Skocz do zawartości

Primera Division

• Please log in to reply
5698 odpowiedzi na ten temat

#31 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 kwiecień 2005 - 12:19

Oglądałem ten mecz i musze powiedzieć że było to widowisko największej klasy... Gdyby nie koszmarne błędy w obronie Barcelony to wynik mógłby być zupełnie inny... Zdecydowanie najgorszym zawodnikiem na boisku był Giuly... Miał cztery bardzo dobre sytuacje po których powinien walnąć przynajmniej jedną bramkę... Przepięknym bananem popisał się Ronaldinho... Casilias zdołał tylko odprowadzić piłke wzrokiem... Bardzo dobrze dysponowany był Beckham a także Ronaldo (tylko pierwsza połowa)... Raul i Owen pomimo, że strzelili po bramce praktycznie byli niewidoczni przez cały mecz...

#32 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 11 kwiecień 2005 - 16:21

Jepany Real wygral. To mnie smuci. Choc Bracy tez nie lubie. Ale cieszy mnie inna rzecz, ze dane nam bylo ogladac jedna z najwspanialszych Derby Hiszpanii, meczow w ogole. Niczego nie zabraklo, , pieknych zagran, podan, sztuczek technicznych, opracowanej taktyki, bledow, braku dyscypliny taktycznej, tragizmu-kontuzja Eto'o, pieknych bram, chocby Ronniego. Ahh...

#33 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 kwiecień 2005 - 16:48

Niecierpię Barcy! Niecierpię, nie cierpię i jeszcze raz niecierpię! Nie cierpię też sktótu Barca. Jak to brzmi... I trenera Barceony. I Eto, Maxi Lopeza (człowiek wiedźmin), a już najbardziej Ronaldhinio - jak ktoś kiedyś powiedział, koń na dwóch nogach. Ten człowiek ma wadę zgryzu chyba... Oczywiście bez obrazy dla niego, ale to tylko opinie nas, fanów Chelsea :wink: :lol:

#34 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 11 kwiecień 2005 - 16:57

Luka powiedział:

fanów Chelsea :wink: :lol:

To wszystko wyjaśnia. W takiej sytuacji też bym ich nie lubił :wink:

#35 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 11 kwiecień 2005 - 20:14

Ładne było to spotkanie , widać że grały drużyny z czołówki.Jednak zarówno skuteczność Realu jak i finezję Barcelony przyćmiły "WSPANIAŁE" interwencje,popisy i akcje formacji defensywnych!!!!Nie ma się co dziwić że Blaugrana i Królewscy nie grają już w Lidze Mistrzów wszak w dzisiejszym futbolu to bez dobrej,zgranej i pewnej obrony nie ma co marzyć o laurach...
Wracając do meczu to trzeba oddać Realowi że zagrał w miarę dobrze , ale Barca nie podeszła do spotkania z pełną mobilizacją :? Jak to powiedział ,podobno, van Bronkhorst
"jeśli wygramy to ok a jeśli przegramy to nic się nie stanie" NO i przegrali :wink:

#36 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 12 kwiecień 2005 - 10:22

Real mimo wszystko raczej nie odrobi straty 6 pkt (a żeby zdobyć tytuł mistrza musiałby wyprzedzić Barcelonę 1pkt bo ona ma lepszy bilans).Real ma teraz dużo trudniejsze mecze przed sobą - z Villarealem, Sociedadem, Sevilla, Saragossa i derby Madrytu...No ale cuda się zdażają...Oby nie tym razem:)

#37 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 12 kwiecień 2005 - 13:23

Jestem fanem Realu ale też mi sie zdaje że w tym sezonie mistrzem nie zostaną.
Barcelona nie da sobie wydrzeć tego tytułu.

#38 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 12 kwiecień 2005 - 18:35

Zabolał mnie ten mecz, bo nie lubię Realu i od lat kibicuję Barcelonie, jednak nie sądzę żeby Real miał szansę wyprzedzić Barcę, Real miał zryw na jeden mecz, teraz wrócą do swojego normalnego poziomu.

#39 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 18 kwiecień 2005 - 13:20

W ostatniej kolejca wygrał Real, Barcelona też, ich przewaga się utrzymała.
Ronaldo miał chyba dobry dzień bo strzelił dwie bramki.

#40 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 18 kwiecień 2005 - 14:47

:shock: A co powiecie o meczu Racing Santander-Athletic Bilbao?? Gole w 98 i 99 minucie :shock: Z czego pierwszy z karnego :shock: Chyba sędzia chciał im za wszelką cenę pomóc :wink:

#41 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 18 kwiecień 2005 - 19:29

Ronaldo ostatnio nawet dobrze gra. Real - Barca, teraz w ostatniej kolejce tez niezle. A ja myslalem, ze sedziowie w Hiszpanii sedziuja dla Srealu...

#42 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2005 - 18:44

Barca nie da sobie wydrzeć tytułu z ręki za mało meczy zostało, a barca ma łatwiejszy terminarz

#43 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2005 - 18:45

Ma moze latwiejszy, ale Sreal ma tylko do niej 6 pkt straty.

#44 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2005 - 19:17

Powiem tak - jak Barca zawali w tym sezonie mistrzostwo (w co nie wieże) to będą frajerami (tym bardziej że przy równej liczbie pkt to Barcelona wygrywa lige - ma lepszy bilans bezpośrednich spotkań czyli tak naprawde ma ponad 6 pkt przewagi).Może drużyna z Katalonii nie gra ostatnio super piłki ale w tym sezonie kiedy kryzys przechodzą takie teamy jak Valencia i Deportivo powinno to wystarczyc do mistrzostwa.

#45 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2005 - 19:44

Ganon powiedział:

Sreal
Bo sie pogniewamy :wink:

#46 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 20 kwiecień 2005 - 20:24

Dobra, dobra...Real...;p I tak Cie lubie Juras, nawet jesli nadal kibicujesz S...znaczy sie Krolewskim;p

#47 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 21 kwiecień 2005 - 13:52

Dobra, dobra...Real...;p I tak Cie lubie Juras, nawet jesli nadal kibicujesz S...znaczy sie Krolewskim;p
Od razu lepiej :D :wink: Ganon ja Ciebie też (bez żadnych podtekstów mi tu) :mrgreen:

#48 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 25 kwiecień 2005 - 17:55

No i proszę Real wygrał ,Barca podobnie :)
Wystarczyło powiedzieć Zizou ,że dzisiaj filmuje go 10 kamer ,aby zdobyć materiał na film o nim i zagrał mecz jak za dawnych lat :wink:
To się nazywa mobilizacja :lol: Kogo będą filmować następnym razem? Raula??? :wink:

#49 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 25 kwiecień 2005 - 19:05

Niech sfilmuja Figo, zeby sobi eprzypomnial, jak grac :lol:

#50 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 26 kwiecień 2005 - 12:37

Ganon powiedział:

Niech sfilmuja Figo, zeby sobi eprzypomnial, jak grac :lol:

To był by nudny film, patrzeć jak ktoś siedzi na ławce :lol: to mi się nie chce.

#51 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 02 maj 2005 - 11:37

No i znowu zarówno Barcelona jak i Real Madryt wygrały swoje mecze.I obie drużyny się męczyły niemiłosiernie:).O ile byłem pewien że Barca sobie poradzi u siebie z Albacete to Real mnie zaskoczył wygrywając na wyjeździe z zawsze groźnym Sociedadem (bramki Ronaldo w końcówce).Do końca jeszcze 4 kolejki...

#52 Uuk

Uuk

Dante

• Forumowicze
  • 1490 Postów:

Napisany 02 maj 2005 - 15:19

Ech, no właśnie - 4 kolejki do końca. Tylko i aż. Oby się Barca nie potknęła. A swoją drogą może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego Ronaldo (którego nienawidzę) po każdej strzelonej bramce w ten kretyński sposób przykłada rękę do czoła? Migrenka?

#53 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 03 maj 2005 - 13:52

Może ociera pot :wink: Ronaldo powoli wraca do formy, nawet się odchudził :P

#54 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 05 maj 2005 - 12:07

Uuk powiedział:

Ech, no właśnie - 4 kolejki do końca. Tylko i aż. Oby się Barca nie potknęła. A swoją drogą może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego Ronaldo (którego nienawidzę) po każdej strzelonej bramce w ten kretyński sposób przykłada rękę do czoła? Migrenka?

