Skocz do zawartości

Primera Division

• Please log in to reply
5698 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 maj 2005 - 11:46

Real ostatecznie wygrał z Racingiem Santander 5:0
Strzelcy goli to:
Owen 36 minuta, z rzutu karnego Ronaldo, później 2xRaul :), i ostatecznie Ronaldo!
------------------------------------->>HALA MADRID<<----------------------------------------

A dzisiaj Barca gra o 18.55 na Canal+ ,więc trzeba meczyk oglądać :P

#62 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 08 maj 2005 - 14:39

Widze że wreszcie mnie ktoś będzie wspierał w kibicowaniu Realowi na forum :D

Barcelona jest dobra ale Real jest lepszy :wink:

#63 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 08 maj 2005 - 17:38

Ja i tak zostaje przy moim Betisie Sewilla :PPP My mamy Joaquina, Assunacao i Denilsona! No i oczywiscie wspanialego Olivere! :twisted:

#64 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany 08 maj 2005 - 21:12

Barca wygrała z Valencią 2-0. To oznacza że muszą wygrać 1 mecz z 3 aby zostać mistrzem. A że grają ze słabiakami to mistrzostwo jest niemal pewne.

#65 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 09 maj 2005 - 00:03

Szczerze mówiąc nie wierzyłem że Barca wygra z Valencią na wyjeździe (a jako kibic powinienem:)).Bałem się że po wygranej Realu będzie na nich za duża presja... a jednak!Nie ma co już gdybać - Barcelona mistrzem jest!!!!!!!A za rok ma być już conajmniej finał LM:)

#66 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 09 maj 2005 - 11:20

Mnie z tego wyniku 2-0 bardziej niż zwycięstwo Barcy cieszy porażka Valencii :twisted: Może nie zagrają w LM , wreszcie jakieś nowe drużyny się pokażą a nie .... :wink:

#67 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 09 maj 2005 - 17:18

Też trochę się bałem meczu z Valencią, ale teraz można napisać za prasą "umarł król niech żyje król"

#68 Ney

Ney

HALOver

• Forumowicze
  • 3352 Postów:

Napisany 15 maj 2005 - 10:22

Barca juz oficjalnie mistrzem Hiszpanii!!!!!Zremisowali z Levante ale Real też naszczęscie tylko zremisował.

#69 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany 15 maj 2005 - 10:41

BARCA MISTRZEM!!!!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

#70 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 maj 2005 - 11:05

:D :D :D :D :D NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!

#71 cappo

cappo

Link

• Forumowicze
  • 312 Postów:

Napisany 15 maj 2005 - 11:29

zawsze wiedziałem że barca jest najlepsza 8) tylko szkoda mi tegorocznej ligi mistrzów...barcelona powinna być w finale ;( no i w PESie 4 barca też zdobyła 1 miejsce w lidze 8)

ale przynajmniej jest jedno pocieszenie co do LM...barca ją wygrała...tyle, że w piłkę ręczną :)

#72 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 maj 2005 - 21:51

barca mistrzem...Real jak zwykle stracił brame w 89 minucie meczu-normalka :) :/
Czekam na letnie transfery,bo zapowiada się ciekawie:!:
Real walczy z innymi klubami o Joaquina, Cole do Realu i ponoć C.Ronaldo ma przejść do Realu....ehhh.......jakby kupili jeszcze Adriano to skład mają wybitnie "słaby" :D

#73 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 maj 2005 - 23:28

teraz Frank może odeprzeć zarzuty Jose'go , że jest trenerem bez osiągnięć :mrgreen:

#74 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 17 maj 2005 - 11:23

Campione BARCELONA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Eto'o nie da sobie wydrzeć korony mistrza strzlców, a za rok pokażemy na co nas stać w LM

#75 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 17 maj 2005 - 21:14

Eto'o się zachował bardzo nie ładnie, powinni go za to ukarać.

W bramce Realu bez zmian do 2011 roku :D

#76 Debeef

Debeef

DANGA!

• Forumowicze
  • 17527 Postów:

Napisany 21 maj 2005 - 15:54

Zachował sie nieładnie ale potem przeprosił i co najważniejsze odrzucił ofertę Chelsea

#77 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 22 maj 2005 - 15:34

Przeprosił ale i tak jakąś kare poniesie, zostało wszczęte jakieś postepowanie wobec niego przez UEFA.

