Skocz do zawartości

Premier League

• Please log in to reply
3109 odpowiedzi na ten temat

#61 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 28 czerwiec 2005 - 21:42

Jurek - sędzia liniowy to dopiero ślepy jest... niech sobie kupi okulary jak nie umie sędziować... :evil:

#62 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 29 czerwiec 2005 - 11:48

Aliaksander Hleb ,białoruski pomocnik, przeszedł Z VFB Stuttgart do Arsenalu Londyn jak podała UEFA.
Ciekawy zakup,przyszłościowy :roll: Mam nadzieję ,że będzie grał a nie siedział na ławce :roll: Akurat zespołowi z Londynu przyda się dobry,środkowy pomocnik,tekiego piłkarza potrzebowali.

#63 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 czerwiec 2005 - 17:00

Niemożliwe :shock: Mój brat nie narzeka na transfer jego Arsenalu :shock: Chyba świat się kończy :roll:

#64 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 30 czerwiec 2005 - 17:59

majster powiedział:

Jurek - sędzia liniowy to dopiero ślepy jest... niech sobie kupi okulary jak nie umie sędziować... :evil:
Ja tam nic nie wiem, dla mnie bramka była :wink:

Chelsea sprzedała Keżmana do Atletico Madryt.
http://sport.wp.pl/k...,wiadomosc.html

#65 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 30 czerwiec 2005 - 18:17

Wiem, wiem, ale to dobrze. Nigdy go nie lubiłam :twisted:

#66 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2924 Postów:

Napisany 30 czerwiec 2005 - 19:58

Luka powiedział:

Bruce powiedział:

Primo to Sheva nie Scheva :wink:

Sorry, zaraz wyedytuje, ale spotkałam się już z różnymi pisowniami, i nie wiem, która jest poprawna :) Może najlepiej byłopby po polsku, Szewa? :lol:

w końcu o którą sheve chodzi o Shevchenko ( ? ) czy Chevantona ;P haha

#67 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 01 lipiec 2005 - 20:41

Andriy "Sheva" Shevchenko :) Pierwsze słyszę ,żeby Javier Chevanton miał pseudonim "Cheva" :mrgreen:
Good one :twisted:

#68 Bruce

Bruce

Dante

• Forumowicze
  • 1656 Postów:

Napisany 07 lipiec 2005 - 21:01

Przepraszam za post pod postem
Z Uefa.com:
Craig Bellamy przeszedł z Newcastle United do Blackburn za 8.75 mln Euro.Walijczyk podpisał kontrakt na cztery lata.

#69 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 15:05

Czy tylko mnie się wydaje, że tak trochę... dużo kosztował? Arsenal chcial pogonić Piresa za "jedynie" 3 mln funtów...

#70 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 15:34

Crespo wraca do Chelsea. Może to i dobrze, bo niezły z niego piłkarz, chociaż to niesprawiedliwe, że ani Gerrard, ani Sheva do nas nie przeszli.

#71 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 15:55

Luka powiedział:

Crespo wraca do Chelsea. Może to i dobrze, bo niezły z niego piłkarz, chociaż to niesprawiedliwe, że ani Gerrard, ani Sheva do nas nie przeszli.
Chelsea niszczy piłkarzy-kupują ciągle kogoś nowego, a starych wywalają! :/ :?

#72 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 16:53

a co w tym niesprawiedliwego że nieprzeszli :?: Crespo też niepowinien wracać imo , powiedzieli mu że "niespełnia oczekiwań" i wyporzyczyli do Milanu gdzie pokazał co potrafi , w Chelsea niebędzie grał i się zmarnuje. Gerrard został w Liverpoolu , Shevchenko w Milanie noi brawo tak powinno być nierozumiem coto za niesprawieldisość straszna :?:

#73 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 17:00

Dla kibica Chelsea niesprawiedliwość i już :twisted: :twisted: Chelsea i Milan miały się jakoś dogadać co do Crespo, ale widać nie wyszło, i wraca na Stamford Bridge. On nie chce, Chelsea chce tak średnio, i w rezultacie nikt nie jest zadowolony.

