Skocz do zawartości

Wyścig przenośnych gigantów. PSP czy NDS Który lepszy ??

• Please log in to reply
315 odpowiedzi na ten temat

Ankieta: Która z przenośnych konsol sprzeda się lepiej ? (31 użytkowników głosowało)

Która z przenośnych konsol sprzeda się lepiej ?

1. PSP (17 głosów [54.84%])

Procent głosów: 54.84%

2. NDS (14 głosów [45.16%])

Procent głosów: 45.16%

Głosuj Goście nie mogą głosować

#301 Lalalilo

Lalalilo

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 637 Postów:

Napisany 29 styczeń 2009 - 17:03

Mam obie konsolki i obie maja swoje wady i zalety. A swietnie sie bawilem w gry na jedna i na druga. Generalnie dochodze do wniosku ze nie ma lepszych i gorszych konsol tylko gry ktore bardziej pasuja roznym ludziom.

#302 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 styczeń 2009 - 15:49

Lalalilo powiedział:

Mam obie konsolki i obie maja swoje wady i zalety. A swietnie sie bawilem w gry na jedna i na druga. Generalnie dochodze do wniosku ze nie ma lepszych i gorszych konsol tylko gry ktore bardziej pasuja roznym ludziom.

True, szczególnie w przypadku PSP i NDS. Obie konsolki mają zupełnie inne gry.

#303 xell

xell

Tytuł użytkownika

• Forumowicze
  • 10977 Postów:

Napisany 20 czerwiec 2009 - 16:17

Ja się niee zgadzam, DS Lite ma tylko zady i walety.

#304 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 19 lipiec 2009 - 14:21

Ciąć to mógł sobie na zepsutym PSP, a na normalnym działa dobrze,a Lego Batman na DS'ie to inna obcięta z możliwości i poziomów, właściwie z wszystkiego wersja, a wersja na PSP to wersja z 360, PS3, WII, PC. PSP wygrywa, lepsze gry, możliwości i jakość, pogódźcie się z tym że macie kwadratowego dzida do potęgi.

#305 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze
  • 9200 Postów:

Napisany 19 lipiec 2009 - 14:43

No cóż, ale kupując kwadratowego dzida do potęgi byliśmy świadomi, że jest on kwadratowym dzidem do potęgi, i prawdopodobnie kupiliśmy go właśnie dlatego, ze był kwadratowym dzidem do potęgi.
:^^:

#306 majed

majed

Mega Man

• Forumowicze
  • 130 Postów:

Napisany 19 lipiec 2009 - 14:57

Matko, @Thor, naprawdę już dawno nie widziałem tak ślepo zapatrzonego w swój sprzęt fanboja, który za cel życia obrał sobie uprzykrzyć życie posiadaczom wszystkiego innego, co tym sprzętem nie jest. A może wejdź na forum miłośników lamp naftowych i tam głoś wyższość PSPka nad ich sprzętem, bo ma 'większe możliwości, wyświetla więcej kolorów, ma GPS, radio internet, google i sam spuszcza wodę w kiblu'.

Jesteś trollem, idź grać na PSP, skoro tak lubisz tą konsolę (a może tak naprawdę nie jesteś z niej zadowolony, więc chcesz swoją frustrację wyładować na innych, co? Najlepiej na tych, którzy ze swojego, dużo mniej zaawansowanego sprzętu, są zwyczajnie zadowoleni), zamiast tracić czas, siły i jad na ludzi. Jesteś 2. dzień na forum i nie napisałeś ani jednego konstruktywnego posta, tylko trollujesz.

#307 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22460 Postów:

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:23

Thor powiedział:

Ciąć to mógł sobie na zepsutym PSP, a na normalnym działa dobrze,a Lego Batman na DS'ie to inna obcięta z możliwości i poziomów, właściwie z wszystkiego wersja, a wersja na PSP to wersja z 360, PS3, WII, PC. PSP wygrywa, lepsze gry, możliwości i jakość, pogódźcie się z tym że macie kwadratowego dzida do potęgi.
To żeś teraz przywalił, Lego Batman na DSie ma największą liczbę postaci i nie ma żadnych obciętych poziomów :lol:

#308 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:27

Dokładnie to samo miałem napisać :) LEGO Batman na DS wyszedł najlepiej ze wszystkich konsol i w żadnym wypadku nie był cięty a najbardziej dopakowany :)

#309 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21558 Postów:

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:33

Dajcie mu spokój, dzieciak oprócz oglądania za szybką w MM nigdy nie miał styczności z DSem :lol:

#310 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:36

TEXZ dawno w naszym opolskim MM nie byłeś widzę ... wystawili tam DS, PSP, PS3, X360 i Wii dla wszystkich, można dotykać i grać :)

#311 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21558 Postów:

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:37

Byłem, ciąłem w snowboard na PS3 i mi się całkiem podobał.

Szałn of the White ;P

#312 Gość_Zero_*

Gość_Zero_*
  • Goście

Napisany 19 lipiec 2009 - 15:39

Sham Crap White ?

#313 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 20 lipiec 2009 - 19:00

Thor postarałes się z twoją opinią. Daj spokój, bo trolujesz po całosci pisząc głupoty. Pasi Ci PSP to super, ale nie wypowiadaj się w tym temacie tak ogólnie, bo to nie "wojny ....." . Ja szukałem czegos innego w handheld'zie i gry te które są na PSP mam w większosci na PS3 czy XO lub podobne. Na DS'a mam wiele innowacyjnych gier które uderzają w zupełnie inne doznania gracza. To mi bardzo się podoba. Dodam jeszcze, że konsolka posiada w swojej bibliotece od groma jRpg które wielbie itd. Grafika to nie wszystko. Tak samo jak Xbox był mocniejszy niż PS2, a jednak wiadomo jak miała się do tego sprzedaż. Ja kocham DSi, ale cieszę się, że mamy do wyboru dwie jakże inne kieszonsolki, więc dla każdego cos fajnego.

#314 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 20 lipiec 2009 - 19:59

NDS = PSP + odpalanie gier z PSXa
Jak dla mnie remis. Gdyby nie możliwość emulowania PSXa to biedny byłby los PSP

#315 Kradziej

Kradziej

Dzieciak

• Forumowicze