Skocz do zawartości

..::Najtrudniejsza misja w GTA: SA::.. arghhh !

• Please log in to reply
118 odpowiedzi na ten temat

#91 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 10 marzec 2006 - 21:41

StinG powiedział:

Najgorsze sa do przejscia misje Viglante w radiowozie, niewiem czy to jest wogole wykonalne, jak sie dorwiesz do wojskowego helikoptera to nic trudnego, ale zwyklym radiowozem - hardkor.
czołgiem polecam
Najgorsze dla mnie były misje ambulansem- jak ja nie lubię czasówek, tym bardziej że można było ambulans rozwalić

#92 Gruby01

Gruby01

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 557 Postów:

Napisany 10 marzec 2006 - 21:43

Bierzesz uzi albo inna broń która możesz strzelać przez okno i walisz po samochodach aż wybuchną i po robocie. motorem jeszcze łatwiej ta sama technika tyle ze możesz strzelać i jechać za pojazdem.

Pozdro Szacun.

#93 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 16:20

Bierzesz uzi albo inna broń która możesz strzelać przez okno i walisz po samochodach aż wybuchną i po robocie. motorem jeszcze łatwiej ta sama technika tyle ze możesz strzelać i jechać za pojazdem.
Jednak taki motocykl to za wytrzymały nie jest, proponuję raczej metodę stealthassasin'a

#94 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 17:57

Ale radiowozem jest hardkor, czolgiem czy helikopterem to zadna sztuka :wink:

#95 Gruby01

Gruby01

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 557 Postów:

Napisany 16 marzec 2006 - 19:01

gandalf_smutny powiedział:

Jednak taki motocykl to za wytrzymały nie jest

Jak będziesz dobrze manewrował to wytrzyma, zresztą zawsze można zmienić na nowy.

StinG powiedział:

czolgiem czy helikopterem to zadna sztuka

Zwykła prościzna wystarczy czołgiem najechać na samochód i już. Nawet policja nic ci nie zrobi. Za łatwo. Helikopterem jest już trochę trudniej bo trzeba nauczyć się dobrze manewrować między budynkami ale i tak można w każdej chwili skończyć wykonywanie misji wybuchem na budynku.

Pozdro Szacun.

#96 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 20:56

StinG powiedział:

Ale radiowozem jest hardkor, czolgiem czy helikopterem to zadna sztuka
Podobno to nie sztuka zabić kruka, ale gołą d**ą jeża.
Wiadomo, jak ktoś jest leniwy wsiądzie do czołgu, zaś jak ktoś lubi się męczyć to może za*******ć motocyklem. stealthassasin, podał najprostszy i najskuteczniejszy sposób na zaliczenie tych misji 8)

#97 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 21:16

A co z policja ? Jak wykonywalem te misje, to gonily mnie paly :/. Przeciez to isnty hard core. Misje z ambulansem nie sa wcale takie zle. Wozem strazackim sa jeszcze ciekawe, chociaz gaszenie ludzi z armatki wodnej, to lekka przesada :P. Zwlaszcza jak strumien wody ich odpycha i trzeba podjezdzac :/

#98 Gruby01

Gruby01

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 557 Postów:

Napisany 16 marzec 2006 - 21:22

terpil powiedział:

Zwlaszcza jak strumien wody ich odpycha i trzeba podjezdzac

Gorzej jak uciekają i trzeba za nimi jeździć :/

Pozdo Szacun.

#99 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 21:53

Misje ambulansowe to banal - zaliczylem za 2 razem 12 poziom...

