Skocz do zawartości

MGS: Peace Walker.

• Please log in to reply
186 odpowiedzi na ten temat

#181 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 12 styczeń 2012 - 03:28

No mi nie za bardzo przypadły do gustu. Za każdym razem jak jest jakiś boss-fajt przejdę kilka innych misji i jak już trochę pogram i ciekawość mnie zżera to w końcu podejmuję walkę. Ale naprawdę nie przepadam za tymi pojedynkami.

#182 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1913 Postów:

Napisany 12 styczeń 2012 - 15:23

wszystkie te pojedynki są na jedno kopyto. nie ma tego błysku co przy dużych MGS'ach. a skoro o wadach mowa to największą jest to, że ta gra wyszła na psp. sterowanie bez drugiego analoga zabiło u mnie chęć gry. skończyłem ją i już raczej nie wrócę.

#183 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 14 styczeń 2012 - 02:07

Ja gram nadal i już sterowanie w niczym mi nie przeszkadza. Poza tym gierka wychodzi na PS3 i X360 co znacznie ją uprości. Jak nie podniosą poziomu trudności to każdy będzie mógł wbić sobie S w każdej misji.

#184 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 18 luty 2012 - 13:58

Pojedynki z bossami nie był tyle co trudne, a bardziej czasochłonne. Wystarczy zaopatrzyc się w Stingera i posyłac rakietki, jak sie skończą to prosimy o zrzut ammo i po problemie.

#185 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1913 Postów:

Napisany 19 luty 2012 - 21:20

czyli patrz mój poprzedni post. zamierzam się zaopatrzyć w kolekcję MGS HD, a że ta gra się w nie znajdzie to podejdę do niej jeszcze raz. z drugim analogiem, i większą ilością osób grających online, zapewne będzie się w to grało przyjemniej. ale wątpię żeby mi się chciało bawić w rozbudowę bazy, jednostek itd. bo to był akurat najnudniejszy aspekt gry.

#186 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 20 luty 2012 - 15:06

Może i najnudniejszy ale fajnie, że jest. Ja w HD biorę się za MGS3. Potem możę MGS2 i PW.

#187 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 08 marzec 2012 - 05:31

Nareszcie skończyłem PW. To bardzo dobra pozycja zarówno dla fanów MG jak i dla fanów dobrych i rozbudowanych gier. Co prawda jest kilka rzeczy do których trzeba się przyzwyczaić ale jak już się z nimi pogodzicie gra zaoferuje mnóstwo wyśmienitego gameplayu.

Plusy:
Spoiler

Minusy:
Spoiler

Oczywiście wymienione minusy nie przysłaniają plusów ani nie obniżają oceny końcowej gry. Dla mnie to po prostu malutkie skazy na diamencie. Tak jak pisałem wcześniej to jeden z najlepszych MGSów w jakie grałem. Kojmia przedstawił całkiem fajną i znośną historię. Gdyby w grze pojawili się bossowie na miarę MGS1 na pewno oceniłbym ją wyżej.