Skocz do zawartości

Kaxi fanboyem??????

• Please log in to reply
112 odpowiedzi na ten temat

Ankieta: Czy według Ciebie Kaxi jest fanboyem Nintendo???? (108 użytkowników głosowało)

Czy według Ciebie Kaxi jest fanboyem Nintendo????

1. Tak. (55 głosów [49.11%])

Procent głosów: 49.11%

2. Nie. (33 głosów [29.46%])

Procent głosów: 29.46%

3. Hmm... Czy ja wiem... (24 głosów [21.43%])

Procent głosów: 21.43%

Głosuj Goście nie mogą głosować

#91 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4730 Postów:

Napisany 06 luty 2005 - 00:27

Aha, myślałem ze dalej ci chodiz o GO.

Możesz to odczytywać (te newsy w Pocket Warriorze) jak chcesz, ale faktem jest że w okresie prac na PW do numeru nastąpił wysyp screenów na PSP, a z większych zapowiedzi na NDS tylko Castlevania.

#92 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 06 luty 2005 - 17:52

miazga powiedział:

Kaxi nie jest fanboyem, jest po prostu bez reszty oddany firmie hydraulika. Ale nigdy nie ślepo! Ile razy słyszy się od niego, że dana gra na jakąś konsolę (nie mówię teraz o GC :P ) roxuje i że tego lub tamtego mu w Gacku i bibliotece gier na niego brakuje?
Dla mnie fanboy (bez obrazy, man ;) ) to Cube. I teraz porównaj sobie jego posty z postami Kaxiego. Jest chyba "subtelna" różnica.
Miazga, ty wiesz jak jest :] Cube w fanboystwie wygrywa z Kaxim o 7 długości :]. To tak jakby prównać stado pędzących antylop i stado pędzących ślimaków (na płaszczyźnie szybkościowej :)).

[EDIT] Kaxi zmień sygnaturkę. I tak nie wkupisz się swoim opisem w nasze łaski :D.

#93 LapTop

LapTop

Pikachu

• Forumowicze
  • 90 Postów:

Napisany 10 luty 2005 - 23:03

Jest fanboyem Nintendo

#94 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 luty 2005 - 22:54

Odnosnie fanboystwa...

http://www.ctrlaltde... ... 2005-02-05

:wink:

#95 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 22 luty 2005 - 23:05

ee no... tam ginie fanboy nintendo, nie można tak :wink:

#96 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 luty 2005 - 20:01

Yako powiedział:

ee no... tam ginie fanboy nintendo, nie można tak :wink:

ginie wlasnie dla tego ze jest fanboyem :D , nie wazne jakiego systemu - ogolnie :D

#97 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 luty 2005 - 20:44

Ale fanboyostwo wcale nie jest złe (szczególnie nintendowskie :wink: ), bo na przykład dzięki takiemu kaxiemu ktoś sie nieco bardziej interesuje nintendo w n+ :wink: Więc ten gościu w komiksie nie powinien zginąć (zwłaszcza że był fanem nintendo :wink: ) (wszystko oprócz kaxiego w tym poście to joke :wink: )

#98 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 02 październik 2005 - 18:28

Kaxi fanbojem?? Ja zaglosowalem na "TAK" ale jest to moze troche na wyrost. Na pewno jest to typ czlowieka ktory zawsze znajdzie argument przemawiajacy za Nintendo, ale potrafi tez dostrzec wady DS i Cuba. Ja bym to raczej okreslil jako "Milosnik" Nintendo. Ale jego recenzje zawsze mi sie bardzo dobrze czyta, i nie mam wrazenia ze proboje wszystkich nakrecic na gre z ocena np. 6 tylko dlatego ze ma znaczek wielkiegoN.
PS: Niny rulezzz :D

#99 Snoodgrass

Snoodgrass

Link

• Forumowicze
  • 361 Postów:

Napisany 03 październik 2005 - 20:16

Według mnie kaxi JEST fanboyem dlaczego nigdy nie czytałem jego recenzji o grze innej nish na nyntendoł?? Hmm czyżby się bał? :mrgreen: Nie żartuje ale ciekawi mnie jeszcze dlaczego pod każdą jego recenzją pisze"za wypożyczenie gry do testów dziękójemy furmie ultima blablabla..." :?: :mrgreen:

#100 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 03 październik 2005 - 20:42

Xtra. Jesli Kaxi jest fanbojem, to kim jest Czychullino da Third?