Cieszę się, że Kezman odszedł. Co za wnerwiający koleś... I to miał być niby napastnik???

Fryt, nie przesadzaj. Teraz to ponoć Liverpool ma dokonać najwięcej zmian w składzie.
No właśnie, co z Dudkiem? Uważacie, że powinien odejść? No bo w sumie jak ma grzać ławkę rezerwowych, a bronić ma Reina... Może powinien zacząć sobie szukać nowego klubu?

#74 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 17:17

Luka powiedział:

On nie chce, Chelsea chce tak średnio, i w rezultacie nikt nie jest zadowolony.

Niech przyjedzie do Polski :mrgreen:

#75 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 17:37

No właśnie. Crespo, jeśli w tej chwili czytasz nasze forum, to wiedz, że ekipa z K6 chętnie Cię przyjmie. Zapraszamy do Warszawy. Co tam Chelsea, w Polonii Twój talent piłkarski będzie mógł się lepiej rozwijać :lol:

#76 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 08 lipiec 2005 - 19:07

lepiej Znicz Pruszków :mrgreen: :wink:

#77 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 11:57

Luka powiedział:

Dla kibica Chelsea niesprawiedliwość i już :twisted: :twisted: Chelsea i Milan miały się jakoś dogadać co do Crespo, ale widać nie wyszło, i wraca na Stamford Bridge. On nie chce, Chelsea chce tak średnio, i w rezultacie nikt nie jest zadowolony.

Cieszę się, że Kezman odszedł. Co za wnerwiający koleś... I to miał być niby napastnik???

Fryt, nie przesadzaj. Teraz to ponoć Liverpool ma dokonać najwięcej zmian w składzie.
No właśnie, co z Dudkiem? Uważacie, że powinien odejść? No bo w sumie jak ma grzać ławkę rezerwowych, a bronić ma Reina... Może powinien zacząć sobie szukać nowego klubu?

Jeśli chodzi o Crespo to odszedł on z Chelsea z powodu przyjścia do Milanu Vieriego. Crespo uznał, że nie ma już na co liczyć w Milanie który zrezygnował z niego i powrócił do Chelsea. Kezman jest bardzo dobrym napastnikiem tylko po prostu został on zniszczony przez Chelsea. Nie dostawał zbyt często szansy na gry i całe szczęście odszedł z Londynu bo tam by się całkowicie zmarnował. Dudkowi już powiedzieli że jeśli znajdzie sobie inny klub to bezproblemu pozwolą mu odejść jednak Jurek jest uparty i chce zostać jeszcze 2 lata. Oby przez to nie zepsuł sobie kariery i lepiej żeby teraz zmienił klub.

#78 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 14:30

No ale w jakim klubie Dudek mógłby grać? Albo chociaż w jakiej lidze? Niech walczy o miejsce w składzie The Reds... Zresztą nadal będzie miał koszulkę z numerem 1 :lol:

#79 Ganon

Ganon

Dante

• Forumowicze
  • 1362 Postów:

Napisany 09 lipiec 2005 - 20:27

Ja bym na Kezmana tak "nie krzyczal", bo to jest tak, ze w jednym zespole sie nie zaaklimatyzowal, to juz na nim pys wieszaja. A w Holandii byl dwa razy krole strzelcow, maja przewage nad rywalami rzedu 10 bramek. Byl super-strzelcem. Teraz, zobaczymy, moze mu pojdzie w Atletico.

#80 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 09 lipiec 2005 - 20:34

Może masz trochę racji co do Kezmana... Chelsea przydałby się jakiś naprawdę dobry napastnik. Tylko niekoniecznie trzeba kupować gwiazdy. Pomysł z Ronaldinho mi się nie podoba... Ronaldinho i Chelsea się wzajemnie wykluczają :lol: , jeśli wiecie, co mam na myśli. Poprostu nie pasuje do The Blues.