Jak dobrze pamiętam to ma związek z jego wybranką, taka dedykacja, ale dawno o tym słyszałem więc mogę coś poplątać. Ja za to b. lubię Ronaldo, nawet jak gra w tym niby klubie, a nie jak powinien w Barcelonie

#55 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 maj 2005 - 13:12

Lubię Barce,ale najbardziej mnie denerwuje Eto'o i jego pycha(widać,że wywodzi sie z Realu), nie chcę nikogo obrażać w szczególność kibiców Barcy, ale on jest tak zapyszony jak Rooney i Van Nistelrooy....
Dobra wracają do tematu mam nadzieje,że Real zmiażdży Barce w przyszłym sezonie jak...kupią Adriano-oczywiście!! ;)
....Uuk Ronaldo podnosi do czoła rękę ponieważ na nadgarstku wytatuował sobie inicjały swojej dziewczyny i tak okazuje jej "miłość"! :/
wiem,że to nie miejsce,ale się spieszę i czy ktoś wie może jak się robi w PES4 słynny trick Ronaldinho "Elastico"(Flip-Flap)? :> Pozdrawiam.

#56 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 maj 2005 - 13:24

Barca zrobi z tych starych pryków (Real) pasztet z drobiu !! Adriano nie dostaną, a Etoo ma prawo się pysznić bo chłopak ma czym, w przeciwieństwie do Ronaldo i jego brzuszka :) GO BARCA GO!!

#57 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 maj 2005 - 14:43

Dagon powiedział:

Barca zrobi z tych starych pryków (Real) pasztet z drobiu !! Adriano nie dostaną, a Etoo ma prawo się pysznić bo chłopak ma czym, w przeciwieństwie do Ronaldo i jego brzuszka :) GO BARCA GO!!

ta...ma czym szczególnie,że Ronaldo jest lepszy technicznie, szybkościowo(chociaż ma brzuszek;) )to i tak dla mnie jest wzorem do naśladowania:)
ps.przypomnieć ci ostatni mecz Real Vs. Barca? (chyba nie musze:P) i kto tu z kogo zrobił pasztet z drobiu? :> najlepsze było to jak Eto'o poślignął się na piłce i zerwał sobie wiązadło w kolanie....no comments :D

Od zawsze byłem z Realem i nie zmienie tego klubu, jak większość ludzi którzy zaczęli kibicować Barcelonie tylko dlatego,ze ci coś osiągnęli w tym sezonie......i gadają jaka ta barca dobra jest! :/ :(

#58 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 07 maj 2005 - 16:13

Dzisaj Real gra z Racingiem (i wygra na 100%), natomiast jutro Barcelona z Valencią na wyjeździe.Coś mi sie wydaje że dystans Madrytu do Katalonii się zmniejszy...Obym sie mylił:)

Od zawsze byłem z Realem i nie zmienie tego klubu, jak większość ludzi którzy zaczęli kibicować Barcelonie tylko dlatego,ze ci coś osiągnęli w tym sezonie......i gadają jaka ta barca dobra jest! :/
Tacy co się przeżucają z klubu do klubu to nie prawdziwi kibice (IMHO).Pozatym generalizujesz obrażając tych co kibicują Barcelonie- jest o nich teraz głośniej bo i Barca gra wreszcie dobrze (a przecież kilka lat sie nie potrafili podnieść).Ja np. kibicuje im od 8 lat (nawet jak walczyli dzielnie o udział w pucharze...uefa:)) i przestać nie zamierzam...

#59 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 maj 2005 - 21:48

Nie miałem zamiaru nikogo obrażać jak już wcześniej wspomniałem...
Ney;) szanuje Cię jako kibica jednej z najlepszej ligi piłkarskiej na Świecie :P ,ale uważam Cię też jako rywala :) ,bo kibicujemy innym klubom:]
Ja Realowi kibicuje z 8-9 lat i też nie zamierzam zmieniać upodobań, bo "Real jest słaby w tym sezonie i nic nie osiągnie..."

ehhhh....zapomniałem o jednej ważnej rzeczy-mianowicie Real wygrywa z Racing'iem 4:0 (II połowa)

#60 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 07 maj 2005 - 21:58

Racja...nie ma obrażania tylko rywalizacja...więc: GO BARCA GO!!!!!