Skocz do zawartości

.:PROMOCJE:.

• Please log in to reply
42 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 sierpień 2004 - 18:16

Mam nadzieje, ze ten temat przyda sie Wam wszystkim, ktorym zalezy na nie przeplacaniu.
Oto pare obnizek, ktore wyszperalem w internecie :

:arrow: http://www.swiatnint... ... in&IID=694

:arrow: http://www.exerion.p...nfo=full&id=316

:arrow: http://www.swiatnint... ... 32&IID=277

:arrow: http://www.swiatnint... ... 32&IID=774

A jesli Wy wyszperaliscie jakies obnizki i promocje podzielcie sie z nami. Moge byc rowniez z zycia realnego ;)

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 sierpień 2004 - 18:32

nie patrzylem na linki, ale z tego, co wiem, to obnizki tycza sie kiepskich, srednich gier - harry poter (pierwszy) i DRUGA castlevania. bo dobre RPGi warto kupowac tuz po premierze - pozniej drozeja :twisted:

#3 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 sierpień 2004 - 00:57

I tu sie mylisz PicarTio !

Pierwszy link jest do gry David BEckham Soccer (za 39 zł chyba). Drugi do ... ADVENCE WARS 1 (129 zł), trzeci do gadzetow do GBA, a czwarty do plecaka GBA :D dobry do szkoly.

#4 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 29 sierpień 2004 - 19:25

Pierwszy link jest do gry David BEckham Soccer (za 39 zł chyba).
Najwiekszy crap od czasow Shreka, dla masochistow :twisted:

ADVENCE WARS 1 (129 zł),
E tam... 50 zeta i juz zadyma :wink: w media markt sprzedaja nowego oryginalnego metroida po 30... (podobno)

czwarty do plecaka GBA dobry do szkoly.
Nie mieszaj do tego sil nieczystych :twisted:

#5 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 08 wrzesień 2004 - 16:37

co ? nowy metroid za 30 zł. ? przeciez koszt produkcji carta wynosi około 10 zł., coś by im się nie opłacało ;)

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 wrzesień 2004 - 19:29

snejk powiedział:

co ? nowy metroid za 30 zł. ? przeciez koszt produkcji carta wynosi około 10 zł., coś by im się nie opłacało ;)

na gieldzie metroid made in china kosztuje 50zl a w MM 30? to sie nazywa walka z piractwem :D

#7 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 wrzesień 2004 - 14:26

No tak. Ale tylko do wyczerpania zapasow :P Albo malym druczkiem napis TYLKO 10 PIERWSZYCH KLIENTOW :?

#8 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 wrzesień 2004 - 14:43

Chwytow jest tyle, ze wchodzisz do Biedronki i juz jestes KNOCKOUT :twisted: nie ma takich cudow, jest pare opcji:

1.Tak jak mowia koledzy, 10 first albo cos w tym stylu.
2.Do wyczerpania zapasow, 1 cart na sklep :)
3.Przespalem ostatnie 24 lata :P
4.Pomylily ci sie gry.

I najbardziej prawdopodobne, wbrew pozorom...
5.To sa raty, i gdzies malym druczkiem *6 :?

#9 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 wrzesień 2004 - 11:00

Teraz są fajne promocje w SN. Na przykład:

http://www.swiatnint... ... in&IID=136

http://www.swiatnint... ... in&IID=139

http://www.swiatnint... ... in&IID=642

Zamówiłem już Banjo (ponoć jest super). Teraz zastanawiam się jeszcze nad Zeldą, tylko nie mam tyle kasy. Ale zaczynam zbierać. Waszym zdaniem waerto za 149 zeta?

#10 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 15 wrzesień 2004 - 18:11

jeśli jesteś fanem zeldy to tak, bo gra może nie przypasc do gustu, troche momentami nudzi i jest trudna, mi sie podobała ale momentami nie chciało się w nią grać

#11 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 wrzesień 2004 - 15:49

niby zelda to najlepsza gra na GBA wg http://www.happypuppy.com :) , ale i tak 95% promocji to gnioty, lub ewentualnie giercki sprzed 2-3 lat :? nie chce mi sie bawic w szperanie za znizka z cyklu 9.99, dzisiaj wszystko jest dla forsy - nie dajcie sie zrobic w balona :twisted:

#12 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 14 grudzień 2006 - 10:06

Widzę, że temat umarł :/ Ale właśnie chciałem coś podobnego założyć ale widzę, że jest. Myślę, że można by wznowić temat i jeśli ktoś "wyczai" jakieś promocje może się podzielić i może pomóc innym?
Dziś to chyba już każdy może widział reklamę w tv, że "u idiotów" mają PSP z Killzone za 699zł. A ja myślałem, że sama konsolka ostatnio za 689zł to była okazja. :hmmm:

EDIT: Może by tak stworzyć jakiś temat dla odchodzącej generacji? Bo teraz to promocje na koniec żywota (szczególnie na PS2), że hoho! Tylko, że nie mam żadnych aktualnych :(

#13 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 grudzień 2006 - 23:28

marbel007 powiedział:

Dziś to chyba już każdy może widział reklamę w tv, że "u idiotów"
Eee...ja nie widziałem :niepewny:

marbel007 powiedział:

mają PSP z Killzone za 699zł
Bardzo, ale to bardzo dobra wiadomość...ostatnio moja siostra wspominała cos o moich urodzinach i...PSP:). Trza bedzie jej "podsunac" cene :^^: . Temat/y dla mnie rewelacja. Moza wielu ciekawych i konkretnych promocji wyłowic. Gdybym nie wlazł tu to mało prawdopodobne ze "usłyszałbym" o tej promocji.

#14 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 grudzień 2006 - 00:08

Wchodzę se dzisiaj na Allegro żeby zobaczyć wysyp PSPów z Killzone'ami o połowę taniej niż w MM a tu szok :P - stoją po 799 albo wyżej - skandal! :P

#15 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 grudzień 2006 - 01:21

A ja zrobiłem to genialnie, znów dało o sobie znać moje „cudowne” szczęście. Kupiłem konsole PSP Killzone Liberation Edition w sklepie nie dla idiotów za 779zł a następnego dnia wieczorem w TV widzę reklamę, że ten sam towar swoi już za 699zł :-( a to na dodatek Base Pack czyli musiałem doliczyć karte pamięci 1GB – 199zł no i 2 Platynowe Gry Medievil i Wipeout Pure. Pomimo ceny i tak jestem zadowolony i to bardzo, chociaż już widzę, że karta 1GB jest za mała. Trzeba upolować 4GB w allegro niecałe 400zł i jeszcze oryginalne słuchawki grosze w allegro 32zł. Kto jeszcze nie ma tego sprzetu niech się nie zastanawia tylko łyka jak pelikan!! Zróbcie sobie prezent na święta:-)

#16 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 grudzień 2006 - 12:55

A właśnie, mam pytanko. Ile taka promocja moze trwać? "Do wyczerpania zapasów"? :hmmm: . Jeśli tak to lipa. Bo do moich urodzin jeszcze troche :/
PS. Troche nie na temat(bo o PS2), ostatnio(tzn. gdzies na poczatku listopada, dowiedziałem sie od kumpla o pewnej promocji w MM odnosnie PS Two za 399zł. Kumpel kupił, ja pojechałem DWA dni pozniej i pewien mezczyzna(po 30), zgarnał ostatnia sztuke! Oj, wtedy byłem naprawde ZŁY :sciana:. Dlatego nie wiem jak sie sprawa ma z PSP. Jeśli tak samo, to napewno do moich urodzin cena wzrośnie do normalnego "poziomu". Chyba ze Sony zrobi jakas obnizke ceny PSP? :niepewny:

#17 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 14 marzec 2007 - 20:11

PSP w Media, Base Pack. 649zł. Nie wiem czy promocja. Chyba po części. Z gazetki z Rybnika. Chyba na terenie Ślaska to samo wszędzie.

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 4:55 pm

W Empiku! PSP z F1 lub Medievilem za 649 zł. Base Pck oczywiście. No i gry w promocji (?) za 74,90 : F1, Medievile, MotoGP, LocoRoco, Tekken, Ratchet (nie wiem czy to nie jakas pomyłka bo to nówka, nie?), Wipeour i Killzone.

Chyba się nazwę Łowcą okazji bo brak udziału w tematach "promocyjnych".

Wysłany: Czw Cze 28, 2007 2:15 pm

Właśnie przeglądam "gazetkę" z Empiku i pod tytułem "Tanie gry" za 99,90zł kilka gierek, z których chyba najciekawsza (z różnych względów ;) ) Lumines Platinium (choć dziś byłem i na własne oczy nie widziałem - Rybnik). Z ciekawszych jeszcze Splinter Cell: Essentials, PoP Revelations, Rocky 6, King Kong, Field Commander, Tales of Eternia, Brother in Arms D Day, Open Season. No i jeszcze z cyklu "niewiadomocoto": Mind Quizz, Astonisha Story, Asphalt2 (Asphalt Urban GT2?).

#18 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 30 sierpień 2007 - 12:27

W Warszawskich MM od 31 sierpnia:
Dodany obrazek
PS. Jakby kto wypatrzył już PSP Slim w jakichś sklepach (najlepiej srebrne :ninjadance: ) to niech da znać, najlepiej w tym temacie i za ile.