#81 Mauro

Mauro

Full Moon

• Forumowicze
  • 2924 Postów:

Napisany 11 lipiec 2005 - 10:33

Luka powiedział:

Może masz trochę racji co do Kezmana... Chelsea przydałby się jakiś naprawdę dobry napastnik. Tylko niekoniecznie trzeba kupować gwiazdy. Pomysł z Ronaldinho mi się nie podoba... Ronaldinho i Chelsea się wzajemnie wykluczają :lol: , jeśli wiecie, co mam na myśli. Poprostu nie pasuje do The Blues.

może nie pasuje ale geniuszem to on jest :)

Dudek źle zrobil ze zostal na endfield

#82 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 10:41

Niewiadomo. Ja myślę, że jednak zrobił dobrze. Bo gdzie miałby pójść? Musiałby zacząć grać w klubie gorszym od Liverpoolu, gzie płacono by mu też dużo mniej. Niech walczczy o miejsce w składzie. Zobaczymy, czy Reina rzeczywiście będzie taki genialny.

#83 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 11:36

Wydaje mi się że znowu będzie to walka nie sprawiedliwa jak to było swego czasu z Kirklandem. Zapłacili za Reine duże pieniądze i nie będą chcieli aby on siedział na ławce. Reina będzie faworyzowany niestety. Dudek jeszcze ma okazję odejść i mam nadzieję że to zrobi, dobrze by było gdyby dostał ofertę z Arsenalu :)

#84 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 16:58

Ta. Reina będzie faworyzowany przez Beniteza. Rafa ma jakiś spad na Hiszpanów. Owszem, Dudek powinien odejść, tylko że nie ma gdzie. Bo co? W Zniczu Pruszków (ulubiony klub JJ'a :lol:) będzie grał?

#85 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 11 lipiec 2005 - 18:19

Podobno chcieli go spowrotem do Feynordu, moim zdaniem to byłby nie najgorszy wybór.

#86 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 18:24

Jurek powiedział:

Podobno chcieli go spowrotem do Feynordu, moim zdaniem to byłby nie najgorszy wybór.

No chociaż po Liverpoolu... Ale zgadzam się. Lepiej grać w Feynordzie, niż grzać ławę na enfild :lol:

#87 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 19:06

Dudek długo pracował na to, żeby zajść tam, gdzie teraz jest. Też sądzę, że dobrze zrobił zostając. Już raz stracił miejsce w składzie, ale się okazało, że przyszościowy Kirkland jest ze szkła :roll:

Ciekawi mnie jeno: jak sobie poradzi Van Der Saar w MU. Howard nie miał ostatnio najlepszego okresu, a to najlepszy ich bramkarz od czasów Wielkiego Schmeichela, więc trzymam za Holendra kciuki

#88 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 lipiec 2005 - 19:12

JJ powiedział:

Ciekawi mnie jeno: jak sobie poradzi Van Der Saar w MU. Howard nie miał ostatnio najlepszego okresu, a to najlepszy ich bramkarz od czasów Wielkiego Schmeichela, więc trzymam za Holendra kciuki

Myślę, że poradzi sobie dobrze. Z tego co pamiętam z EURO 2004, to był całkiem niezły :lol: A jak tam transfery u Diabełków? :mrgreen:

#89 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 lipiec 2005 - 19:10

hmm... na razie kupili Park Ji-Sunga i Edwina, to tyle z większych wydarzeń. za to miesiąc temu przesżły plotki, że odejść chce Van Nistelrooy (spadek formy i konkurencja), zaś Glazer chciał sprzedać (ponoć) Ferdinanda. Damn you, Malcolm Glazer.

Poza tym chodzą słuchy, że wycofuje MU z giełdy, czego zrozumieć już nie mogę.

Damn you twice, Malcolm Glazer.

#90 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 12 lipiec 2005 - 19:18

Wy jesteście biedni z tym Glazerem. Współczuję go MU. A gdzież to się Ruud wybiera? :lol:
Do Znicza Pruszków?