#101 Jedyn

Jedyn

Rural Juror

• Forumowicze
  • 8089 Postów:

Napisany 03 październik 2005 - 21:14

cisza.....8)

Kaxi aka the Tiger NIE jest fanbojem...po jego kilku godzinnym monologu na Zlocie Fanów N moge powiedziec, że jest poprostu fanbojem dobrych gier. A to, że takie gry robi tylko Nintendo, to już inna sprawa :>

#102 kubicz

kubicz

cham, prostak i odważnik z internetu

• Forumowicze
  • 2695 Postów:

Napisany 04 październik 2005 - 00:34

Ganon powiedział:

Xtra. Jesli Kaxi jest fanbojem, to kim jest Czychullino da Third?

Duce/Fuhrer wszystkich fanbojow Sony. Niepokonany niczym Conan z Cymerii, pan wszelkiego spamu, general chaosu, wladca niezrozumianych wypowiedzi, szef dzialu Sony do spraw propagadny i tak dalej, i tak dalej. Po prostu Czychullino da Third to wunderwaffe Sony ;) [mial byc Niemiec ale sie z nim spoznili jakies 40 lat ;)]

#103 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 24 październik 2005 - 15:57

tak Kaxi jest fanbojem.nie będe nazywał go fanem tylko dlatego ,że jestem na forum N i nie wypada.dla mnie jest fanbojem i tyle.nothing personal.Czychu też fanboj ale bardziej redykalny i mający większe klapki na oczach.

#104 Matt

Matt

Rikimaru

• Forumowicze
  • 510 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 17:35

Utrata statusu moderatora tak na Ciebie wpłynęła, Łukasz? :wink:

#105 Devil Fajfus

Devil Fajfus

.

• Forumowicze
  • 3554 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 17:45

Matt powiedział:

Który to Łukasz?

Dżodżo. - Shinigami

#106 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 17:49

Matt powiedział:

Utrata statusu moderatora tak na Ciebie wpłynęła, Łukasz?
I wszystko powoli układa się w całość.

Kaxi JESt fanbojem, bo jako jedyny na PSE nie pojechał.

#107 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19703 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 19:12

.

#108 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 19:24

Czychu, nie skończyłem ICO ani SotC. Czy jestem fanbojem N albo MS?

#109 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19703 Postów:

Napisany 24 październik 2005 - 21:33

.

#110 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 26 październik 2005 - 16:54

Hmmm... Troszke stary temat, ale wg mnie Kaxi nie jest fanbojem Nintendo. Gadałem z nim raz na gg i z taka samą pasją mówił o grach na inne platformy jak i o Nintendo. Racja, lubi gry z firmy hydraulika, ale to chyba nie powód by go tak nazywać. Niewiem, moze jedna rozmowa na gg to za malo, aby kogos poznać, ale bynajmniej na mnie nie zrobil takiego wrażenia. A nawet jeśli jest fanbojem, to mi to absolutnie nie przeszkadza i dalej bede czytal jego artykuły. Pozdrawiam :D

#111 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 listopad 2005 - 11:33

Matt powiedział:

dla informacji ciekawskich sam sie tej opcji pozbawiłem tudzież zrzekłem więc nie ma co pisać o utracie statusu. :) zresztą widze ,że wiele moich pomysłów ,które były herezją jakiś rok temu czy mniej jak ostrzeżenia dawane przez modów dzisiaj weszły w życie. :) minie z rok to i kanciapa modów będzie o co była cała draka zobaczycie. :)

#112 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 23 styczeń 2006 - 13:43

Big dil - fanbojem, nie fanbojem. jak jest to bardzo dobrze, tych po drugiej stronie i tak jest za dużo... :bash: Big N power forewer. Jak trza będzie wszystkich psxowców master swordem zaciukam!!! Kto tu jest fanbojem???!!!! :D

#113 poikao

poikao

Chocobo

• Forumowicze
  • 14 Postów:

Napisany 12 styczeń 2008 - 00:48

Kaxi nie jest fanbojem. Według mnie fanboj to kolo który kocha dany sprzęt/firmę i bluzga na wszystko i wszystkich co jest inne, a nie przypominam sobie by Kaxi kiedyś stwierdził, że Sony czy MS są do bani. A że akurat najbardziej podobają mu się gry robione i wychodzące na sprzęt BigN?? So what? Ja na przykład uwielbiam jRPG a nie trawie FPP, ale nie twierdze, że FPP to są złe gry, po prostu odpuszczam je sobie. Inna sprawa, że podobają mi się recki Kaxiego, mimo iż uważam, że najfajniejsze gry wychodzą na platformy Sony.