Skocz do zawartości

Ghost Recon Future Soldier

• Please log in to reply
89 odpowiedzi na ten temat

#1 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22396 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 03:23

No to wiemy jak się będzie nazywał kolejny Ghost Recon. :) Można się też domyślać, w jakim będzie settingu. ;)
http://kotaku.com/54... ... re-soldier

#2 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16205 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 03:28

lol Ryan o 3:23 zakładasz temat! :shock: Idź spać!

#3 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 13:29

cytując Convenantów "heretic !" :nie: po Modern Warfare nie mam ochoty wracać do takiego plastyku, HUD-u i karabinów strzelających za winkla :|

#4 MaxVarEmreis

MaxVarEmreis

Cochliomyia hominivorax

• Forumowicze
  • 6767 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 13:44

piterekd powiedział:

Wstaje rano, odpalam komputer, wchodzę na jakąś stronkę z newsami growymi, widzę informację o nowym GR i mam pewność, że Ryan już założył temat na N+ :lol:

Obecne Ghost Recony to jedne z ciekawszych pozycji i mam nadzieje, że nie polecą za bardzo w przyszłość w najnowszej odsłonie. Nie mam ochoty latać jakimś cyborgiem. John-117 jest tylko jeden :)

#5 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10977 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 13:55

cwany-lis powiedział:

cytując Convenantów "heretic !" :nie: po Modern Warfare nie mam ochoty wracać do takiego plastyku, HUD-u i karabinów strzelających za winkla :|
Co ma piernik do wiatraka? :lol:

MaxVarEmreis powiedział:

Pierwszy Ghost Recon to jedna z ciekawszych pozycji
Fixed. :wink:

#6 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 14:26

piterekd powiedział:

lol Piter odpowiadasz w nim 5 minut później! :shock: Idź spać!

#7 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11900 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 18:34

Dla mnie Ghost Recon nie może znaleźć swojej niszy. Epickościa nie chce nawet konkurować z CoDami, taktycznie wypada blado przy Brothers in Arms. Taka gra bez pomysłu na siebie. Ratuje ja jedynie nazwisko Clancy i universum przez niego kreowane.

#8 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 20 grudzień 2009 - 23:34

I to, że powoli zaczyna być jedyną grą, gdzie kieruje się kimś przypominającym żołnierza, a nie zapijaczonego kryminalistę (MW2).

#9 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8239 Postów:

Napisany 21 grudzień 2009 - 05:40

nareszcie nowy GR

#10 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 21 grudzień 2009 - 15:54

Blizzard Beast powiedział:

I to, że powoli zaczyna być jedyną grą, gdzie kieruje się kimś przypominającym żołnierza, a nie zapijaczonego kryminalistę (MW2).

Żołnierza rodem z plakatów "join us ! - US army need you !" :| pijoki z MW mają cojones a w AW ? nikogo spamiętać nie jestem w stanie, bardziej w pamięci utrwalił mi się Cypher na auto-pilocie aniżeli głowny bohater.

#11 ksztyr

ksztyr

I'm too high for this shit.

• Forumowicze
  • 2608 Postów:

Napisany 21 grudzień 2009 - 20:45

Ta mają jaja żeby zabijać cywili w Brazylii albo torturować i zabijać jeńców. No ale w końcu gra musi przystawać do standardów U.S. Marines.

#12 kamionek

kamionek

zloty forumowicz; wzór

• Forumowicze
  • 3435 Postów:

Napisany 21 grudzień 2009 - 23:34

szczerze mówiąc wolałbym grać normalnymi żołnierzami (nawet jesli w jakiejś futurystycznej wizji wojaczki) niż takimi ubermacho loserami

#13 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 21 grudzień 2009 - 23:41

kamionek powiedział:

szczerze mówiąc wolałbym grać normalnymi żołnierzami (nawet jesli w jakiejś futurystycznej wizji wojaczki) niż takimi ubermacho loserami
No przydałoby się nam coś, w czym gralibyśmy szeregowym wojakiem - w końcu to było zajebiste w pierwszych CoDach. Teraz mamy herosów (tudzież, jak chcą nam wmówić, "herosów") i ogólnie spiski.

#14 ksztyr

ksztyr

• Forumowicze
  • 2608 Postów:

Napisany 22 grudzień 2009 - 15:02

Tak w ogóle to od czasów MoH zawsze gramy one men army, niby MW2 ma to jakieś uzasadnienie, bo tam głównie latamy z oddziałami specialnymi. Ale jak sobie przypomnę MoH PA, tam to odchodziły absurdy. Najpierw rozwaliliśmy z dobre dwie setki (!) japońskich samolotów nad Pearl Harbour, potem robiliśmy za ratownika, a nawet za pilota.

#15 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 22 grudzień 2009 - 17:36

ksztyrix powiedział:

Ta mają jaja żeby zabijać cywili w Brazylii albo torturować i zabijać jeńców. No ale w końcu gra musi przystawać do standardów U.S. Marines.

Nikt ci nie każe celować do cywili a tortury w celu pozyskania wąznych informacji to na froncie chleb powszechni - chyba nie urodziłeś się wczoraj pacyfisto by wierzyć w niepodważalność konwencji Genewskiej ? I za to lubię Modren Warfare - za ukazanie całego brudu z jakim mają do czynienia oddziały specjalne - "duchy" z AW wypadają w takim rozrachunku zbyt czysto i porpawnie politycznie ale taka już maniera marki Toma Clancy'ego ...

#16 ksztyr

ksztyr

• Forumowicze
  • 2608 Postów:

Napisany 23 grudzień 2009 - 00:07

Owszem ale drażni trochę ciągle powtarzany w grach motyw american hero, który walczy o pokój ze złymi arabami, komunistami etc. A tak ogólnie to fabuła w MW2 jest, powiedziałbym mierna, taka misja w Rio do niczego fabularnie nie prowadzi, zabijamy jakichś przypadkowych miliciantów na faveli, ot kończy się i Rosja atakuje USA(kolejny absurd bo oczywiście amerykanie zapomnieli odpowiedzieć strategicznym atakiem jądrowym, pewnie z dobroci serca, tylko tłuką się na jakimś wypizdowie w Wirgini). Dobra, koniec o MW bo to temat o Ghoście, na którego czekam i który na pewno nie dostanie mniej niż 8.

#17 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 26 marzec 2010 - 18:49

obejrzałem zwiastun ... fani Ghost in the Shell będą ukontentowani - są mechy, czapka niewidka i podręczne wyrzutnie rakiet na auto pilocie - gdy obejrzałem całą akcję po raz pierwszy [sam filmik zrobiony ciekawą techniką] to byłem na nie, po przmeyśleniu sprawy może wyjść z tego coś ciekawego chociaż jestem pewien, że Rosja jako wroga frakcja nie musi z marszu być znowu utranacjonalistami

#18 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 26 marzec 2010 - 18:58

Też obejrzałem filmik. Pierwsza reakcja? "Wreszcie!". No bo wreszcie zapowiada się jakiś futurystyczny FPSik.

#19 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22396 Postów:

Napisany 26 marzec 2010 - 21:32

Fajowo wygląda. :) Zapowiada się szalenie atmosferycznie. Dla tych, którzy nie widzieli, linkacze do filmików:
SD:
HD:

#20 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22460 Postów:

Napisany 26 marzec 2010 - 21:38

No, robi pozytywne wrażenie. Jak nie interesowałem się poprzednimi Reconami, to tę część będę miał na oku.

#21 phsx

phsx

\m/

• Forumowicze
  • 5080 Postów:

Napisany 27 marzec 2010 - 17:08

Fajne ale trochę za future jak na moje gusta.

#22 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 27 marzec 2010 - 18:21

Taki klimat, to ja rozumiem. Dla mnie bomba.

