Skocz do zawartości

Kobiety w Neo+

• Please log in to reply
84 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 marzec 2005 - 23:55

Wystarczy, że raz zrobiłam z siebie pośmiewisko na całego, ale przynajmniej nikt mnie nie widział i mnie nie zna. Już wystarczy.
Jest jeszcze jakaś kobieta na forum interesująca się grami i pisaniem artukułów?:-)

#62 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 09 marzec 2005 - 23:59

Trzeba pisac , pisac i jeszcze raz pisac . Ja tez kiedys cos napisalem 8) Podsumowanie : :lol:
Akurat w swoim wypadku wiedzialem , ze nie umiem pisac , chcialem sie upewnic ,.

#63 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 kwiecień 2005 - 12:55

powiedzmy, że to co pisałam to spóźniony żart prima aprylisowy :-)

#64 AVErsiv

AVErsiv

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 06 wrzesień 2005 - 17:32

luck1985 powiedział:

Trzeba pisac , pisac i jeszcze raz pisac . Ja tez kiedys cos napisalem Cool Podsumowanie : Laughing
Akurat w swoim wypadku wiedzialem , ze nie umiem pisac , chcialem sie upewnic ,.

no to bylo niezle :P

a co do ciebie kasiu to podstawa to to czy jestes pewna ze nadajesz sie do tej pracy jezeli tak to jak napisal Luck pisac pisac pisac i pisac no i oczywiscie grac :P a napewno predzej czy pozniej bedziesz to robic zawodowo !

#65 Devil Fajfus

Devil Fajfus

.

• Forumowicze
  • 3554 Postów:

Napisany 20 październik 2005 - 22:13

Milena powiedział:

czemu w redakcji n+ nie ma żadnej kobiety... co ! :x

Takie pytanko: czy jeżeli spełniłabym wasze wymogi umiejętności "pisarskich" :wink: to czy zatrudnilibyście biedną studentkę na pół etatu i ile byście płacili???

Wprawdzie maturę zdaję dopiero w przyszłym roku, ale pytam z ciekawości bo zastanawiam się gdzie studiować.... taka gorączka maturalna :wink: większość moich znajomych ciągle o tym gada bo musieli sie zdecydować w wrześniu co zdają.... i przeszło na mnie.... :wink:

Edit: ha to mój 100 post

Nie pasuje,poprostu.Nic nie mam do kobiet,ale nie wyobrażam jej sobie w redakcji :?

#66 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 20 październik 2005 - 22:20

A kto pamieta Olge Gauner? :wink: Olga, wroc! Chche posluchac o Twoich bojach z nowa szpila spod szyldu "Barbie" czy inne Mary - Kate & Ashley :wink:

#67 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 grudzień 2005 - 13:30

Powiedziałbym ze w NEO+ potrzebna jest jakaś pzredstawicielka płci pięknej !!!!! Wprowadziło by to sporo świeżości do recęzji. Kobiety mają inny punkt widzenia, inne podejście do tematu gier. Przekonałem sie o tym grając z moją narzeczoną. Pokazuje mi rzeczy w różnych tytułach na które w normalnych okolicznościach jako 100% samiec nigdy nie zwruciłbym uwagi:)
Pozatym samica w załodze NEO+ zmuśiłaby większą ilość samcow do skrobania konkretniejszej ilośći listów itd....wiecie....chęć zaimponowania :)
[/list]

#68 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 styczeń 2006 - 15:34

Lubię dziewczyny grające na konsoli i uważam to za normane :lol:

#69 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 styczeń 2006 - 16:14

A ja mam takie jedno pytanko do wszystkich tu obecnych :angel:
czytaliście by neo+ jak by w redakcji były same baby :?: :lol:

#70 AVErsiv

AVErsiv

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 10 styczeń 2006 - 21:16

A ja mam takie jedno pytanko do wszystkich tu obecnych Angel
czytaliście by neo+ jak by w redakcji były same baby Question Laughing

a ja nato pytanie zapytam tak : A ty pewnie nie czytalbys neo gdyby okazalo sie ze w redakcji sa sami czarni ? ( murzyni , asfalty czy jak to mowia rasisci )

mi wali kompletnie kto pisze byle pisal tak aby mi sie podobalo to pisanie i nie mowie tu oczywiscie o zgodnosci gustow i tak daley bo to juz inna sprawa .

tak wiedz twierdzisz ze kobiety sa gorsze od meszczyzn ? nie potrafia pisac grac a juz napeano nie pisac o grach ? ciekawe a wiesz ze wogole jest cos takiego jak rownosc oczym mowil jezus , budda i inni duchowi przywodcy ( czyli ludzie znani i lubiani :P ).

zreszta co ja bede pisal jeszcze naslesz namnie jakis kuk luks klan i co bedzie ( gulp )

#71 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 31 maj 2006 - 14:59

Cześć
Nazywam się Ałła Waśko i chciałabym zostać recenzentką waszego
pisma. Posiadam dwie konsole - psp i Nintendo Ds niedługo planuje
zakup x360 . Mam dużą wiedze o starych grach i o arcade interesuje
się ,,tuningiem konsol''. Z góry dziękuje za jak najszybszą
odpowiedź . Mój nr kontaktowy 691690613 lub domowy 0857176076

#72 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16205 Postów:

Napisany 04 czerwiec 2007 - 19:05

Nawiązując do jednego z ostatnich felietonów Dagona, czy teraz z perspektywy czasu chcielibyście damską rękę w redakcji?? :skacze:
Ja szczerze mówiąc chętnie bym poczytał więcej takich listów jak z ostatniego numeru list KaHy :P Coś JK próbowała z Dagonem pisać, ale ona nie za bardzo mi się widzi w Neo ;)

