Skocz do zawartości

iOS - gry

• Please log in to reply
447 odpowiedzi na ten temat

#421 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2082 Postów:

Napisany 02 kwiecień 2012 - 18:56

Zobacz postDanteusz, o 02 kwiecień 2012 - 10:36, powiedział:

Shoguna też polecam, wyłapałem za darmo :)

Całego ?

#422 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16848 Postów:

Napisany 02 kwiecień 2012 - 20:03

Tam się chyba coś dokupuje przez In App Purchase

#423 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8081 Postów:

Napisany 02 kwiecień 2012 - 20:11

Appshopper powiadasz...dobre to? rozumiem, ze to taka apsa co przypomina kiedy coś potanieje etc???

#424 Pawlik

Pawlik

srtutu

• Forumowicze
  • 3921 Postów:

Napisany 02 kwiecień 2012 - 20:21

tak, świetna appka, robisz sobie listę życzeń itp.

#425 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16848 Postów:

Napisany 02 kwiecień 2012 - 21:56

Must have dla posiadaczy iPhone, dostajesz powiadomienia pushem, nie przegapisz żadnej promocji na apki które Cię interesują

#426 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2012 - 19:12

Must havem to jest AppZapp, no chyba że AppShopper dostał jakąś aktualizację, ale nie korzystam z tego programu na rzecz Zappa.

Skorzystałem z okazji i zassałem Infinity Blade. Jak grę przeszedłem w 10 minut pomyślałem, że to szrot ale obczaiłem że tak naprawdę chodzi o zdobycie tych wszystkich przedmiotów i walczenie z coraz to lepszymi gostkami. Bardzo porządna gra, nadająca się do szybkiej partyjki na telefonie. Ciekawe czy IB2 tak samo świetnie się spisuje na 3GSie ?

W końcu przeszedłem też Doodle Fit, chyba najlepsza gra na iPhone w jaką grałem. Szkoda że to już koniec ale zawsze można zacząć od początku.

Ostatnio też za free było Legendary Wars, coś w stylu obrony bazy z paierającymi na nas z prawej strony potworami. Fajna grafika i system.

#427 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8081 Postów:

Napisany 05 kwiecień 2012 - 19:48

IB jest swietne, definitywnie najlepsza gra na appstorze imo, przynajmniej jesli ktos chce experience w miare podobny do tego co na konsolach.

#428 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 07 kwiecień 2012 - 22:45

To polecę Wam Beat Sneak Bandit: http://niezgrani.pl/...t-sneak-bandit/

#429 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 13:10

Dopiero dziś dowiedziałem się, że Legend of Grimrock ukaże się na iOS. Możliwe są te "inne platformy". Spoko, na pieca bym pewnie odpuścił, ale przez miłość do oldskulu chętnie łyknę wersję na tableta. :^^:

#430 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21553 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 15:44

Ja czekam na wersję dla Mac. Z całym szacunkiem do iOS, w tej grze potrzebna jest myszka i szybkie palce.

#431 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 16:04

Ja mam właśnie nadzieję, że pukanie w ikonki na tablecie będzie wygodniejsze od dziubania myszką.

#432 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21553 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2012 - 16:40

Od klawiatury na pewno nie będzie łatwiejsze. Chyba, że wprowadzą pauzę to będzie dało się pograć na iPadzie :lol2:

#433 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2012 - 17:37

News, którego (chyba) nie było:
- jakiś czas temu poszła aktualizacja Plants vs Zombies, która dodaje ogródek zen i parę nowych minigierek, sztuczka polega na tym, że są one płatne - tzn. trzeba je odblokować [gierki, nie ogródek]. Płacić można kasą grową, a jeśli kogoś nie stać, bo nie zbierał monetek, to może sobie kupić sporą sumę za parę euro. Druga sztuczka jest taka, że ostatni update zepsuł tryb "survival", który się zablokował na amen i nie można go odblokować. Podobno kolejny update już w drodze. Aha, doszło tez sporo nowych osiągnięć.
Gracie w to w ogóle? Ja raz skończyłem na pececie, raz na NDS, raz na iPadzie, a ostatnio gra przeżywa u mnie drugą młodość, właśnie z okazji tego update (żałuję tylko survivala) - pobawiłem się zbieraniem monetek w ogródku, kończeniem minigier i łapaniem osiągnięć.

#434 TEXZ

TEXZ

Sneak Peek

• Forumowicze
  • 21553 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2012 - 18:15

Grałem ostro na iPadzie ale coś skusiło mnie na jailbreak i mój save przepadł. Drugi raz już mi się nie chciało grać... Teraz mam iOS 5.1 bez jailbreaku i PvZHD praktycznie nieuruchomione :P Trudno.

#435 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2012 - 20:27

Grałem w to na iPadzie, ale ostatnio kupiłem wersję na Ps Vita. Jeszcze jedno trophy (to za przetrwanie 40 fal zombiaków) i będzie platynka. Również stwierdzam, że coś niedobrego dzieje się z PvZ. Gra totalnie przestała łączyć mi się z serwerem, a tym samym nie czyta światowych / friendowych leaderboardów. Aha, nie sprawdzałem jeszcze czy na iOS jest achievement ENLIGHTENED, polegający na zebraniu WSZYSTKICH roślinek w trzech Zen ogrodach (dziennym, nocnym i podwodnym), ale loteria jest niesamowita. Strasznie długa i zaje.bista gra.

