Co ostatnio skończyłem/skończyłam?
Rozpoczęte przez
Greg
, sie 16 2009 20:56
2288 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 maj 2012 - 00:08
oj tam od razu platyniarzu.
koło postapokalipsy nie mogłem przejść obojętnie.
Napisany 18 maj 2012 - 03:07
Skyrim ostatecznie i definitywnie nagrodzony calakiem 

Napisany 18 maj 2012 - 14:11
Skończyłem to już dawno, ale takiego bubla dawno nie widziałem. Dopiero teraz doszedłem do siebie i naskrobałem dwa zdania.:
http://omegalixir.bl...5/eat-lead.html
http://omegalixir.bl...5/eat-lead.html
Napisany 22 maj 2012 - 00:05
ukonczylem wszystkie 5 epizodów Tales of Monkey Island.
mamy 21 wiek, a nic sie w tych point & clickach nie zmienilo. nadal grubo ponad 70% zagadek robi sie metodą prób i błędów, czyli próbowania wszystkiego na wszystkim. masa zagadek tak zakręconych, ze bez jutuba ani rusz, bo rozwiązania są bardzo często z tyłka wzięte.
czasami tez sie rzuca w oczy cos innego. np. chcę Guybrushem wziąc chustę to Guybrush cos tam sobie mówi i jej nie bierze. myslę sobie wtedy, ze to tylko jeden z wielu elementów otoczenia, ktory nie bedzie potrzebny do popychania fabuly naprzód, wiec chuste wyrzucam sobie z glowy. po czym popycham fabulę do przodu kilka razy i w koncu nie mam pomyslu co zrobic dalej, wiec zagladam do jutub. okazuje sie, ze mam wziąć chustę i gdzies jej tam użyc. Dlaczego wiec wczesniej nie moglem jej wziąc, aby miec ją juz w ekwipunku tylko dopiero teraz?
ale bawilem sie spoko, glownie przez humor kipiący ze wszystkich stron i fajną fabułę. mimo to wolę point & clicki fpp (czyli mystopodobne) z prostej przyczyny. po prostu jesli mam juz probowac wszystkiego na wszystkim to wolę to robic z widokiem z oczu, bo blyskawicznie wtedy przechodzi sie z jednego ekranu na drugi. a tak to musze czekac zanim mi taki Guybrush przejdzie z jednego kąta w drugi.
7/10
mamy 21 wiek, a nic sie w tych point & clickach nie zmienilo. nadal grubo ponad 70% zagadek robi sie metodą prób i błędów, czyli próbowania wszystkiego na wszystkim. masa zagadek tak zakręconych, ze bez jutuba ani rusz, bo rozwiązania są bardzo często z tyłka wzięte.
czasami tez sie rzuca w oczy cos innego. np. chcę Guybrushem wziąc chustę to Guybrush cos tam sobie mówi i jej nie bierze. myslę sobie wtedy, ze to tylko jeden z wielu elementów otoczenia, ktory nie bedzie potrzebny do popychania fabuly naprzód, wiec chuste wyrzucam sobie z glowy. po czym popycham fabulę do przodu kilka razy i w koncu nie mam pomyslu co zrobic dalej, wiec zagladam do jutub. okazuje sie, ze mam wziąć chustę i gdzies jej tam użyc. Dlaczego wiec wczesniej nie moglem jej wziąc, aby miec ją juz w ekwipunku tylko dopiero teraz?
ale bawilem sie spoko, glownie przez humor kipiący ze wszystkich stron i fajną fabułę. mimo to wolę point & clicki fpp (czyli mystopodobne) z prostej przyczyny. po prostu jesli mam juz probowac wszystkiego na wszystkim to wolę to robic z widokiem z oczu, bo blyskawicznie wtedy przechodzi sie z jednego ekranu na drugi. a tak to musze czekac zanim mi taki Guybrush przejdzie z jednego kąta w drugi.
7/10
Napisany 22 maj 2012 - 00:14
Wszystkie p'n'c świetnie nadają się do expa. 
Niemniej, są przy tym całkiem zabawne oraz mało atrakcyjne dla oka.
Niemniej, są przy tym całkiem zabawne oraz mało atrakcyjne dla oka.
Napisany Wczoraj, 20:56
Walking dead ep1 - bardzo fajna gra, dobra fabularnie, dobrze zagrana, szkoda ze oprawa potraktowana zostala po macoszemu...ale wciaga mocno i czekam na reszte epow
Napisany Wczoraj, 21:01
Saints Row The Third. Świetny humor przez całą grę, lajtowy gameplay i ogólnie fajne misje, przy których sobie myślałem: "zawsze chciałem zrobić coś takiego w grach". Zrobię jeszcze drugie zakończenie i acziki. Zastanawiam się jeszcze nad dlc
Napisany Dzisiaj, 00:32
Wszystkie DLC do Fallouta New Vegas - nie ma co ukrywać, że mnie wciągnęły i zrobiłem je za jednym wdechem. 
Niestety poziom jest bardzo nierówny, dwa są świetne, jeden przeciętny, a ostatni to klapa. Chyba skrobnę krótkie notki na bloga.
Niestety poziom jest bardzo nierówny, dwa są świetne, jeden przeciętny, a ostatni to klapa. Chyba skrobnę krótkie notki na bloga.
Napisany Dzisiaj, 03:53
Kiedyś i ja będę musiał je zrobić