#73 Kleksandra

Kleksandra

Geriatric Boozer

• Moderatorzy
  • 8541 Postów:

Napisany 04 czerwiec 2007 - 22:23

piterekd powiedział:

Nawiązując do jednego z ostatnich felietonów Dagona, czy teraz z perspektywy czasu chcielibyście damską rękę w redakcji??
No jasne, zawsze to jakaś odmiana, choć nie twierdzę, że panowie z Neo odwala złą robotę, wręcz przeciwnie :twisted:

piterekd powiedział:

Ja szczerze mówiąc chętnie bym poczytał więcej takich listów jak z ostatniego numeru list KaHy
Ja tyż :D

piterekd powiedział:

Coś JK próbowała z Dagonem pisać, ale ona nie za bardzo mi się widzi w Neo
Bez obrazy dla nikogo ale słabe to było... :roll:

#74 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 06 czerwiec 2007 - 15:03

Kleksandra powiedział:

piterekd powiedział:

Coś JK próbowała z Dagonem pisać, ale ona nie za bardzo mi się widzi w Neo
Bez obrazy dla nikogo ale słabe to było... :roll:

nie słabe a mainstreamowe tzn "wszyscy maja mambę, mam i ja" :nie: żenuła :ninja:

#75 Century Child

Century Child

Dante

• Forumowicze
  • 1335 Postów:

Napisany 06 czerwiec 2007 - 15:15

Kobiety w N+ nie są czymś nieosiągalnym, niedostępnym - to wszystko zależy od człowieka, niezależnie jaką ma płeć, a jakie hobby - jeśli kobieta gra i chciałaby o tym pisać, to musi przysyłać felietony i inne art'y do redakcji eNPlusa - jeśli będzie ich dużo i każdy w miarę pro - to tak samo jak Mielu czy inni, tak i ta kobieta może dostać się do czasopisma traktującego o jej hobby. Pamiętacie chociażby felieton niejakiej KAMIKO (głównie o horrorach) z numeru 63? Coś pięknego - myślę, że wypowiem się za wiele osób z tego grona, pisząc PRAGNIEMY KOBIET/Y W REDAKCJI N+ ! :)
Ale to, tak jak już napisałem - kwestia tego, czy jakieś kobiety piszą do redakcji, próbują się załapać. Przecież Gul nie będzie "latał" za jakimiś panienkami na targach czy cuś i składał propozycje o.O ;). Pozdro szacun,

#76 AVErsiv

AVErsiv

Nightmare

• Forumowicze
  • 998 Postów:

Napisany 06 czerwiec 2007 - 15:49

jak juz pisalem , dlamnie osobosicie niejest wazne kto pisze recki , i w zadnym wypadku nie podpisze sie pod stwierdzeniem ze chce aby jednym z recenzentow byla kobieta !
chce by recenzenci dobrze pisali ! i tylko to , ich plec , rasa, wyglad , lub preferencje seksualne mi wisza !

jesli chodzi o to ze czesto nie zgadzam sie z recenzja jedna lub kolejna juz , to zawsze pod wzgledem tego co bylo w jej tresci, a w zadnym wypadku nie to kto napisal !

chyba ze dla niektorych facetow wydaje sie ze posiadanie kobiety w neo wygladalo by w ten sposob , ze byla by to laska ala miss uniwersom , i co miesiac byly by jeje akty z konsolkam (kurde dobry pomysl :zakochany: ) no ale to juz ich osobista tragedia :P

#77 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16205 Postów:

Napisany 07 czerwiec 2007 - 13:53

AVErsiv powiedział:

i co miesiac byly by jeje akty z konsolkam
hehe, oczywiście najważniejsze jest to co pisze, ale gdyby na takim PSE można było podejść do stanowiska Neo+ i pogadać z nią osobiście to byłoby miło :^^:

#78 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 05 styczeń 2008 - 23:13

Muszą się wreszcie w Neo plus Pojawić jakies kobiety...Szkoda ze nie ma Anek ona zawsze fajnie pisala....Jak tak mozecie zatrudnijcie jakas czytelniczke

#79 Uuk

Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:

Napisany 06 styczeń 2008 - 00:30

Chodzi o to, żeby kobieta pisała na odpowiednim poziomie. Jak choćby Krupik w SS. Ach, Krupik... :zakochany: (dobra, żart :P )

#80 Century Child

Century Child

Dante

• Forumowicze
  • 1335 Postów:

Napisany 07 styczeń 2008 - 17:45

sakin, dokładnie tak jak napisał Uuk - nikt nie będzie ze świecą szukał odpowiedniej, ładnej (:ninjadance:), mądrej, dobrze piszącej dziewczyny, jeśli taka sama się nie zgłosi. Osobiście namawiam do spróbowania swych sił Kleksię, ew. LL i rikku :zakochany:

#81 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 czerwiec 2008 - 09:47

kobiety lubią gry? :shock:

#82 Kleksandra

Kleksandra

Geriatric Boozer

• Moderatorzy
  • 8541 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2008 - 16:35

Ano lubiom :tak:

#83 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16205 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2008 - 18:34

lolz :lol:

#84 Century Child

Century Child

Dante

• Forumowicze
  • 1335 Postów:

Napisany 19 czerwiec 2008 - 22:50

Ano lubiom hehe o czym przekonałem się dzisiaj - koleżanka, której raczej nie "posądzałem" o grania rozgadała się na temat nieprzespanych nocy przy MoH'ah itp. hehe muszę jej kupić XO aby wspólnie pograć, póki co pozostają gierki, hmm wstępne xD

#85 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 lipiec 2008 - 11:05

Przydaly by sie ale nie uwazam tego za koniecznosc.