Skocz do zawartości

Silent Hill Shattered Memories

• Please log in to reply
14 odpowiedzi na ten temat

#1 Sogi

Sogi

Link

• Forumowicze
  • 312 Postów:

Napisany 20 styczeń 2010 - 16:17

Hmm mile zaskoczył mnie początek i możliwości sterowania głową bohatera podczas scenek... A'la MGS :D
Sterowanie jest przyjemne, grafika i muzyka prezentują się dobrze... Ale klimat jest nieziemski. Naprawdę można mieć pos***a w majtach
podczas gry wieczorem! Grać, tylko i wyłcząnie GRAĆ! Co prawda narazie zabawiłem się z grą tylko przez kilka minut ale mam zamiar w dzisiejszą noc
ją przejści!

#2 Gość_ChomikVille_*

Gość_ChomikVille_*
  • Goście

Napisany 02 luty 2010 - 21:13

Napisałeś krótką notkę o swoich odczuciach - może tak napiszesz recenzję? ;)

#3 Kanalia

Kanalia

Toad

• Forumowicze
  • 4 Postów:

Napisany 07 luty 2010 - 20:14

A mnie przejadła się już ta formuła... Już mnie to ani nie straszy, ani nie bawi... Ciągle to samo :sad:

#4 pico

pico

The Siberian Siren

• Moderatorzy
  • 5433 Postów:

Napisany 07 luty 2010 - 20:23

Zobacz postKanalia, o 07 luty 2010 - 20:14, powiedział:

A mnie przejadła się już ta formuła... Już mnie to ani nie straszy, ani nie bawi... Ciągle to samo :sad:
Ale grałeś, tak?
Ja grałem na PS2 i przeszedłem grę. Silent inny niż wszystkie, więc nie rozumiem zarzutu "przejadła się już ta formuła". Bo klimat jest momentami naprawdę dobry, jest trochę chorych momentów, sytuacji. Zwłaszcza gdy gra zmierza do końca, który jest po prostu świetny i zaskakujący.

#5 Kanalia

Kanalia

Toad

• Forumowicze
  • 4 Postów:

Napisany 20 luty 2010 - 20:43

Zobacz postpico, o 07 luty 2010 - 20:23, powiedział:

Ale grałeś, tak?
Ja grałem na PS2 i przeszedłem grę. Silent inny niż wszystkie, więc nie rozumiem zarzutu "przejadła się już ta formuła". Bo klimat jest momentami naprawdę dobry, jest trochę chorych momentów, sytuacji. Zwłaszcza gdy gra zmierza do końca, który jest po prostu świetny i zaskakujący.

Jeszcze nie grałem. Wytrwałem do Silent Hill Origins którego ostatecznie jeszcze nie skończyłem. Odniosłem wrażenie że rozgrywka jest wtórna, że to już było i prostu się znudziłem. A po Shattered Memories spodziewam się jeszcze więcej tego samego... Może kiedyś go dokończę jak będę miał ciśnienie ale puki co odpuszczam sobie tą serie...

#6 Balth

Balth

Fraa

• Forumowicze
  • 834 Postów:

Napisany 02 maj 2010 - 13:34

Odświeżam.
Niedawno skończyłem i cholernie mi się podobał. Bardzo fajne odświeżenie serii. Pójście w tym kierunku jest moim zdaniem optymalne dla serii. Zgadzam się z pico odnośnie klimatycznych momentów i zaskakującego zakończenia. Jedynie chciałbym by gra była dłuższa i trochę bardziej rozbudowana.

#7 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 17 grudzień 2011 - 06:06

Skoro Ci co grali są zachwyceni to trzeba sprawdzić co to za SH.

#8 Maka

Maka

eat & sleep

• Forumowicze
  • 3759 Postów:

Napisany 17 grudzień 2011 - 14:46

Jak kazdy SH - absolutnie warty sprawdzenia :^^:

#9 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 19 grudzień 2011 - 01:12

Jak w końcu dojdzie to upragnione PSP to rzucam się najlepsze tytuły. I SH nie będzie wyjątkiem.

#10 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 19 grudzień 2011 - 03:28

Zdecydowanie must have.

#11 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 20 grudzień 2011 - 15:17

To kupuje!

#12 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 20 grudzień 2011 - 16:22

Ja pewnie też sobie sprawie nowego SH na dniach. Środek nocy, słuchawki na uszy, światło zgaszone i jazda.

#13 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 08 styczeń 2012 - 21:14

I jak kupiłeś? Ja na razie robię sobie przerwę od Allegro. Znowu się nadziałem na dwóch oszustów.

#14 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 09 styczeń 2012 - 14:19

Kupię jak tylko skończę MGS Acid 2. Jeśli nie grałeś w poprzedniego SH na PSP (Origins) to polecam.

#15 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 09 styczeń 2012 - 23:09

Planuje zakupu obu SH ale na razie trochę stopuję. Gram w MGSPW a czekają na mnie jeszcze Wipeout Pure i Killzone Liberation. Nie ma sensu budować stosu gier. Przejdę KL i WP to sprzedaje obie i biorę SH x2 lub ACID'a x2.