Twoja Ostatnia Platyna / Calak
Rozpoczęte przez
Gość_Zero_*
, lut 14 2010 20:30
1273 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 maj 2012 - 10:14
o żesz Ty spryciarzu...gratki
Napisany 18 maj 2012 - 03:13
SKYRIM 

Imo łatwiejsza platynka niż w Falloutach i grania o wiele więcej, a co za tym idzie również przyjemności - gorąco polecam!!

Imo łatwiejsza platynka niż w Falloutach i grania o wiele więcej, a co za tym idzie również przyjemności - gorąco polecam!!
Napisany 18 maj 2012 - 17:33
Brawo pit. Ja się nie mogę ciągle zebrać bo rozpraszają mnie inne gierki
Napisany 18 maj 2012 - 17:39
Wiem, jak to jest - przez ostatnie kilka dni ciągnęło mnie do zakupionej niedawno Forzy (grałem w nią króciutko po kupnie), ale zawziąłem się, odłączyłem net od konsoli, lapka schowałem do torby i z zaciśniętymi zębami i dużą ilością kawy pociskałem w Skyrima starając się za bardzo nie zbaczać z zaplanowanej wcześniej ścieżki. Tym sposobem dzisiaj o 3 w nocy z dumą odłożyłem go wreszcie na półkę
Wcześniej chwilę zwątpienia miałem przy wojnie domowej bo była maksymalnie nudna i dialogów pomiędzy władcami i ich doradcami nie dało się skipować - raz nawet zasnąłem w Whiterun
Napisany 21 maj 2012 - 13:57
Ja tez chyba się na 100% w Skyrim skuszę, o ile zadania pobocznie nie znużą.
Napisany 21 maj 2012 - 13:59
Zadania poboczne(jeśli chodzi o gildie) są lepsze niż cały wątek główny, true story.
Napisany 21 maj 2012 - 14:05
Heavy rain. Nie rozumiem tego całego Hypeu na ta gre. Tak mi sie znudziła po platynie ze postanowiłem wymienić. Chce kto?
Napisany 21 maj 2012 - 15:04
czyli dopiero po platynie ci sie znudzila? ;]
Napisany 21 maj 2012 - 23:38
A platyna nie jest trudna, bo czytalem przed zakupem gry co i jak. Odpala sie odpowiednie sceny i wybiera odp dialogi. A gra swego czasu byla owiana wieloma zakonczeniami-wieloma ukonczeniami gry i duzo osob pasowalo.
Mnie tez gra znudzila i to na samym poczatku. Wolne to jakies wszystko, takie bzdury- wez talerz, postaw, idz,usiadz,wlacz tv, wstan, idz cos narysowac. Spr w tylniej kieszeni czy masz pieniadze, w przedniej prawej, przednia lewa-o jest......
Mnie tez gra znudzila i to na samym poczatku. Wolne to jakies wszystko, takie bzdury- wez talerz, postaw, idz,usiadz,wlacz tv, wstan, idz cos narysowac. Spr w tylniej kieszeni czy masz pieniadze, w przedniej prawej, przednia lewa-o jest......
Napisany 21 maj 2012 - 23:49
na samym poczatku czyli w domu. ;]
to przygodowka, wiec czego sie spodziewale? szybkiej akcji? ;]
to przygodowka, wiec czego sie spodziewale? szybkiej akcji? ;]
Napisany 21 maj 2012 - 23:57
Lucek, jak nawet nie doszedłeś do centrum to nie masz prawa się wypowiadać na temat tej gry, true story!
Napisany Wczoraj, 07:55
LA Noire o wiele bardziej mi sie podobało. Heavy rain to interaktywny film z kilkoma zakonczeniami a nie gra.
Pierwszy raz w HR grałem z żona którą fabuła wciągnęła ale fakt gameplayowo od poczatku gra jest nudna jak cholera. Nie wiem o co tyle hypeu było - 10 gra podostawała a jest po prostu słaba. Rozumiem 10 w filipince albo w Newsweeku bo tam można gre oceniać z punktu widzenia gracza niedzielnego - ale N+ itp? Ta 10 to jedno wielkie nieporozumienie.
Pierwszy raz w HR grałem z żona którą fabuła wciągnęła ale fakt gameplayowo od poczatku gra jest nudna jak cholera. Nie wiem o co tyle hypeu było - 10 gra podostawała a jest po prostu słaba. Rozumiem 10 w filipince albo w Newsweeku bo tam można gre oceniać z punktu widzenia gracza niedzielnego - ale N+ itp? Ta 10 to jedno wielkie nieporozumienie.
Napisany Wczoraj, 11:36
Druciak, o 21 maj 2012 - 23:57, powiedział:
Lucek, jak nawet nie doszedłeś do centrum to nie masz prawa się wypowiadać na temat tej gry, true story!
doszedł do centrum, bo przeciez napisał o szukaniu kasy w spodniach. przy okazji - idiotyczny moment, a wszystko to co po nim następuje jest jeszcze gorsze, włącznie ze skokiem na ulice
Napisany Wczoraj, 18:56
Tak jak Vag napisal
Zdolinowanego syna tez mialem na chacie i szukalem dla niego tabletki.
Mnie gra nie wciagnela.
Nie ma tutaj nic w srodku. Podoba sie albo nie.
Mnie gra nie wciagnela.
Nie ma tutaj nic w srodku. Podoba sie albo nie.