Skocz do zawartości

Klub Posiadaczy Telefonów Z Wm

• Please log in to reply
9 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 20 luty 2010 - 21:02

Skoro leszczyki z iPhone'ami mogą mieć swój wątek, to i elita śmigająca na telefonach z Windows Mobile na pokładzie powinna mieć swój :tak:

Osobiście posiadam Samsunga Omnie 8GB - najnowszy rom od Ryrzego + radio JCIC2 - śmiga bosko i wspaniale.

#2 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 20 luty 2010 - 21:11

Proszę Cię. Zróbmy jeszcze temat posiadaczy Symbiana, z Androidem, bez systemu, z apartem foto, z gpsem, z pamięcią, z mp3ką... Nie osłabiaj mnie. W temacie o komórkach posucha, myślisz, że tu się coś zmieni? To nie forum o gsm.

#3 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 20 luty 2010 - 21:13

Zobacz postmarbel007, o 20 luty 2010 - 21:11, powiedział:

Proszę Cię. Zróbmy jeszcze temat posiadaczy Symbiana, z Androidem, bez systemu, z apartem foto, z gpsem, z pamięcią, z mp3ką... Nie osłabiaj mnie. W temacie o komórkach posucha, myślisz, że tu się coś zmieni? To nie forum o gsm.

sugerujesz że mój pomysł nie był za***isty ? :neutral:

#4 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 20 luty 2010 - 21:27

Zobacz postTaikun, o 20 luty 2010 - 21:13, powiedział:

sugerujesz że mój pomysł nie był za***isty ? :neutral:
Yyy... no... tego..

TAK! Masz rację. Pomysł do luftu. Jest nas ok 20 osób. Teraz pomyśl ile wśród tej grupy ludzi ma telefon z WM. I teraz ile z tych osób ma ochotę dyskutować o tym w temacie stworzonym przez Ciebie? Ja mam w swojej Nokii Symbiana, ale nie mam ochoty się nad tym rozwodzić.

#5 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16853 Postów:

Napisany 20 luty 2010 - 21:33

Czy Omnia ma podobnie jak Xperia ikonki i pola tekstowe tak małe że trzeba celować w nie z pomocą lupy?

#6 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 20 luty 2010 - 21:36

Zobacz postdante2003, o 20 luty 2010 - 21:33, powiedział:

Czy Omnia ma podobnie jak Xperia ikonki i pola tekstowe tak małe że trzeba celować w nie z pomocą lupy?

Jak ktoś ma zainstalowanego WM 6.1 to tak, bez rysika się nie obejdzie. Ja mam wrzucone WM 6.5, które bez problemów obsługuję palcem, jedynie przy odpalaniu TC rysik jest niezbędny :) A jak to wygląda w Xperii nie wiem, nie widziałem telefonu w akcji.

#7 hubson

hubson

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2084 Postów:

Napisany 21 luty 2010 - 12:24

Ja mam HTC Touch 2 :) i bardzo je sobię chwalę :klaszcze:

#8 torq314

torq314

Buddhabrot

• Forumowicze
  • 6240 Postów:

Napisany 16 marzec 2010 - 22:15

wygląda na to że WM7 jest niezłą niespodzianką, niestety trudno powiedzieć czy in plus dla wszystkich. przy całych och i ach, ta grafika, Silverlight itd. itp. okazuje się, że model dystrybucji aplikacji zakłada jedynie możliwość pobierania ich z Phone Marketplace.

http://blogs.zdnet.c...crosoft/?p=5565

to nie wszystko. śledzę wątek na grupie C# Insiders, na którym doświadczeni developerzy są zaskoczeni uświadamiając sobie jakie implikacje niesie brak zgodności WM7 w dół z poprzednikami. to oznacza nie tylko brak możliwości uruchomienia dotychczas napisanych aplikacji biznesowych, ale także brak istniejących narzędzi Microsoft (Sql Server Comapct) oraz - co ciekawe - zakopanie .NET Compact Framework, w którym ostatnio powstawało sporo kodu.

mnie akurat programowanie WM nigdy specjalnie nie interesowało, natomiast jestem zaskoczony też o tyle, że do tej pory raczej wydawało mi się, że marketing skupiał się na "developers can use the same tools (XAML, C#...), a nie "developers will have to ...".

zobaczymy co z tego wyjdzie.

#9 Zoisaite

Zoisaite

Einz, zwei, drei...

• Forumowicze
  • 3694 Postów:

Napisany 24 marzec 2010 - 10:41

Taikun dziala Ci youtube na Omni ? mi bufforuje i dalej nie jedzie, chociaz chyba flashplayera zainstalowalem,

co to tem rom od Ryzego bo nie obczajam

#10 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 24 marzec 2010 - 18:35

ja mam właśnie Rom od Ryrzego - jest po prostu genialny :) na Operze mi nie śmiga YT, na IE najnowszym tak