#78 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 25 maj 2005 - 02:35

Real walczy z innymi klubami o Joaquina, Cole do Realu i ponoć C.Ronaldo ma przejść do Realu....ehhh.......jakby kupili jeszcze Adriano to skład mają wybitnie "słaby"
Cole to przejdzie raczej do Chelsea jak już(albo nie przejdzie nigdzie), Joaquin to całkiem możliwy transfer, ale C. Ronaldo to tylko życzenia. Wątpię żeby go ktoś z Man Utd. puścił.

Jeśli mogę się zabawić w proroka, w Realu najprawdopodobniejsze scenariusze wg. mnie są następujące: wymiana Owen <=> Reyes, Totti, na pewno będą mocno starać się o Adriano(jeśli go ściągną to pozbędą się Ronaldo albo znowu wypożyczą gdzieś Portillo) no i Robihno już jest chyba zaklepany na przyszły sezon.

#79 kowal

kowal

Gracz

• Forumowicze
  • 1915 Postów:

Napisany 26 maj 2005 - 14:12

wy juz chlopaki gdybacie o przyszlych transferach a tu sie jeszcze sezon nie skonczyl.willareal, betis i sevilla walcza o lige mistrzow i jesli betisowi sie uda (w co wierze) to moze joaquin zdecyduje sie zostac. w koncu to historyczny sezon dla betisu.skopali tylki sevilli, swojemu najwiekszemu przeciwnikowi,i po raz pierwszy zagraja w LM. i wydaje mi sie za moga co tam osiagnac.
p.s. http://www.as.com strasznie rozdmuchal sprawe ch.ronaldo do realu ale niestety moj hiszpanski nie jest zbyt dobry i nie znam szczegolow.

#80 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 29 maj 2005 - 13:55

Real tylko 2 punkty straty, gdyby w przedostatniej kolejce wygrali mieli by jeszcze szanse na mistrza.

#81 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 11 czerwiec 2005 - 13:24

Sory za dwa posty ale pasuje rozruszać temat http://sport.wp.pl/k...,wiadomosc.html

Jak sie im uda ściągnąć tych gości to bedzie pieknie.

#82 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 czerwiec 2005 - 22:07

"Napastnik Santi Ezquerro podpisał trzyletni kontrakt z zespołem piłkarskich mistrzów Hiszpanii - FC BARCELONĄ!>>KLIK<<

"45 milionów i trzech piłkarzy Realu za Gerrarda">>KLIK<<
Czekam na nowe wieści z Hiszpanii... :D

#83 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 20 czerwiec 2005 - 17:40

No nareszcie ktoś odpisał :D Bo juz miałem walnąc trzeciego posta pod rząd :wink:
Ja chce Gerrarda w Realu :mrgreen:

#84 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 21 czerwiec 2005 - 20:38

Podobno Eto'o odrzucił ofertę Chelsea Londyn i chce przedłużyć kontrakt z Barcą.I słusznie.Chelsea niech poszuka innych napastników :mrgreen:

#85 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 22 czerwiec 2005 - 15:54

Nie podobno tylko tak zrobił, kontrakt podpisał do 2010 roku.
http://sport.wp.pl/k...,wiadomosc.html

#86 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 czerwiec 2005 - 17:23

**Barcelona: Riquelme sprzedany! >>KLIK<<

**Arsenal chce pomocnika Realu >>Kliknij nie bój się :) <<

**Figo dostał propozycję gry na Wyspach >>no przecież nie gryzę! ;] <<

#87 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 22 czerwiec 2005 - 18:07

Figo pewnie nie przejdzie do anglii. Za dobrze mu placa w rEALU. Za to sciagniecie do Villareall Riquelme to dobry ruch. Ten utalentowany rozgrywajacy przebywal na wypozyczeniu i sie sprawdzil, czego nastepstwem byl transfer definitywny.

#88 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 czerwiec 2005 - 20:16

>Nie wiem czy ostatnio słyszeliście wypowiedz Raula na temat odejścia z Realu, rzekomo do Liverpool'u. Ta wiadomośc jest trochę stara, więcej tutaj!

>Druga wiadomośc dotycząca niezadowolenia Raul'a ze swojej gry jak i gry Realu... tutaj!

#89 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 23 czerwiec 2005 - 18:59

Raul nie odejdzie z Realu, to jest ich wychowanek, nie puszczą go, przecierz każdy jak słyszy Raul to od razu myśli Real :D

Ganon powiedział:

rEALU
Ganon :evil: już Cię kiedyś prosiłem :x mysle że się poprawisz :wink:

#90 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 24 czerwiec 2005 - 14:14

Figo być może zagra w Stuttgarcie ,więcej -- TUTAJ!