#436 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2012 - 22:30

Na iPadzie jest ten aczik, a loteria nie taka straszna, bo w sklepiku jest za 50K paczka z sadzonką, której na 100% nie masz (za 7500 jest losowa, za 15K na 25% nowa, a za 30K na 50% nowa). To tylko kwestia kasy. ;)

#437 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2012 - 13:00

Na ps vita takich paczek z sadzonkami nie ma - nagrałem się zatem od groma, aby wszystko pozbierać :) Jedyne rośliny do ogrodu, które można kupić u krejzola, to te kwiaty produkujące monety. A dziś rano wpadła platynka - udało się przebić do 43 fali zombiaków. Chwilowo stopuję zatem z PvZ. Nagrałem się za wszystkie czasy :)

#438 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19691 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2012 - 14:31

ja gralem na ps3 i ogrodek i te drzewko Wisdom Tree czy jakos tak to jest w standardzie, bo dlc zadnego nie ma do kupna.

wyhodowalem cale drzewko, trzeba na to kupę kasy (95 paczek trzeba nabyc, trzeba miec na to $237,500), ale taktyka jest w miare prosta. najlepiej grac w minigierki, np. w bowling. co jakis czas w trakcie gry wyleci nam sadzonka, no i co jakis czas tez mozna kupic u krejzola roslinke. hodujemy je tak dlugo az urosną na maksa i sprzedajemy tylko te co nie produkują monet. to taktyka na zdobywanie kasy, aby móc kupowac ten środek, ktory powoduje wzrost drzewa.

mi sie plantsy na poczatku srednio podobaly i ocenialem je tak na 6+/10, ale potem jak pogralme w mini gierki i ogrodek to miodnosc gry wzrosla dla mnie tak do 8-/10.
nie robilem gry na 100%. nienawidzilem tych leveli, na ktorych nie widac zombie lub jest mgła lub woda, dla mnie te levele byly slabe. do zarzucenia grze mam tez cos innego. fajnie, ze jest duza roznorodnosc roslinek, ale tak naprawdę tylko częśc nadaje sie do walki z zombie, a pozostale się olewa, bo nie oplaca sie ich brac.

#439 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2012 - 19:39

Moim zdaniem niewiele było takich totalnie "do olania" - każda miała swoje plusy i sprawdzała się w określonych sytuacjach.
Ogródek na iPada nie był w DLC, tylko updacie (darmowym). Drzewka nie dali (jeszcze), ale nie żałuję, bo jest totalnie nudne i nie dające satysfakcji - grając na PC też je odpuściłem. Za to ogródek jest fajny dla kolekcjonerów lub jako nabijacz kasy.

#440 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 20:05

Nowy update PvZ - naprawili zrąbanego survivala i jeszcze sypnęli kasą w ramach przeprosin (50K). Ja mam już wszystko wykupione i ciułam teraz tylko roślinki, ale dla niektórych (zależnie od stopnia zaawansowania) może to być ogromna suma na rozpustę. :)

#441 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 21:05

W wersji na ipada mam tylko ukończone story. Kasy mało, mini gry ledwo drapnięte :) Dobrze wiedzieć, że survival is back! Najlepszy tryb do nabijania kasy i kolekcjonowania roślinek :-)

#442 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8226 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 22:01

najlepsza gra na ipada jest crimson tur story

#443 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 22:33

"Crimson Tur Story"? Nie znalazłem takiej gry. Jest za to "Crimson Gem Saga", "Crimson Room", "Crimson Heart", "Crimson Steam Pirates", "Crimson World", "Crimson Harvest", "The Mystery of the Crimson Manor", a nawet "The Crimsons". :hmmm:

#444 wrog

wrog

Miszcz konsoli

• Forumowicze
  • 1949 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 22:39

Chodzi mu o gierkę od tego słabego studia od Halo (Steam Pirates).

#445 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6332 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 16:10

Duke Nukem 3D w wersji na iPhone'a za darmochę. Brać! :olo:
(edit: pograłem, skończyłem jeden level - dno, padaka, na dotykalskim ekranie nie ma grania, ale za darmo warto było spróbować, no i brakuje mi luster w kiblu...)

Nie wiem też, czy już widzieliście filmiki z Infinity Blade; Dungeons - teraz gra idze bardziej w stronę Diablo:
www.youtube.com/watch?v=57kINer_1gs

#446 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8081 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 20:57

Ja kupilem lost winds sobie...mialem na wii ale nie przeszedlem bo sprzedalem konsole :olo:

#447 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6234 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:00

Labyrinth 2 HD na iPada.

najfajniejszy jest ten efekt pseudo 3D na drewnianych bandach. kapitalna pozycja...

#448 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5525 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:57

Fail