Skocz do zawartości

Pomoc Techniczna

• Please log in to reply
9 odpowiedzi na ten temat

#1 syon

syon

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2313 Postów:

Napisany 27 kwiecień 2005 - 21:14

W tym temacie kierujcie wszelkie pytania oraz spostrzeżenia dotyczące problemów technicznych handheldów wszelkiego rodzaju.

#2 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 05 maj 2005 - 23:03

Witajcie

Mam pytanie.
Pod koniec tego miesiaca bede w USA. Mam zamiar kupic tam PSP.
Chcialem sie dowiedziec dokladnie jak wyglada sprawa z blokadami regionalnymi.
Podobno na amerykanskiej PSP nie obejrze fimow, nie poslucham rowniez muzyki w formacie UMD z Europy. Slyszalem rowniez ze beda problemy z graniem po sieci oraz siecia wogole w Europie dla posiadaczy wersji USA.
Czy ktos zorientowany w temacie moze mi pomoc?
PS
Jak sadzicie skoro PSP mozna podlaczyc do PC, to moze da sie w przyszlosci "pozdejmowac" ograniczenia regionalne?

Z gory dzieki za pomoc
Pozdrawiam

#3 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16859 Postów:

Napisany 05 maj 2005 - 23:30

Blokady regionalne są na filmy i muzę. Gry nie mają blokady, ale nie pograsz posiadając grę z US z kimś z grą z Europy. Jednak jeśli kupisz grę euro to bez problemu zagrasz z posiadaczami innej gry euro.
Co do zdjęcia blokad regionalnych: wszystki się może zdażyć ;)

#4 Ryo-San

Ryo-San

Nightmare

• Forumowicze
  • 957 Postów:

Napisany 05 maj 2005 - 23:36

co do blokad to jest tak jak napisal dante..
ale filmy czy muza na UMD?? stary olej to..kup sobie na dzien dobry memory sticka 512 i za pomocą programu kompresujacego spokojnie wrzucicsz na taką karte jeden film w niezlej jakosci..to samo tyczy sie muzy...dlatego łykaj to PSP z Hambureglandii i o nic sie nie boj;]

#5 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 11 listopad 2005 - 14:38

hej
jak gram na gba z akumulatorkiem z illuminatora podlanczam do niego zasilacz i pykam z *prądu*. Jednak slychac z glosniczka wtedy *trzaskajace* dźwieki. Boje sie ze to moze zaszkodzic mojemu gba.
HELP

#6 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 grudzień 2006 - 22:01

Czy ktoś mógłby mi napisać jak połączyć się z internetem przez PSP mając do dyspozycji neostradę i laptopa! Czy jest to w ogóle możliwe? :skacze:

#7 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 17 grudzień 2006 - 22:25

czy jeśli kupie w polsce DS Lite, to będe mógł go podłączyć do gniazdka żeby sie ładował w anglii :?:

#8 luck1985

luck1985

Master Chief

• Forumowicze
  • 2501 Postów:

Napisany 17 grudzień 2006 - 22:55

Nie , tam sa bolce , bedzie potrzebna przejsciowka - pare zlotych w elektrycznym sklepie.

#9 fingus

fingus

It's a-me, Link!

• Forumowicze
  • 6338 Postów:

Napisany 17 grudzień 2006 - 23:27

Ada$ko powiedział:

czy jeśli kupie w polsce DS Lite, to będe mógł go podłączyć do gniazdka żeby sie ładował w anglii :?:
Do tego potrzebujesz bardzo długiego kabla. ;-)
PNMSP

#10 Gość__*

Gość__*
  • Goście

Napisany 18 grudzień 2006 - 16:28

ołk, fenks :)