Skocz do zawartości

Tawerna Paper Mario: The Thousand-Year Door

• Please log in to reply
190 odpowiedzi na ten temat

Ankieta: Czy kupisz grę razem z jej premierą? (33 użytkowników głosowało)

Czy kupisz grę razem z jej premierą?

1. Tak! Już nie mogę się doczekać! (8 głosów [23.53%])

Procent głosów: 23.53%

2. Nie, kupię ją później (20 głosów [58.82%])

Procent głosów: 58.82%

3. W ogóle nie mam zamiaru jej kupować... (6 głosów [17.65%])

Procent głosów: 17.65%

Głosuj Goście nie mogą głosować

#181 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 kwiecień 2005 - 19:16

Kolor mojego ''A'':]? Niebieski. Rozowe butki i rozowa grzywa. Wyglada wrecz niesamowicie. Jak to nie lapiesz druzyny? A Yoshi to co? :) Taki Togepi 8)

#182 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 kwiecień 2005 - 16:02

butastita powiedział:

Kolor mojego ''A'':]? Niebieski. Rozowe butki i rozowa grzywa. Wyglada wrecz niesamowicie. Jak to nie lapiesz druzyny? A Yoshi to co? :) Taki Togepi 8)

Co to jest Togepi?

#183 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 kwiecień 2005 - 20:00

http://images.google...rl=h ... D&sa=N

Nie wiesz? No co ty... :)

#184 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 14 kwiecień 2005 - 15:40

butastita powiedział:

http://images.google...&hl=pl&lr=&sa=N

Nie wiesz? No co ty... :)

Wygląd kojarzę, nazwy nie bardzo :wink:

#185 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 kwiecień 2005 - 14:27

No tak, ale tu Yoshi sam chce wejść do drużyny... :D Butastita zrób coś z tym hiperłączem... :D

#186 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 13:58

Papierowy daje rade !!!! Ale jestem w martwym punkcie.... Na turnieju w Glitzville mam 11 pozycję i mam walczyć z jakimiś kolami co wyglądają jak kaminie, mają nogi i kły na czubie. Problem w tym że za cholerę niczym nie mogę ich rozwalić. Nic na nich nie działa ! Pomocy !

#187 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 14:32

clf powiedział:

Papierowy daje rade !!!! Ale jestem w martwym punkcie.... Na turnieju w Glitzville mam 11 pozycję i mam walczyć z jakimiś kolami co wyglądają jak kaminie, mają nogi i kły na czubie. Problem w tym że za cholerę niczym nie mogę ich rozwalić. Nic na nich nie działa ! Pomocy !

Jak Masz Młotek to go użyj :] pozniej on sie przewroci i powinienes go dobijac - skokami badz tez mlotkiem :]

#188 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 14:49

G-King powiedział:

clf powiedział:

Jak Masz Młotek to go użyj :] pozniej on sie przewroci i powinienes go dobijac - skokami badz tez mlotkiem :]

Jeśli się nie mylę to młot nic nie daje. Po przegranej w tym meczu wróć do pokoju i tam piwnien się wykluć Yoshi. Dzięki niemu będziesz mógł to wygrać.

#189 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 listopad 2005 - 16:13

Tak, młotek nie daje rady ! Żadne specjały też. Walczyłem z nimi Yoshim i nic. Może coś przeoczyłem ? Pokombinuje z Yoshim jeszcze...

#190 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 listopad 2005 - 12:09

clf powiedział:

Tak, młotek nie daje rady ! Żadne specjały też. Walczyłem z nimi Yoshim i nic. Może coś przeoczyłem ? Pokombinuje z Yoshim jeszcze...

http://www.gamefaqs.com

Jeśli się nie mylę to Yoshi ma pewien atak, którym można ich strącić do góry nogami.

#191 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 listopad 2005 - 12:16

Tak ma. Już ich zjadłem, dzięki. Teraz mr X w kanałach szukam... 8)