Skocz do zawartości

Co ostatnio skończyłem/skończyłam?

• Please log in to reply
2284 odpowiedzi na ten temat

#2281 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3913 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 00:08

oj tam od razu platyniarzu. :olo: koło postapokalipsy nie mogłem przejść obojętnie. :xd:

#2282 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16199 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 03:07

Skyrim ostatecznie i definitywnie nagrodzony calakiem Dodany obrazek

Dodany obrazek

#2283 Psycho-Mantis

Psycho-Mantis

Patterson

• Forumowicze
  • 3913 Postów:

Napisany 18 maj 2012 - 14:11

Skończyłem to już dawno, ale takiego bubla dawno nie widziałem. Dopiero teraz doszedłem do siebie i naskrobałem dwa zdania.:

http://omegalixir.bl...5/eat-lead.html

#2284 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19691 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:05

ukonczylem wszystkie 5 epizodów Tales of Monkey Island.
mamy 21 wiek, a nic sie w tych point & clickach nie zmienilo. nadal grubo ponad 70% zagadek robi sie metodą prób i błędów, czyli próbowania wszystkiego na wszystkim. masa zagadek tak zakręconych, ze bez jutuba ani rusz, bo rozwiązania są bardzo często z tyłka wzięte.
czasami tez sie rzuca w oczy cos innego. np. chcę Guybrushem wziąc chustę to Guybrush cos tam sobie mówi i jej nie bierze. myslę sobie wtedy, ze to tylko jeden z wielu elementów otoczenia, ktory nie bedzie potrzebny do popychania fabuly naprzód, wiec chuste wyrzucam sobie z glowy. po czym popycham fabulę do przodu kilka razy i w koncu nie mam pomyslu co zrobic dalej, wiec zagladam do jutub. okazuje sie, ze mam wziąć chustę i gdzies jej tam użyc. Dlaczego wiec wczesniej nie moglem jej wziąc, aby miec ją juz w ekwipunku tylko dopiero teraz? :fp:

ale bawilem sie spoko, glownie przez humor kipiący ze wszystkich stron i fajną fabułę. mimo to wolę point & clicki fpp (czyli mystopodobne) z prostej przyczyny. po prostu jesli mam juz probowac wszystkiego na wszystkim to wolę to robic z widokiem z oczu, bo blyskawicznie wtedy przechodzi sie z jednego ekranu na drugi. a tak to musze czekac zanim mi taki Guybrush przejdzie z jednego kąta w drugi.

7/10

#2285 Sylvan Wielki

Sylvan Wielki

Engineer

• Forumowicze
  • 4231 Postów:

Napisany Dzisiaj, 00:14

Wszystkie p'n'c świetnie nadają się do expa. :^^:
Niemniej, są przy tym całkiem zabawne oraz mało atrakcyjne dla oka. :sir: