Skocz do zawartości

Liga Mistrzów

3888 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

• Goście

Napisany 08 marzec 2005 - 22:11

SPOILheh, 26 minuta, 3-1 dla chelse:]
  • 0

#62 Gość__*

• Goście

Napisany 08 marzec 2005 - 22:47

Po I polowie 3-2. RONALDINHO JAKA BRAME STRZELIL. GENIUSZ :P

DO BOJU BARCA :!:
  • 0

#63 Gość__*

• Goście

Napisany 08 marzec 2005 - 22:49

pierwsze 45 minut wspaniałe :!:

a w encyklopedii obok hasła "szczyt technicznej finezji futbolowej" powina być fota Ronaldinho Gauco , bajeczny gol wręcz niepojęty przez zwykłych ludzi

wspaniałe spotkanie

• 0

#64 Kafaroos

Blanka

• Forumowicze
  • 229 Postów:
  • Gadu-Gadu2428345
  • Lokalizacja155th street

Napisany 08 marzec 2005 - 23:38

Kurwa, Moja Barca... :(
  • +
  • -
  • 0

#65 Gość__*

• Goście

Napisany 08 marzec 2005 - 23:39

COLINA SPIERDOLIL MECZ. :evil: :evil: :evil: LYSY KUTAS :!:
  • 0

#66 Pawlik

srtutu

• Forumowicze
  • 3638 Postów:

Napisany 08 marzec 2005 - 23:42

Kurcze to było jak piekny sen, czułem sie jak w niebie, do czasu... Dlaczego ten palant uznał bramke :evil: . No koorwa mac :cry:
  • +
  • -
  • 0

#67 Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:
  • LokalizacjaWarszawa-Kabaty

Napisany 08 marzec 2005 - 23:43

Ja nie lubie tego lysola...On zawsze krzywdzil Rome w Serie A...
  • +
  • -
  • 0

#68 Kafaroos

Blanka

• Forumowicze
  • 229 Postów:
  • Gadu-Gadu2428345
  • Lokalizacja155th street

Napisany 09 marzec 2005 - 00:29

Dajcie spokój, musiałem wziąść 10 Tramali żeby się uspokoić. ewidentnie Valdez był przytrzymywany, a ten pieprzony Nosferatu oczywiście nic nie widział.
  • +
  • -
  • 0

#69 Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3166 Postów:
  • Gadu-Gadu6580894
  • LokalizacjaLublin
  • GamertagNeyPL
  • PSN IDNeyPL
  • SprzętX360,PS3,PSP,3DS,Ipad2

Napisany 09 marzec 2005 - 00:36

Mimo wszystko szacunek dla Barcelony...jak było 3:0 to myslalem ze sie na 6:0 skonczy a oni sie podniesli...brawo. Bylo blisko.
PS - ciekawe co sie na koncu stalo ze sie tak Ronaldinho i Rijkaard wkurzyli?
  • +
  • -
  • 0

#70 Pawlik

srtutu

• Forumowicze
  • 3638 Postów:

Napisany 09 marzec 2005 - 00:40

Jak to co sie stało, Colina nie posłuchał technicznego i uznał gola. Wydymał ich. Na miejscu Ronaldinho i Rijkaarda to bym chyba rozpie**** cały ten stadion.
  • +
  • -
  • 0

#71 marioo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 699 Postów:

Napisany 09 marzec 2005 - 00:55

Barca : głowny WASZ FAWORYT odpadł...szkoda bo liczyłem akurat w tej konfrontacji na barce..Marzył mi sie finał Milan - Barcelona...

ale co tam MILAN w cwiercfinale..dokopali innej angielskiej druzynie :) FORZA....
  • +
  • -
  • 0

#72 Gość__*

• Goście

Napisany 09 marzec 2005 - 01:47

mój wymarzony finał LM :?:

Inter vs Juventus

EDIT: oczywiście iałem namyśli Milan vs Juventus , pomyliło mi się :P

właśnie skończył się mecz Juve - Real a Inter jeszcze nierozegrał spotkania więc żeby niebyło że zmieniam decyzje po faktah dokonanych :D

poprostu pomyliłem te dwa kluby , FINAŁ BĘDZIE: MILAN vs JUVENTUS

• 0

#73 Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5667 Postów:
  • Gadu-Gadu40321003
  • LokalizacjaeMDe
  • PSN IDYoori_PL
  • SprzętPSX, PS2, PS3, PSP

Napisany 09 marzec 2005 - 13:23

Jak wczoraj oglądałem mecz to wyglądałem tak :shock: , w 20 min. 3:0 :shock: potem 40 min. 3:2 :shock: jak Ronaldinho strzelił druga bramke to na początku myślałem, że piłka sie od kogos odbiła, dopiero później zobaczyłem(na powtórce)że on ja tak zakręcił :shock: mecz był przepiekny, szkoda Barcy :cry:

A widzieliści co Lyon zrobił z Werderem 7:2, wynik dwu meczu 10:2, jak w hokeju :D

Teraz czekam na to co pokarze Real, obym sie nie zawiódł.
  • +
  • -
  • 0

#74 Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:
  • Gadu-Gadu3290844
  • LokalizacjaBiblioteka NU