#100 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 16 marzec 2006 - 22:17

StinG powiedział:

Misje ambulansowe to banal - zaliczylem za 2 razem 12 poziom...
Banał do kwadratu- najlepiej jeździć poza miastem- więcej czasu się wtedy dostaje 8)

#101 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 lipiec 2007 - 21:41

dla mnie nie było w tej grze żadnej trudnej misji. pszeszedłem SA w 3 tygodnie :sen:

#102 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 13 lipiec 2007 - 19:09

N.O.E. - 2 razy rozbiłem się o drzewa a za 3 rozbiłem sie przy lądowaniu... po 30 minutach człowiek ma dość :P Ogólnie we wszystkich GTA nie lubie misji na czas (tych długich szczególnie) np. end of the line (po strzelaniu w budynku nie złapałem sweeta bo wjebałem w latarnie - super)

#103 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 15 lipiec 2007 - 10:46

orlik464 powiedział:

dla mnie nie było w tej grze żadnej trudnej misji. pszeszedłem SA w 3 tygodnie :sen:

Ja w 1 ^^ miałem problemy z licencja pilota (przystosowanie sie do sterowania) reszta przyjemna.

#104 Martinex

Martinex

Mokujin

• Forumowicze
  • 27 Postów:

Napisany 22 październik 2007 - 20:06

Ja tak samo jak pan wyżej :).
Z opanowaniem latania męczyłem się kawałek czasu klnąc pod nosem :).
Reszta misji była łatwa i je łykałem za max. drugim, trzecim podejściem.
Im nowsze te części GTA tym łatwiejsze :).
Ale na szczęscie jest sporo misji, co jak dla mnie jest dużym plusem, bo takie GTA:VC było za krótkie o trójce niewspominając.
Pozatym trójeczka mi się nie podobała.

#105 Grz3chu

Grz3chu

HaloHater

• Forumowicze
  • 2131 Postów:

Napisany 22 październik 2007 - 20:43

ja nawet nie przeszedłem tej gry z powodu misji lotniczych :/
Ale licencję pilota zdobyłem.

#106 oranje

oranje

Soy un madridista y tengo una alma blanca

• Forumowicze
  • 6855 Postów:

Napisany 22 październik 2007 - 22:26

Ostatnia misja podczas pogoni za Sweetem. ale sie na denerwowałem

#107 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16205 Postów:

Napisany 25 luty 2008 - 22:59

oranjefan powiedział:

Ostatnia misja podczas pogoni za Sweetem. ale sie na denerwowałem
a mi chwilę wcześniej - w tym palącym się budynku, bo mi strasznie zwalniało w tym dymie i nic prawie nie widziałem, a na koniec ponieważ czas mi się kończył to na pałę biegłem przez płomienie lol..

Ogólnie to SA jest niebywale łatwą gra w porównaniu z poprzednimi częściami. Większość misji przechodziłem za 1 razem. Chyba najbardziej namęczyłem się z wyścigami szczególnie tymi z dopiskiem Country - do tego stopnia że po skończeniu wszystkich kradłem i jeździłem już tylko Fordem GT bo miałem go najlepiej przećwiczonego (handling) jak i pod względem przyczepności jest to imo najlepsza furka w grze :hurra:
Co do szkoły latania, to imo Rockstar przesadziło ze zwrotnością samolotów, może dlatego tak trudno nimi sterować (zlukajcie tego wielkiego AT w hangarze w Las Venturas.. prawie udało mi sie zrobić nim beczkę lol) a szczególnie tymi małymi zdalnie sterowanymi (zrobiłem te misje w bardzo prosty sposób - lądowałem na przeciwko vana na jezdni i sterując samymi lotkami ustawiałem się i strzelałem :) )..
O niewykorzystanym potencjale San Andreas napisze w innym temacie..

#108 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 31 marzec 2009 - 14:17

Dla mnie pierwszą trudną misją była misja "Wrong Side On The Tracks", ale uprościłem ją sobie. Wpisałem kod na mega skok, wyprzedziłem motorem pociąg tak, aby został daleko w tyle, po czym zsiadłem z motoru i kiedy nadjeżdżał pociąg, wskoczyłem na jego dach i rozwaliłem gangsterów.
A misji "Supply Lines" nie mogę przejść. I najgorsze jest to, że kiedy samolocik się pali, albo leży wywrócony,to już kaplica.
Pozdrawiam wszystkich graczy :)

#109 vagrant3

vagrant3

Riskbreaker

• Forumowicze
  • 4994 Postów:

Napisany 31 marzec 2009 - 14:56

Wojciech powiedział:

Dla mnie pierwszą trudną misją była misja "Wrong Side On The Tracks", ale uprościłem ją sobie. Wpisałem kod na mega skok, wyprzedziłem motorem pociąg tak, aby został daleko w tyle, po czym zsiadłem z motoru i kiedy nadjeżdżał pociąg, wskoczyłem na jego dach i rozwaliłem gangsterów.
Niezbyt ambitne :P

#110 Gangsta

Gangsta

Mega Man

• Forumowicze
  • 128 Postów:

Napisany 25 lipiec 2011 - 23:44

A ja was zaskoczę choć przeszedłem całe GTA SA to najtrudniejsze dla mnie była Okradanie Wuja Sama.

#111 Spuczan_

Spuczan_

Viewtiful Joe

• Forumowicze
  • 1023 Postów:

Napisany 11 styczeń 2012 - 03:03

Dawno już nie grałem w GTASA ale pamiętam tą misję jak dziś. Samolot - zabawka chyba pierwsza misja u Zero(?). Akurat miałem farta bo przeszedłem ją za 5 razem i mój kuzyn który grał później po mnie nie mógł zrozumieć czemu w ogóle ją powtarzałem. Grał na PC...

#112 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11274 Postów:

Napisany 11 styczeń 2012 - 12:00

Nie pamiętam.

#113 Gość_Kazuo_*

Gość_Kazuo_*
  • Goście

Napisany 11 styczeń 2012 - 14:05

Akurat miałem farta bo przeszedłem ją za 5 razem i mój kuzyn który grał później po mnie nie mógł zrozumieć czemu w ogóle ją powtarzałem. Grał na PC...
I wszystko jasne.

Zabawkowe misje Zero oraz jedna od Mike'a Toreno, w której musieliśmy przebyć spory hektar latając nisko (praktycznie nad samą ziemią) odrzutowcem, inaczej wysyłano w naszym kierunku
samonaprowadzające rakiety i było po imprezie - pamiętam jak się wplum!iałem przy tej misji.

#114 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4192 Postów:

Napisany 14 styczeń 2012 - 13:49

Zobacz postSpuczan_, o 11 styczeń 2012 - 03:03, powiedział:

Dawno już nie grałem w GTASA ale pamiętam tą misję jak dziś. Samolot - zabawka chyba pierwsza misja u Zero(?). Akurat miałem farta bo przeszedłem ją za 5 razem i mój kuzyn który grał później po mnie nie mógł zrozumieć czemu w ogóle ją powtarzałem. Grał na PC...

Zarówno na xboxie jak i na pc przeszedłem ją za pierwszym razem. ^_^

#115 Gość_Kazuo_*

Gość_Kazuo_*
  • Goście

Napisany 14 styczeń 2012 - 14:00

You lucky bastard...

#116 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4192 Postów:

Napisany 14 styczeń 2012 - 14:06

Akurat w GTA mam skilla, w sumie zrobiłem tam 100%. :jajko:

#117 Gość_Kazuo_*

Gość_Kazuo_*
  • Goście

Napisany 15 styczeń 2012 - 05:26

W całej serii jest tylko kilka naprawdę wymagających misji. Zrobienie większości na 100% to raczej kwestia czasu niż umiejętności. Naprawdę nie ma się czym chwalić, Druciak :^^:

#118 Druciak

Druciak

Adam J

• Forumowicze
  • 4192 Postów:

Napisany 15 styczeń 2012 - 12:39

No BMX Challenge czy NRG Challenge to trochę może napsuć krwi.
A no i ja robiłem każdą szkołę na złoto więc Z&Z. ^_^

#119 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2606 Postów:

Napisany 15 styczeń 2012 - 15:12

Może nie najtrudniejsza ale najbardziej irytujące przez debilne AI, czyli każda gdzie mamy kompanów, którzy nie mogą zginąć. Przykładem niech będzie napad na bank w Vice City, gdzie AI nie nadąża wejść do samochodu i ginie.