mi to nie przeszkadza mogła by być wersja elektroniczna chociaż też wolę papier.Muszę się przyznać że nie kupuję neo od roku gdy zdradziłem ps2 dla kompa ale powoli to się zmienia sprawiłem sobie xboxa360 na urodziny-na razie mam 3gry.myślę też o ps3 tylko nie wiem czy opłaca się kupić dla jednej gry? może zgadniecie której?
Neo Plus W Wersji Elektronicznej.
Rozpoczęte przez
reformator
, kwi 09 2008 10:38
34 odpowiedzi na ten temat
#31 Gość__*
Napisany 08 czerwiec 2008 - 13:14
#32 Gość__*
Napisany 17 grudzień 2008 - 21:39
a o niepełnosprawnych pomyslita?co kartkowac ni mogą a pada mogą? :bash:
Napisany 17 grudzień 2008 - 21:56
Gościu jesteś w tym momencie żałosny - wcześniej pisałeś to samo, ocierasz się jak już słusznie jachu zauważył o tak nieprzyjemny temat że wychodzisz na prostaka.
#34 Gość__*
Napisany 26 grudzień 2008 - 22:38
witam. a istnieje moze mozliwosc zdobycia elektronicznej wersji numerow archiwalnych? przeprowadzam sie za ocean i nie bardzo mi sie widzi ciagnac ze soba ta fure pism...
#35 Gość_GingeR13_*
Napisany 06 marzec 2010 - 13:12
Cześć.
zastanawiam się czy braliście kiedyś pod uwagę możliwość wydawania NeoPlusa w wersji elektronicznej równolegle z papierową?
czytanie na monitorze komputera / lapa czy też na tablecie [Apple'owy iPad to chyba początek] jest ciekawą opcją i gdybym mógł wybierać, wybrałbym wersję eNeoPlus.
plusy:
-odrobinę niższa cena
-linki wewnątrz artykułów do dodatkowych materiałów [wywiady z twórcami, galerie, link do forum itd.]
-odpada problem niedostępności Neo i czekania aż 'rzucą' do kiosków/sklepów
-pełen dostęp i możliwość zakupu numerów archiwalnych
minusy:
-jak z grami: jeśli coś jest w necie, to jest 'za darmo'. piracenie na potęgę
może warto w ramach testu wydać ze 3 numety także jako PDF?
prenumerata eNeoPlus bardzo by mi odpowiadała.
zastanawiam się czy braliście kiedyś pod uwagę możliwość wydawania NeoPlusa w wersji elektronicznej równolegle z papierową?
czytanie na monitorze komputera / lapa czy też na tablecie [Apple'owy iPad to chyba początek] jest ciekawą opcją i gdybym mógł wybierać, wybrałbym wersję eNeoPlus.
plusy:
-odrobinę niższa cena
-linki wewnątrz artykułów do dodatkowych materiałów [wywiady z twórcami, galerie, link do forum itd.]
-odpada problem niedostępności Neo i czekania aż 'rzucą' do kiosków/sklepów
-pełen dostęp i możliwość zakupu numerów archiwalnych
minusy:
-jak z grami: jeśli coś jest w necie, to jest 'za darmo'. piracenie na potęgę
może warto w ramach testu wydać ze 3 numety także jako PDF?
prenumerata eNeoPlus bardzo by mi odpowiadała.

Ten temat jest zamknięty