Skocz do zawartości

Pad od Kostki- czy jest dobry ?

• Please log in to reply
73 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 czerwiec 2006 - 18:33

Mimo lekko "zabawkowego" designu pad jest bardzo dobry. Analogi maja odpowiedni opór, przyciski dobrze rozmieszczone. Mógłby być tylko troszke cięższy... bym zapomniał, "kliknięcie" w spustach to naprawde fachowe rozwiazanie :ninjadance:

#62 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 maj 2007 - 16:39

IMO Pad do Gacka jest najlepszy z calej trojki, na dzien dzisiejszy, pastgenow. Idelalnie lezy w dloniach i ma dobre przyciski (zwlaszcza A, ktory w minigrach czy podczas QTE w RE4 mozna wygodnie maszowac XD) i co najwazniejsze calkiem mocne wibracje. Jednak idealow nie ma i powiem, ze zawadza Mi brak "select" i fakt, ze galka C ma mala powierzchnie. Mimo to najlepszy z padow.

#63 Kurzy

Kurzy

spooky Mulder, sexy Moody ;]

• Forumowicze
  • 5525 Postów:

Napisany 14 czerwiec 2007 - 21:23

Funkcjonalność pada od Gacka jest gorsza ale zależy to od gry. Np kto by grał na takim padzie w bijatyki lub Pro Evlution Soccer. Niedociągłości pewnie widać w grach multiplatformowych. Jeśli chodzi o ergonomie to pad jest najlepszy, idealnie mi leży w dłoniach, doskonale wygodny i cudownei się gra w gry "nintendowskie". Dual Shock jest ideałem ale trzeba przyznać że nie klei się Aż tak jak pad od Gacka:):) ale oba są cudowne;p

#64 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany 04 styczeń 2008 - 17:14

Mocno przeciętny i niefunkcjonalny w niektórych grach - w takiego SC2 ciężko się grało, a pomyśleć tylko jakby się na kostce wiecej SF ukazywało .

Choć przyznam iż w Vieftiful Joe sprawdzał się wprost wybornie.

#65 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 luty 2009 - 11:18

Pad od GCN jest wyśmienity, idealne uchwyty, dobrze leży w dłoniach, przyciski porozmieszczane bardzo dobrze, dla mnie to najlepiej zaprojektowany pad ever.

#66 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 sierpień 2009 - 14:00

Nigdy nie wyobrażam sobie granie np: w Pro Evo innym padem niz Sony. Jednakże w Residenty a zwlaszcza w RE4 o niebo lepiej grało mi się padem od Ninny ;]

#67 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 sierpień 2009 - 16:25

Kiedy miałem PS2 i Gacka granie na padzie od Kostki było dla mnie koszmarem szczególnie , że człowiek tyle czasu spędził z padem od SONY / PSX potem PS2 / więc jak np. grałem w RE Remake czy RE 0 to mechanika przecież była ta sama co w starych RE 1 , 2 i 3 i to był dla mnie dramat ... to samo MGS : TTS ... Po dziesiątkach razy przekatowanych MGS1 , 2 i 3 tu też był dramat :/ tak to wspominam chociaż o ile do nowych Residentów jakoś dało się przyzwyczaić tak tutaj był szajs ... mnie ten pad nigdy nie przypadł do gustu i nigdy go nie będę dobrze wspominał. W tą Zelde Windwaker nie grało się źle , ale za to gra jak dla mnie zaciągała niemiłosiernie więc ... na jedno wychodzi , ogólnie kostkę kupiłem tylko dla paru gier , w które musiałem zagrać , a były mocnymi exami niestety.

#68 Groomi

Groomi

Mega Man

• Forumowicze
  • 136 Postów:

Napisany 07 sierpień 2009 - 16:39

Dla mnie jest ok. Wolałbym jednak aby przyciski L i R wyglądały jak R2 i L2 w dualshocku2. Nie podoba mi się też ,że w okół gałki jest ośmiokąt a nie okrąg. Ogólnie może być ale jednak wolę pady konkurencji.

#69 phsx

phsx

\m/

• Forumowicze
  • 5080 Postów:

Napisany 07 sierpień 2009 - 17:08

Słaby ten pad. Fajne triggery jedynie, bezsensowne te przyciski po prawej są :P

#70 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9199 Postów:

Napisany 11 sierpień 2009 - 20:29

Nie znasz sie, pad od GC rządzi :foch: ;)

#71 philipo

philipo

Rikimaru

• Forumowicze
  • 532 Postów:

Napisany 19 sierpień 2009 - 20:37

Mi tam pad od GaCka odpowiada. :)

#72 philipo

philipo

Rikimaru

• Forumowicze
  • 532 Postów:

Napisany 19 sierpień 2009 - 20:38

do usunięcia niechcący wysłałem potrójnie :oops:

#73 philipo

philipo

Rikimaru

• Forumowicze
  • 532 Postów:

Napisany 19 sierpień 2009 - 20:39

#74 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 15 grudzień 2011 - 21:24

Zobacz post' timestamp=, o 04 styczeń 2008 - 17:14, powiedział:

Mocno przeciętny i niefunkcjonalny w niektórych grach - w takiego SC2 ciężko się grało, a pomyśleć tylko jakby się na kostce wiecej SF ukazywało .

Choć przyznam iż w Vieftiful Joe sprawdzał się wprost wybornie.

Jeszcze nie wiem. Niedługo sprawdzę. Dzięki Sylvan za pomysł na pierwszą grę na GC. Jak mogłem zapomnieć o tej grze?