Skocz do zawartości

Neo Plus #133 (Kwiecień 2010) Już W Sprzedaży

• Please log in to reply
68 odpowiedzi na ten temat

#61 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16859 Postów:

Napisany 04 maj 2010 - 21:13

W obecnych czasach dzięki trailerom, zapowiedziom i recenzjom w internecie o grach wiemy wszystko przed premierą. Dobra publicystyka jest tym co odróżnia pisma od portali internetowych, cieszę się że jest jej sporo w N+

#62 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 04 maj 2010 - 23:31

Zobacz postdante2003, o 04 maj 2010 - 21:13, powiedział:

W obecnych czasach dzięki trailerom, zapowiedziom i recenzjom w internecie o grach wiemy wszystko przed premierą. Dobra publicystyka jest tym co odróżnia pisma od portali internetowych, cieszę się że jest jej sporo w N+

Dokładnie. Zresztą Gul ma głowę na karku i wie co robi :)

#63 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11284 Postów:

Napisany 04 maj 2010 - 23:39

Zobacz postRaikoh, o 04 maj 2010 - 23:31, powiedział:

Dokładnie. Zresztą Gul ma głowę na karku i wie co robi :)

Jesteś tego pewien?

#64 Raikoh

Raikoh

Dark Athena Corp.

• Forumowicze
  • 10828 Postów:

Napisany 05 maj 2010 - 00:20

Tak. Dla mnie zawsze Neo+ trzymało wysoki poziom (ostatnich numerów nie mam, bo nie mam jak kupić), ale zawsze było bardzo dobrze. Fakt, że brak Banana, Grabka, Wicika, OG i kilku innych bardzo boli, a najnowsi nie sprawdzają się super (Fax, Gonzo) , ale i tak jest bardzo dobrze. No chyba, że ostatnich 10 numerów bardzo obniżyło loty.

#65 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 05 maj 2010 - 11:08

Zobacz postRaikoh, o 05 maj 2010 - 00:20, powiedział:

Tak. Dla mnie zawsze Neo+ trzymało wysoki poziom (ostatnich numerów nie mam, bo nie mam jak kupić), ale zawsze było bardzo dobrze. Fakt, że brak Banana, Grabka, Wicika, OG i kilku innych bardzo boli, a najnowsi nie sprawdzają się super (Fax, Gonzo) , ale i tak jest bardzo dobrze. No chyba, że ostatnich 10 numerów bardzo obniżyło loty.
Jak dla mnie lotów nie obniżyło, a nowi dają radę, ja nie narzekam :)

#66 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22414 Postów:

Napisany 06 maj 2010 - 22:26

Zobacz postKaxi, o 03 maj 2010 - 20:19, powiedział:

Red Steel 2 to pierwsze moje 9.0 lub więcej dla gry na Wii od momentu Metroid Prime Trilogy, które ukazało się we wrześniu zeszłego roku (i które też chyba było dziewiątkowym rodzynkiem w całym zeszłym roku na Wii). Dlatego też uważam argumentacje Ryana za przejaw jego stereotypowego myślenia na mój temat, niepopartego żadnymi faktami w rzeczywistości ;>
Mógłbym nie komentować, ale... Nigdzie nie pisałem o grach na Wii a o Twoich recenzjach w ogóle. Typowa próba odwrócenia kota ogonem przez fanboja. :^^:

Zobacz postDebeef, o 03 maj 2010 - 17:13, powiedział:

czyli nie tylko ja słabo oceniłem ten numer...
Przecież ja go słabo nie oceniam. :)

#67 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 07 maj 2010 - 09:38

Aaa, w takim razie możesz jeszcze dorzucić Bioshock 2 i Zeldę na DS. To do tych tytułów piłeś? :rolleyes:

A pisałem o Wii, bo ktoś pod Tobą skomentował, że "przecież na Wii nie ma słabych gier".

#68 Giewny

Giewny

true gringo

• Forumowicze
  • 1892 Postów:

Napisany 07 maj 2010 - 11:13

Właśnie co przejrzałem nowy numer. Jest lepiej niż w zeszłym miesiącu. Wracam do lektury.

EDIT

Ten post miał dotyczyć nowego numeru, ale widać jestem jeszcze zakręcony i mieszają mi się wątki.

#69 Ryan

Ryan

Dominik D.

• Forumowicze
  • 22414 Postów:

Napisany 07 maj 2010 - 14:12

Zobacz postKaxi, o 07 maj 2010 - 09:38, powiedział:

A pisałem o Wii, bo ktoś pod Tobą skomentował, że "przecież na Wii nie ma słabych gier".
Nie tłumacz się. Wrzuciłeś mnie do jednego wora z hejterami Wii, fanbojku. :^^: