Skocz do zawartości

PSP Minis

• Please log in to reply
12 odpowiedzi na ten temat

#1 Shin Ryu

Shin Ryu

Kimi Choki

• Forumowicze
  • 615 Postów:

Napisany 23 październik 2009 - 17:04

Założyłem osobny temacik do tych popierdółkowatych gierek, co to niby miały być "po taniźnie" i do 100 MB, żeby nie "kotłować" ich razem w temacie gry z PS Store ;) Żeby nie było, to używałem opcji szukaj czy nie ma takiego tematu ;)

Kupiliście już coś z tego zestawu, a może zamierzacie ?

Ja jako stary Amigowiec, bez wahania łyknąłem Pinball Fantasies i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony :mrgreen:. Po tylu latach, gierka praktycznie cały czas grywalna i sprawia mi mnóstwo radochy. To nadal stary dobry pinball, a w zasadzie to 4 pinballe - Party Land, Speed Devils, Billion Dollar Game i Stones n' Bones. Graficzka zdeczko podreperowana, muzyczka ta sama (otwarcie rządzi) - w sam raz na przenośne urządzenie. Ogólnie polecam Amigowcom :)

Dodam tylko jeszcze, że bardzo chętnie ujrzałbym kilkanaście(dziesiąt ;) ) produkcji z Amigi na swoim PSP. Może za jakiś czas, kto wie... 8) (emulatory odpadają nie przerabiam sprzętu ;) ).

#2 Groomi

Groomi

Mega Man

• Forumowicze
  • 136 Postów:

Napisany 23 październik 2009 - 22:26

Ja kupiłem jak dotąd tylko Hero of Sparta i powiem ,że gra jest całkiem znośna. Framerate mógłby być troszkę lepszy oraz twórcy mogliby wrzucić więcej combosów bo idzie się wciskając jeden klawisz. Gra nie równa się z god of war ale na kiblu można pograć. Jednak 20 zł za taką grę to troszkę za dużo myślę ,że 10 zł to była by odpowiednia cena w stosunku do jakości.

#3 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany 23 październik 2009 - 23:34

Bierzcie koniecznie Fieldrunners, mam na iPhone. To jest rewelacyjny tower defense, dopracowany i przemyślany, do tego sporo tańszy niż równie dobry PixelJunk Monters

#4 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 24 październik 2009 - 07:27

Ja wziąłem tetrisa :wink: W sumie jest lepszy niż się spodziewałem - ładna grafika, kilka różnych trybów, spoko muzyka...
Pinball Fantasies też bym bardzo chciał, ale jego nie ma na US PS Store (why??), a PSP mam "przywiązane" do amerykańskiego konta...
Z filmiku, który kiedyś Sony puściło zauważyłem, że na Minis zmierza Halfbrick Echoes - IMO rewelacyjna gierka z community games - jak będzie to odrazu ściągam :)

#5 Shin Ryu

Shin Ryu

Kimi Choki

• Forumowicze
  • 615 Postów:

Napisany 24 październik 2009 - 15:41

Akurat to sie nam może przydać :mrgreen:
http://www.pspminis....tegory/reviews/

#6 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 24 październik 2009 - 18:53

łoooo, fajna stronka, jeśli regularnie update'owana to mamy jakeis dobre miejsce do zyskiwania opinii o Minisach. Dzięki za link :)

#7 keogh

keogh

almost there

• Forumowicze
  • 7072 Postów:

Napisany 21 kwiecień 2010 - 18:31

na razie mam tylko pinball dreams, kupiłem fizjologicznie jako niezbędną część potrzebną do życia, trochę pogrywam, najciekawsze, że moja też pogrywa, "szoker foker w majty, nie bokserki: !

#8 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 04 listopad 2010 - 22:38

Uzależniłem się od Aero Racera! Zadżebistość: krótkie, trudno zadania, szybkie restarty, skill, skill, skill, arrr!

#9 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21558 Postów:

Napisany 04 listopad 2010 - 22:42

Gdybym miał moje PSP Dodany obrazek

#10 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 04 listopad 2010 - 22:47

A co się z nim stało?
Możesz na PS3 zawsze pograć.

#11 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 17 luty 2011 - 12:44

pierwszy minis w kolekcji czyli pinball dreams, kiedyś to nawet turnieje urządzaliśmy...teraz mam ją na psp

#12 Shin Ryu

Shin Ryu

Kimi Choki

• Forumowicze
  • 615 Postów:

Napisany 17 luty 2011 - 16:55

Mnie ostatnio wciągnęła Pipe Madness. Grałem w to kiedyś na starych sprzętach, a jako minigra (hacking) jest w Bioshock. Przez jakieś 1,5h czułem się jak Marjan Hydrałlikos :mrgreen:

EDIT: Pipemania to Pipe Madness sorki za pomyłkę ;)

#13 Gość_gofrowsky_*

Gość_gofrowsky_*
  • Goście

Napisany 17 luty 2011 - 18:18

Ja sobie kupiłem nie tak dawno Alien Havoc, fajna popierdółka do pogrania przez chwile. :P