Napisany 09 marzec 2005 - 15:24

Japitolę, po prostu nie wiem co myśleć... Z jednej strony Barca przegrała i to w taki sposób, ale i tak mecz był cudowny. Mimo wszystko do pełnego katharsis zabrakło jeszcze jednej bajecznej bramki Ronaldinho (ew. Maxi Lopeza :D ). Naprawdę żal mi Barcy, ale zgadzam się z Neyem, pełen szacunek, nie każdy by się podniósł. No cóż, teraz zostało kibicowanie Lyonowi (na bezrybiu...), ew. Liverpoolowi albo Monaco... Mimo wszystko to już nie to samo.
  • +
  • -
  • 0

#75 TREEpwooD G.

Mega Man

• Forumowicze
  • 107 Postów:
  • LokalizacjaWarszawa

Napisany 09 marzec 2005 - 15:41

Jurek powiedział:

A widzieliści co Lyon zrobił z Werderem 7:2, wynik dwu meczu 10:2, jak w hokeju :D

nawet w hokeju takie wyniki nie padaja :wink:

BRAWO CHELSEA :D

teraz niech jeszcze Inter rozjedzie Porto i bedzie po prostu piknie panocki :P
Manchester dal niezle ciala... jeden naprawde grozny strzal iiiiiii... to wszystko :( Ruud w ogole nie powinien byl grac, widac po nim wciaz ostatnia kontuzje
  • +
  • -
  • 0

#76 Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:
  • LokalizacjaUkraina

Napisany 09 marzec 2005 - 20:19

Nie ma co brawa dla Lyonu za rozjechanie Werderu :)
A ja od początku mówiłem że Milan gra swoje i prze do przodu 8)
Szkoda Barcelony ale zagrała pięknie i kibice jej tego nie zapomną.Wzmocnią obronę (Gerard :lol: ) i w przyszłym sezonie pokażą Chelsea jak los pozwoli

FORZA AC MILAN!!
  • +
  • -
  • 0

#77 Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:
  • Gadu-Gadu3290844

Napisany 09 marzec 2005 - 20:51

No właśnie, jak się patrzyło na poczynania obrońców Barcy to momentami zawału można było dostać. Ja nie wiem, czy to Rijkaard kazał im się bawić z napastnikami drużyny przeciwnej, czy to ich natura, ale kiwanie się będąc ostatnim obrońcą to średnio udany pomysł... Przydałoby się wzmocnić nieco defensywę, bo niektóre błędy były karygodne (a może tylko się czepiam...).
  • +
  • -
  • 0

#78 Gość__*

• Goście

Napisany 09 marzec 2005 - 22:47

bramki wiszą w powietrzu , gdyby grał Nedved już dawno bybyło ze 3:0 dla Juve
Zlatan geniusz przyjęcia , zwodu i strzału :D

forza :!:

• 0

#79 Gość__*

• Goście

Napisany 10 marzec 2005 - 01:30

Wspaniała wygrana :!: :!: :!:
forza Stara Dama :!: :!: :!:

ależ emocje mną owładneły hyhyhy

po pierwsze Juventus pokazał co oznacza gra zespołowa , aż miło było patrzeć jak się rozumieją i operują futbolówką zarówno w defensywie jak i w ofensywie

noale zacznijmy pokolei:

Buffon - pokazał klasę broniąc niesamowitą petardę roberto carlosa jedną ręką (dobrze że mu niezłamało przedramienia) i wyłapując trudne strzały (między innymi ronaldo)

defensywa Juve okazała się bastionem niedo sforsowania i jej najsilniejszy filar - Fabio Cannavaro zaprezentował się fenomenalnie

pomocnicy - hm gdyby Nedved grał to myślę , że ta dogrywka niebyłą by potrzebna ale niema co gdybać , wkońcu real też w osłabieniu

Zlatan Ibrahimovic - to z jaką łatwością ten chłopak bawi się z przeciwnikiem i jak kontroluję piłkę jest niesamowite , umiejętność przyjęcia , zwody , technika , finezja , gra głową w sęsie dosłownym i w przenośni

uratował prawie straconą piłkę zagrywając ją głową w obrońców realu ale zrobił to tak jak się podaje w koszykówce(po koźle dołem) i dzięki temu Trezegue mógł strzelić bajęczną bramkę z przewrotki pod poprzeke - TO SIE NAZYWA ASYSTA
a otym że drybluje jak Maradona to już niewspomnę :P

Del Piero - dobry chłopak , legenda Juventusu ale niestety życiową formę ma już zasobą , mimo to niezapomnę tego jak go ubustwiałem za małolata razem z Markiem Citko z Widzewa :)

po strzale z woleja Zalayety kiedy to piłka omineła słupek o centymetry , wiedziałem że on jeszcze dziś stzreli brameczke , brawo :D

kurde mógłbym jeszcze sie powypowiadać o realu ale mi sie niehce bo sercem jestem z Juventusem , no cóż real się starał ale w pojedynku:
gra zespołowa+indywidualne zdolności geniuszy futbolu VS real madryt wygrała gra zespołowa bo real też ma geniuszy piłki nożnej

pozdro

• 0

#80 Gość__*

• Goście

Napisany 10 marzec 2005 - 13:13

Ja tom jestem downem, i zem chiale wam, dziewczynki powiedziec, ze jestescie frajery. Ja kibicuje Bucaresti Riders!!!!
  • 0

#81 Gość__*

• Goście

Napisany 10 marzec 2005 - 13:14

Ja tom jestem downem, i zem chiale wam, dziewczynki powiedziec, ze jestescie frajery. Ja kibicuje Bucaresti Riders!!!!
  • 0

#82 Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 15353 Postów:
  • LokalizacjaŚląsk
  • PSN IDDebeef_pl
  • SprzętPS2,PS3,PSP

Napisany 10 marzec 2005 - 14:15

Dla mnie to katastrofa, kiedy kuzyn po 3:0 do mnie zadzwonił powiedziałem mu że Barca to nadrobi i nadrobiła, ale popełnili jeden błąd, chcieli utrzymać ten wynik, a mieli do końca atakować. Bramka była zdobyta nieuczciwie, ale nasze zdanie się nie liczy. Teraz kibicuję Chelsea. To był przedwczesny finał, a opinia Fergusona jest śmieszna.
  • +
  • -
  • 0

#83 Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:
  • Gadu-Gadu3290844

Napisany 10 marzec 2005 - 17:15

Co do Zlatana: fakt, chłopak jest mistrzem przyjęcia (znakomicie walczy o dobrą pozycję), świetnie drybluje itp., ale niektóre strzały w jego wykonaniu wołały o pomstę do nieba. Szczególnie chyba ostatnia sytuacja meczu, miał niepilnowanego kolegę na 10. metrze, ostry kąt, a i tak walił na pałę. Naprawdę nic do niego nie mam i uważam, że ma bajeczną technikę (zwłaszcza jak na swoje warunki fizyczne, które wskazywałyby na raczej na drewniaka), ale momentami mu nie szło. Aha, to był chyba pierwszy mecz w moim życiu, w którym byłem za Juve. To się chyba mniejsze zło nazywa...
  • +
  • -
  • 0

#84 Gość__*

• Goście

Napisany 10 marzec 2005 - 23:21

może miał momentowy napad samolóbstwa boiskowego (każdy to czasem ma) a może był już tak zmęczony długim i ciężkim spotkaniem , że uderzył jak uderzył :/

• 0

#85 Gość__*

• Goście

Napisany 10 marzec 2005 - 23:33

Juveee, juveee, juweee juvee juveee
  • 0

#86 Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5667 Postów:
  • Gadu-Gadu40321003
  • LokalizacjaeMDe
  • PSN IDYoori_PL
  • SprzętPSX, PS2, PS3, PSP

Napisany 06 kwiecień 2005 - 13:44

Liverpool wygrał z Juve 2:1
Olympique Lyon zremisował z PSV 1:1

Liverpool czarnym koniem LM?
  • +
  • -
  • 0

#87 Gość__*

• Goście

Napisany 06 kwiecień 2005 - 13:51

Juve przegrało!!! Co za porażka :cry: :cry: :cry: A tak na nich liczyłem :cry: Nieee!!! √ ♣
  • 0

#88 Gość__*

• Goście

Napisany 06 kwiecień 2005 - 21:55

Jurek powiedział:

Liverpool czarnym koniem LM?

wątpię :)

jak już coś to może zamieszać niedoceniany Olympique Lyon

notak , the reds pokazali , że byli lepsi od juve w każdym aspekcie gry.

ale niemartwmy się :) niezapominajmy , że o awansie decyduje dwumecz :]

pamiętacie jak juve kaleczyło na wyjeździe z realem a u siebie z tym samym realem pokazało piękny futbol zespołowy :?:

mam nadzieję , że tym razem będzie ponownie :)

właśnie Shweinstaiger wyrównał na 1:1 noale mnie to nieiteresuje zbytnio bo czekam na derby mediolanu , będzie się działo :) Crespo będzie szalał :]

• 0

#89 Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:
  • LokalizacjaWarszawa-Kabaty

Napisany 06 kwiecień 2005 - 23:32

Mam nadzieje, ze Juve da rade przejsc The Reds. Szkoda, ze w LM nie ma Romy i Fiorentiny :roll:
  • +
  • -
  • 0

#90 marioo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 699 Postów:

Napisany 06 kwiecień 2005 - 23:43

No i po środowych meczach :) MÓJ MILAN jest już jedną nogą w półfinale.. :D (inter :P2:0)
Co do meczy Londyńczyków z bawarczykami....blelee , i tych i tych nie lubię, więc wszystko mi jedno kto awansuje dalej, jednak 4:2 to juz spora zaliczka...Po tych pierwszych ćwiercfinałach obstawiam półfinały:) Juve- Chelsea , Milan - PSV....a potem tylko finał : JUVE - MILAN !!! i kto wygra LM 8) meravigliosi z San Siro :wink: ! normalne :)
  • +
  • -
  • 0