na PS3 z nowościami z tej gry.
Jedyny minus jaki znalazłem to taki, że bateria w PSP siada po kilku godzinach ostrego katowania, oraz dziwne doczytywanie się gry z UMD przy pierwszym okrążeniu na trasie. Reszta to same plusy plus wylewający się z ekranu miód.
*Zawsze denerwowało mnie w grach wyścigowych na PSP i NDS, że zachowanie fur jak i samo sterowanie mocno pocięto z przyjemności kiedy fura na którejś nierówności ostro walczy z graczem o utrzymanie na torze. Tu feeling jest podobny jak na PS3, z tym że zachowano umiar z tańczeniem pojazdów w błocie i głębokim śniegu. Reszta jest bez zmian.

ps. jutro GTPSP, ale wątpię żeby choćby nawiązało walkę z MS:AE

#24 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 16:08

A jak widoczki? Uwielbiam śnieg i zimę, uwielbiam, kiedy gry mają zimowe plansze - jak to tu wyszło?

#25 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21552 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 16:41

Są lodowce, rajdy na krawędzi gór lodowych, tereny bardziej błotniste. Z resztą zrobiłem kilka zdjęć jak to wygląda, na ekraniku PSP wiadomo, że znacznie lepiej. Ten z natury technicznej lekko rozmywa obrazy w ruchu.
Galeria: po prawej stronie ustaw: Options, odznacz Embigen small ....
Ostatnie zdjęcie jest z cyklu: "Masz 2 okrążenia, skończ z przewagą 10 sekund nad rywalami". Już na starcie mnie 3 kolosy przyblokowały :lol:

#26 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 16:58

MOŻNA GRAĆ KOZAKIEM W ZARABISTEJ KRACIASTEJ KOSZULI?! MUST HAVE!!!
A, obrazki fajne - wygląda to przyjemnie i chyba czuć zimno :)

#27 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 22:01

Ba. Winter spread by blizzard beasts.

#28 Kurzy

Kurzy

• Forumowicze
  • 5525 Postów:

Napisany 30 wrzesień 2009 - 23:30

TEXZ dzieki że mnei zachęciłeś :) Wydaje mi się że to może być tym dla PSP czym byl Wipeout, doskonała na 5 minut i na dłużej.
Edit
Pozytywy i pochwały biją z każdej strony. Dodatkowo gra jest po Polsku, dostajemy fyterał i smycz a to wszystko w sugerowanej cenie...85 zł !!! Brawo Sony, jak gra się spodoba to obowiązkowo kupuję oryginał bo trzeba pokazać że tkaie zachowanie lubimy. Czy Little Big Planet też wyjdzie PL? Chyba wszystkie gry Sony teraz tak będą wychodzić z tego co cyztałem w psx.

#29 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11897 Postów:

Napisany 01 październik 2009 - 10:32

Kurzawka powiedział:

Pozytywy i pochwały biją z każdej strony.

7.5 od gejspotu, ja mówie pass http://www.gamespot.... ... eview.html :^^:

#30 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 01 październik 2009 - 11:14

Robisz błąd. Jak zresztą często kierując się gejspotem.