Skocz do zawartości

Gears Of War 3

• Please log in to reply
493 odpowiedzi na ten temat

#481 Zumii

Zumii

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 668 Postów:

Napisany 30 listopad 2011 - 20:54

Zakończone , cała gra łatwa (Hardkor) ale końcówka troszeczkę mi krwi napsuła . Fabularnie spoko , jak pisałem wcześniej nic niezwykłego ale jednak też jakoś beznadziejnie nie jest , imo na + . Grafika bardzo ładna , piękne widoki , efekty specjalne ... Jedna z najlepiej wyglądających produkcji na Xboxa . Gra bardzo dobra , dająca dużo funu :) . Ocena 8.5/10

#482 Aras

Aras

Pink Panther

• Moderatorzy
  • 8518 Postów:

Napisany 01 grudzień 2011 - 17:03

serio takie wycofane wrażenia? ja jako wielki sceptyk serii zostałem rzucony na kolana o_O

#483 Zumii

Zumii

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 668 Postów:

Napisany 01 grudzień 2011 - 23:02

Ja nie zostałem rzucony na kolana bo wiedziałem mniej więcej czego mam się spodziewać . Choć nie powiem że przed zagraniem myślałem o niższej jakości tej produkcji ;) .

#484 Zumii

Zumii

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 668 Postów:

Napisany 09 grudzień 2011 - 18:49

Podzieli się ktoś osiągnięciem "Zaraza" :olo: ?

#485 Chewbacca

Chewbacca

Space Cowboy

• Forumowicze
  • 892 Postów:

Napisany 11 grudzień 2011 - 14:22

W pierwszym meczu na multi wpadło mi, lecz podzelić mogę się :yoda:

#486 Zumii

Zumii

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 668 Postów:

Napisany 11 grudzień 2011 - 16:20

Już sam zrobiłem :jajko: .

#487 BigBoss1982

BigBoss1982

Rikimaru

• Forumowicze
  • 454 Postów:

Napisany 15 grudzień 2011 - 21:16

Eeeee Raams Shadow już wyszedł, a wy co ? Żadnych emocji ? :) Ja powiem krótko, za***isty dodatek, około 3 godzin będzie fajnej rozwałki, postacie takie sobie, ale i tak nie jest źle. Szkoda, że Tai nie ma swojej srebrnej zbroi tylko jakąś taką nieco zieloną. Rozwałka jest gruba chociaż mogło się obejść bez obecności jedno strzała, dwururki i retro lancera, a to nie pasowało zbytnio do GoW1, który i tak dzieje się 14 lat później. Etapy z Raamem są grube i naprawdę fajnie się gra, czuć to zło hehehe w porównaniu do Road to Ruins z GoW2 to jest po prostu ŚWIETNIE i jeśli chodzi o starego veterana, polecam to DLC z czystym sumieniem chociaż był przypał 13 tego na całym świecie jak posiadacze Seasons Pass musieli czekać aż EPIC naprawi bug, który nie pozwalał nam ściągnąć tego dodatku :/ yyyyyy no nic strzelać i zarzynać bo jest fajnie.

#488 Pawel333

Pawel333

Mokujin

• Forumowicze
  • 28 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 21:54

Wiem że temat jest o GOW3 ale że szansa na odpowiedź w temacie o GOW2 jest mała to mam tutaj pytanie na temat GOW2 :
czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony
ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy
aby były one (jedna z 2) do wyboru ?
Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować

#489 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19707 Postów:

Napisany 01 styczeń 2012 - 22:47

wszyscy musza miec

#490 Pawel333

Pawel333

Mokujin

• Forumowicze
  • 28 Postów:

Napisany 02 styczeń 2012 - 19:16

Ok , dzięki za info .

#491 cwany-lis

cwany-lis

zmanierowany mol książkowy

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 10 marzec 2012 - 23:45

już kończę giereczkę - fajna, podoba mi się zmiana scenerii na bardziej kolorową i ciepłą, kilka akcji jest grubych i soczystych ale są i momenty gdzie strzela się ponad normę i panuje zwyczajny chaos, no i te żółte pokraki jakoś mi tak za bardzo nie przypadły do gusty

od strony fabuły to wypowiem się jak skończę ale na potrzeby gry zdaje raczej egzamin - jest kilka kiepskich momentów, od groma uproszczeń i naciągnięć ale swój urok ma

#492 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 11 marzec 2012 - 13:49

Skończyłem - jest OK - typowa bajeczka gdzie dobro zwycięża, ciekawe kiedy giereczki zaserwują nam trochę bardziej skomplikowany konfikt niż taki mordor vs pinkne i dobre elfy, to już seria modern warfare miała kilka dwuznacznych zagrywek OLO

Gra się bardzo fajnie - nowe bronie są ok, zwłaszcza retro lancer z wykur*istym bagnetem rodem z Verdun, kilka przebajerzonych jak kret, snajperka na czołgi i obrzyn.

Jestem zadowolony z takiego zakończenia trylogii - pomyśleć, że 6 lat temu jechałem składać papiery do uczelni i ze sporym zainteresowaniem czytałem w pociągu informacje o części pierwszej w NEO+ - to było coś, giereczka szokowała rozmachem i oprawą - dziś luz bluz, faja tralalala strzelam na 51' calach w 5.1 DD i nawet mi palec nie drgnie z emocji - like a sir :sir:

#493 Aras

Aras

Pink Panther

• Moderatorzy
  • 8518 Postów:

Napisany 11 marzec 2012 - 15:30

lisie, ale wczoraj trochę po pijaku posty pisaleś, c'nie? ;)

jak na nadmorską wysublimowaną bicz, bardzo ładnie pokazałeś przemijanie tym przykładem z wielkim TV i dźwiękiem na pięć bębenków - niestety nie jesteśmy już podlotkami i to czego oczekujemy od życia to bezprzewodowe połączenie wszystkich urządzeń i auto-wkladanie plyt do napędu konsol, bo to juz za duża niewygoda.
Życie, ale Gyrosy wciąż odznaczają się wybitną wartością produkcyjną. Przecież tu każdy centymetr jest wymuskany.

no i marcus to nie elf, wiesz? :(

#494 cwany-lis

cwany-lis

• Forumowicze
  • 9072 Postów:

Napisany 11 marzec 2012 - 17:33

trochę przez piątek i sobotę się opiłem winem i pifkiem i teraz widzę, że w kilku postach konstrukcja zdania złożonego jest zachwiana

a Marcus jak ściągnie bandane to mi przypomina małpoluda, nawet jego stary profesor jest tak na oko po 3 cyklach na omce i teściu - co to za kraj kierva, zagłada, śmierć i koniec świata a wszyscy obżarci jak amerykański plebs w macu