#23 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 28 marzec 2010 - 22:32

faktycznie trochę za future ale ja nawet kupiłem taki klimat bo trąci mi trochę zchamerykanizowaną wersją II wojny wietnamskiej ze Stand Alone Complex - ciekawe czy będzie jakas misja na Placu Czerwonymm i Kremlu

#24 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4072 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2010 - 17:36

Ehh ja osobiście tym jak "poprowadzili" serię Ghost Recon i Splinter Cell jestem cholernie rozczarowany :/ Jak dla mnie najnowsze ich części mogłyby spokojnie ukazać się jako jakieś inne tytuły bez znaku serii...

Sama gra zapowiada się fajnie (trailer zdecydowanie ma klimat), ale GR to GR (oddział komandosów, wydawanie rozkazów itd...a nie roboty i gearsy w nowej oprawie-IMO). Zaczyna mi brakować starszych koncepcji gier, takich które miały "pazur" i wymagały planowania akcji, skradania itp...jak dla mnie te schematy co raz bardziej zanikając, stawiając tylko na widowiskowość i "filmowość"...

#25 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8239 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2010 - 17:41

Od razu widac, ze nie masz pojecia o Splinter Cell Conviction i nie grales w niego.

#26 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2010 - 17:58

Zobacz postZeus-Nelson, o 15 kwiecień 2010 - 17:36, powiedział:

Sama gra zapowiada się fajnie (trailer zdecydowanie ma klimat), ale GR to GR (oddział komandosów, wydawanie rozkazów itd...a nie roboty i gearsy w nowej oprawie-IMO). Zaczyna mi brakować starszych koncepcji gier, takich które miały "pazur" i wymagały planowania akcji, skradania itp...jak dla mnie te schematy co raz bardziej zanikając, stawiając tylko na widowiskowość i "filmowość"...
Cóż rzec, trzeba było nie grać tyle onlajn w CoD4 i nie kupować MW2 :P

#27 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4072 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2010 - 23:21

Zobacz postZeratul, o 15 kwiecień 2010 - 17:41, powiedział:

Od razu widac, ze nie masz pojecia o Splinter Cell Conviction i nie grales w niego.

Hejtowanie samo w sobie sprawia Ci przyjemność? ;) Ale niech będzie że to moderatorzy zabijają na tym forum dyskusje.

Kradziej - COD to COD, ale akurat stare Ghost Recony zawsze miło wspominałem i dawno w żaden tytuł w ich stylu nie grałem :P

#28 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22396 Postów:

Napisany 15 kwiecień 2010 - 23:25

Pojawiła się plota, że gra będzie miała wsparcie dla Natala. Umożliwi on wydawanie komend kompanom przy użyciu gestów ręką.

#29 Zeus-Nelson

Zeus-Nelson

Blade Runner

• Moderatorzy
  • 4072 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2010 - 09:53

Hm, zdziwiłbym się gdyby okazała się prawdą, skoro na razie wszędzie praktycznie piszą o tym że systemu wydawania rozkazów nie będzie ;) Już prędzej uwierzę że dzięki niemu Twój wojak pomacha ręką wojakowi obok w multi :P

#30 Zeratul

Zeratul

Arek Cz.

• Forumowicze
  • 8239 Postów:

Napisany 16 kwiecień 2010 - 14:32

Zobacz postZeus-Nelson, o 15 kwiecień 2010 - 23:21, powiedział:

Hejtowanie samo w sobie sprawia Ci przyjemność? ;) Ale niech będzie że to moderatorzy zabijają na tym forum dyskusje.

Kradziej - COD to COD, ale akurat stare Ghost Recony zawsze miło wspominałem i dawno w żaden tytuł w ich stylu nie grałem :P
zawsze hate'owalem bzdurne teksty o grze pojawiajce sie od osob ktore w gre nie graly. Malo mnie obchodzi funkcja w tym momencie jaka ta osoba sprawuje, chociaz dodaje to pikanterii XD