#19 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 28 listopad 2007 - 20:46

Jakem łowca okazji wyczaiłem 2 ciekawe oferty:
Śląsk MM: PSP Slim + Tekken DR 669 w ratach 10x0%
Empik: PSP Slim + FIFA 08 769,90 lub w ratach 10x0%
Dodatkowo w Empiku mała ciekawostka - 4GB Memory Stick Pro Duo (od Sony ofkoz) + Smash Court Tennis 3 (fajowa gierka - przynajmniej demko) za 199zł. Całkiem nieźle.
(Chętnych chcących mi zrobić jakiś miły prezent na święta zapraszam na priv :P )

#20 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 17 styczeń 2008 - 16:53

Trzeba odkurzyć temat :P
Sprawdźcie w lokalnych MM czy nie ma jakichś promocji w związku z wyprzedażą.
Nie mam za bardzo czasu oglądać wszystkiego ale dostałem gazetkę i cierpię, że mieszkam tak daleko od Chorzowa, bo tam od jutra rana (pewnie za długo na półkach nie postoi) Tekken DR za 39zł!!!.

#21 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 20 luty 2008 - 22:27

Ktoś tu w ogóle zagląda??

Dodany obrazek

Ja sam nie wiem jak odczytywać tą promocję? Wygląda na to, że PSP + 4 gry... w cenie gdy ja kupiłem samą konsolkę ;(

EDIT. Aha, znalazłem to na stronie Katowickiego Saturna.
EDIT2. Widzę że sam prowadzę ten temat :/

#22 Litwin81

Litwin81

Dante

• Forumowicze
  • 1705 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 11:52

No kurcze,chyba za taką kase o tym pomyśle,do tego GOD'a przenośnego i w pracy super impra :P

#23 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 21 luty 2008 - 23:30

Imo , rzuca na sklep takich zestawow ....... bo ja wiem 5 ? A zeby byc w tej 5 ,dobrze w nocy sie ustawic juz pod sklepem.

W poznaniu jak zrobili DVD za 99zl , to ludzie stali pod sklepem od wieczora.
A jak sie okazalo po fakcie , na poznan bylo tych dvd z 20 LOL

#24 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 27 luty 2008 - 18:30

W Toruniu PSP za 599zł.

Dodany obrazek

#25 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22452 Postów:

Napisany 29 luty 2008 - 12:59

Nie wiem czy to jakaś nowość, ale przykuło wczoraj moją uwagę. W czeladzkim MM jest czerwono-czarny Slim & Lite z filmem oraz grą Spider-Man 3 za bodaj 7 stówek bez złotówki.

#26 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 29 luty 2008 - 17:43

Shinigami powiedział:

W czeladzkim MM jest czerwono-czarny Slim & Lite z filmem oraz grą Spider-Man 3 za bodaj 7 stówek bez złotówki.
O, nie miałem pojęcia, że do Polski ten zestaw też przyleciał! :D Jednak ma on straszne barwy :blah: Ciekawe czy żółte "The Simpsons" PSP też można gdzieś dostać?

#27 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22452 Postów:

Napisany 29 luty 2008 - 17:45

Bo ja wiem czy straszne? Mi się spodobał. Przynajmniej na pudełku fajnie wyglądał :)

#28 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 23 kwiecień 2008 - 10:24

Heh... totalnie nie mogę odnaleźć się na forum :(
Ale do rzeczy - w MM w Nowym Sączu od jutra PSP za 599 zł z grą Pursuit Force. Daxter 39.90. WipEout Pure 55 zł (też mi promocja :wink: ) - Midievil w tej samej cenie co WipEout.

#29 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 06 maj 2008 - 16:47

Znowu ja ;)
W Saturnie (chyba ogólnopolsko) PSP z God of War za 699 od 8 maja. Nie wiem czy to jakieś specjalne wydanie (miało być - z podobizną Kratosa na Srebrnej konsolce). Jak ktoś będzie wiedział niech da znać.

#30 Rogafufuken

Rogafufuken

Mokujin

• Forumowicze
  • 36 Postów:

Napisany 06 maj 2008 - 23:27

MM w Łodzi
PSP Slime za 599 zł

Hehe chciałem zrobić edita i nie mogłem znaleść pzycisku - okazało sie, że czysciłem FFoxa i niezalogował mnie z automatu:D

Ale ok w łodzi w MM Srebrne PSP z GoW:CoO za 699 zł. Silver Ice napewno bez krotosa. Natomist od 16 maja ma być czarna psp z God of War za tę samą cene - tak to przynajmniej w gazetce wygląda.

Po weryfikacji telefonicnej okzało się, że to tylko "chłyt marketingowy" a zestawie mamy to co wyżej, czyli ice silver z gow:coo