Kolor mojego ''A'':]? Niebieski. Rozowe butki i rozowa grzywa. Wyglada wrecz niesamowicie. Jak to nie lapiesz druzyny? A Yoshi to co? :) Taki Togepi 8)
Tawerna Paper Mario: The Thousand-Year Door
Rozpoczęte przez
Gość
, lis 14 2004 18:42
190 odpowiedzi na ten temat
#181 Gość__*
Napisany 12 kwiecień 2005 - 19:16
#182 Gość__*
Napisany 13 kwiecień 2005 - 16:02
butastita powiedział:
Kolor mojego ''A'':]? Niebieski. Rozowe butki i rozowa grzywa. Wyglada wrecz niesamowicie. Jak to nie lapiesz druzyny? A Yoshi to co? :) Taki Togepi 8)
Co to jest Togepi?
#183 Gość__*
#184 Gość__*
Napisany 14 kwiecień 2005 - 15:40
butastita powiedział:
Wygląd kojarzę, nazwy nie bardzo :wink:
#185 Gość__*
Napisany 15 kwiecień 2005 - 14:27
No tak, ale tu Yoshi sam chce wejść do drużyny... :D Butastita zrób coś z tym hiperłączem... :D
#186 Gość__*
Napisany 18 listopad 2005 - 13:58
Papierowy daje rade !!!! Ale jestem w martwym punkcie.... Na turnieju w Glitzville mam 11 pozycję i mam walczyć z jakimiś kolami co wyglądają jak kaminie, mają nogi i kły na czubie. Problem w tym że za cholerę niczym nie mogę ich rozwalić. Nic na nich nie działa ! Pomocy !
#187 Gość__*
Napisany 18 listopad 2005 - 14:32
clf powiedział:
Papierowy daje rade !!!! Ale jestem w martwym punkcie.... Na turnieju w Glitzville mam 11 pozycję i mam walczyć z jakimiś kolami co wyglądają jak kaminie, mają nogi i kły na czubie. Problem w tym że za cholerę niczym nie mogę ich rozwalić. Nic na nich nie działa ! Pomocy !
Jak Masz Młotek to go użyj :] pozniej on sie przewroci i powinienes go dobijac - skokami badz tez mlotkiem :]
#188 Gość__*
Napisany 18 listopad 2005 - 14:49
G-King powiedział:
clf powiedział:
Jak Masz Młotek to go użyj :] pozniej on sie przewroci i powinienes go dobijac - skokami badz tez mlotkiem :]
Jeśli się nie mylę to młot nic nie daje. Po przegranej w tym meczu wróć do pokoju i tam piwnien się wykluć Yoshi. Dzięki niemu będziesz mógł to wygrać.
#189 Gość__*
Napisany 18 listopad 2005 - 16:13
Tak, młotek nie daje rady ! Żadne specjały też. Walczyłem z nimi Yoshim i nic. Może coś przeoczyłem ? Pokombinuje z Yoshim jeszcze...
#190 Gość__*
Napisany 19 listopad 2005 - 12:09
clf powiedział:
Tak, młotek nie daje rady ! Żadne specjały też. Walczyłem z nimi Yoshim i nic. Może coś przeoczyłem ? Pokombinuje z Yoshim jeszcze...
http://www.gamefaqs.com
Jeśli się nie mylę to Yoshi ma pewien atak, którym można ich strącić do góry nogami.
#191 Gość__*
Napisany 19 listopad 2005 - 12:16
Tak ma. Już ich zjadłem, dzięki. Teraz mr X w kanałach szukam... 8)