Skocz do zawartości

Pokemon Hearth Gold/Soul Silver

• Please log in to reply
73 odpowiedzi na ten temat

#61 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1379 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 13:08

Czy ja dobrze widzę, że HG/SS nie ma GTS?

#62 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 15:22

GTS?

#63 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1379 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 17:56

Global Trade Station

#64 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3756 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 19:04

Ouch... to moze zabolec.

#65 Matrox

Matrox

...

• Forumowicze
  • 3073 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 20:01

A co to takiego?

#66 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3756 Postów:

Napisany 31 marzec 2010 - 20:03

Wymiana Pokow z ludzmi na calym swiecie.

#67 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1379 Postów:

Napisany 08 kwiecień 2010 - 16:33

Mam :smile:
Od razu mówię, że jest GTS. I to nawet ulepszony bo potrafi informować o dokonanej wymianie wysyłając wiadomość na Wii! A sama gra cód, miód i co tam jeszcze. Graficznie IMO lepiej niż w D/P/P. Interfejs całkowicie przeniesiony na dotykowy ekran. Nawet to co zwykle robimy pod 'A' możemy zrobić na touchscrenie. Sprint też nie wymaga już trzymania 'B'. Na razie dopiero co dostarczyłem jajko do Elma, ale już widzę zmiany w fabule. Oczywiście Pokegear wrócił :klaszcze:

Pokewalker też ciekawe urządzenie. By go połączyć z DSem to oba muszą leżeć nieruchomo inaczej nie złapie połączenia. Czyżby w kartridżu był jakiś odbiornik IR? Na razie wysłałem tam Pidgey'a, i za pomocą tego tamagotchi znalazłem Antidotum i złapałem drugiego Pidgeya.

#68 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 23 kwiecień 2010 - 01:01

Odpaliłem. I zniknąłem na godzinę :) Grafika znacznie lepsza niż w Diamond / Platinum, mimo że to jakieś kosmetyczne zmiany to mi się odrazu rzuciły w oczu. Jest jakoś bardziej kolorowo, i zauważyć można więcej animacji. Poki również wyglądają klawo. Przeniesienie sterowania na dotykowy ekran rewelacyjnie wykonane, fakt ze nie trzeba trzymać B do biegania - alleluja :D

Również zauważyłem że fabuła się nieco zmieniła (nadal ssie ;)) ale nie byłem tego pewny bo w Silver grałem dwa razy na premiere ... cholera ta gra wciąga :D poczułem się podobnie jak wtedy gdy pykałem jako szczyl w Silvera czy Reda - kuźwa to już 10 lat. Na prawdę po tej godzinie jest bombowo :tak:

#69 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 23 kwiecień 2010 - 18:50

Powoli sobie pykam i mam pytanie. Jak nasz Pok (ten co za nami łazi) urośnie to chodzi za nami jakiś większy potwór czy ciągle taki przykurcz ?

#70 lukaszSA

lukaszSA

Harbinger

• Forumowicze
  • 1379 Postów:

Napisany 23 kwiecień 2010 - 20:02

Zawsze chodzi taki mały. Nie będzie nigdy większy od tego kwadratu przeznaczonego na postacie. A szkoda
EDIT
Złapałem Gyaradosa i jest troszkę większy od reszty. Ale zachowania proporcji nie ma.

#71 Tadeg

Tadeg

Link

• Forumowicze
  • 266 Postów:

Napisany 17 sierpień 2010 - 21:19

Mam ogromną prośbę, otóż jeden Pokewalker wylądował w piasku i teraz trzeba go rozebrać, aby wysypać go z niego, ale żeby to zrobić całkowicie potrzeba....

mieć specjalny kluczyk/śrobokręt Nintendo (o ile się nie mylę) :sad: , czy ktoś z Was takim dysponuje? Najlepiej na terenie Poznania/okolic?

#72 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19691 Postów:

Napisany 17 sierpień 2010 - 21:51

Na 99,999999% nikt na tym forum nie posiada.

#73 Gość_Hellmans_*

Gość_Hellmans_*
  • Goście

Napisany 17 sierpień 2010 - 22:06

Zobacz postTadeg, o 17 sierpień 2010 - 21:19, powiedział:

Mam ogromną prośbę, otóż jeden Pokewalker wylądował w piasku i teraz trzeba go rozebrać, aby wysypać go z niego, ale żeby to zrobić całkowicie potrzeba....

mieć specjalny kluczyk/śrobokręt Nintendo (o ile się nie mylę)  :sad: , czy ktoś z Was takim dysponuje? Najlepiej na terenie Poznania/okolic?

Są na allegro za jakieś kilka złotych. Kiedyś sam taki zrobiłem z pilnika od paznokci, takiego ze szpicem, odcinasz koniec i wyginasz na <

#74 Tadeg

Tadeg

Link

• Forumowicze
  • 266 Postów:

Napisany 18 sierpień 2010 - 11:27

Zobacz postHellmans, o 17 sierpień 2010 - 22:06, powiedział:

Są na allegro za jakieś kilka złotych. Kiedyś sam taki zrobiłem z pilnika od paznokci, takiego ze szpicem, odcinasz koniec i wyginasz na <

thx.

hm, z tym pilnikiem to nie taki głupi pomysł, model "zrób to sam" może byc fajny :D

PS. 100 post! :)