Gears Of War 3
Rozpoczęte przez
grisza1010
, kwi 09 2010 13:11
493 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 listopad 2011 - 20:54
Zakończone , cała gra łatwa (Hardkor) ale końcówka troszeczkę mi krwi napsuła . Fabularnie spoko , jak pisałem wcześniej nic niezwykłego ale jednak też jakoś beznadziejnie nie jest , imo na + . Grafika bardzo ładna , piękne widoki , efekty specjalne ... Jedna z najlepiej wyglądających produkcji na Xboxa . Gra bardzo dobra , dająca dużo funu
. Ocena 8.5/10
Napisany 01 grudzień 2011 - 17:03
serio takie wycofane wrażenia? ja jako wielki sceptyk serii zostałem rzucony na kolana o_O
Napisany 01 grudzień 2011 - 23:02
Ja nie zostałem rzucony na kolana bo wiedziałem mniej więcej czego mam się spodziewać . Choć nie powiem że przed zagraniem myślałem o niższej jakości tej produkcji
.
Napisany 09 grudzień 2011 - 18:49
Podzieli się ktoś osiągnięciem "Zaraza"
?
Napisany 11 grudzień 2011 - 14:22
W pierwszym meczu na multi wpadło mi, lecz podzelić mogę się
Napisany 11 grudzień 2011 - 16:20
Już sam zrobiłem
.
Napisany 15 grudzień 2011 - 21:16
Eeeee Raams Shadow już wyszedł, a wy co ? Żadnych emocji ?
Ja powiem krótko, za***isty dodatek, około 3 godzin będzie fajnej rozwałki, postacie takie sobie, ale i tak nie jest źle. Szkoda, że Tai nie ma swojej srebrnej zbroi tylko jakąś taką nieco zieloną. Rozwałka jest gruba chociaż mogło się obejść bez obecności jedno strzała, dwururki i retro lancera, a to nie pasowało zbytnio do GoW1, który i tak dzieje się 14 lat później. Etapy z Raamem są grube i naprawdę fajnie się gra, czuć to zło hehehe w porównaniu do Road to Ruins z GoW2 to jest po prostu ŚWIETNIE i jeśli chodzi o starego veterana, polecam to DLC z czystym sumieniem chociaż był przypał 13 tego na całym świecie jak posiadacze Seasons Pass musieli czekać aż EPIC naprawi bug, który nie pozwalał nam ściągnąć tego dodatku
yyyyyy no nic strzelać i zarzynać bo jest fajnie.
Napisany 01 styczeń 2012 - 21:54
Wiem że temat jest o GOW3 ale że szansa na odpowiedź w temacie o GOW2 jest mała to mam tutaj pytanie na temat GOW2 :
czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony
ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy
aby były one (jedna z 2) do wyboru ?
Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować
czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony
ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy
aby były one (jedna z 2) do wyboru ?
Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować
Napisany 01 styczeń 2012 - 22:47
wszyscy musza miec
Napisany 02 styczeń 2012 - 19:16
Ok , dzięki za info .
Napisany 10 marzec 2012 - 23:45
już kończę giereczkę - fajna, podoba mi się zmiana scenerii na bardziej kolorową i ciepłą, kilka akcji jest grubych i soczystych ale są i momenty gdzie strzela się ponad normę i panuje zwyczajny chaos, no i te żółte pokraki jakoś mi tak za bardzo nie przypadły do gusty
od strony fabuły to wypowiem się jak skończę ale na potrzeby gry zdaje raczej egzamin - jest kilka kiepskich momentów, od groma uproszczeń i naciągnięć ale swój urok ma
od strony fabuły to wypowiem się jak skończę ale na potrzeby gry zdaje raczej egzamin - jest kilka kiepskich momentów, od groma uproszczeń i naciągnięć ale swój urok ma
Napisany 11 marzec 2012 - 13:49
Skończyłem - jest OK - typowa bajeczka gdzie dobro zwycięża, ciekawe kiedy giereczki zaserwują nam trochę bardziej skomplikowany konfikt niż taki mordor vs pinkne i dobre elfy, to już seria modern warfare miała kilka dwuznacznych zagrywek OLO
Gra się bardzo fajnie - nowe bronie są ok, zwłaszcza retro lancer z wykur*istym bagnetem rodem z Verdun, kilka przebajerzonych jak kret, snajperka na czołgi i obrzyn.
Jestem zadowolony z takiego zakończenia trylogii - pomyśleć, że 6 lat temu jechałem składać papiery do uczelni i ze sporym zainteresowaniem czytałem w pociągu informacje o części pierwszej w NEO+ - to było coś, giereczka szokowała rozmachem i oprawą - dziś luz bluz, faja tralalala strzelam na 51' calach w 5.1 DD i nawet mi palec nie drgnie z emocji - like a sir
Gra się bardzo fajnie - nowe bronie są ok, zwłaszcza retro lancer z wykur*istym bagnetem rodem z Verdun, kilka przebajerzonych jak kret, snajperka na czołgi i obrzyn.
Jestem zadowolony z takiego zakończenia trylogii - pomyśleć, że 6 lat temu jechałem składać papiery do uczelni i ze sporym zainteresowaniem czytałem w pociągu informacje o części pierwszej w NEO+ - to było coś, giereczka szokowała rozmachem i oprawą - dziś luz bluz, faja tralalala strzelam na 51' calach w 5.1 DD i nawet mi palec nie drgnie z emocji - like a sir
Napisany 11 marzec 2012 - 15:30
lisie, ale wczoraj trochę po pijaku posty pisaleś, c'nie? 
jak na nadmorską wysublimowaną bicz, bardzo ładnie pokazałeś przemijanie tym przykładem z wielkim TV i dźwiękiem na pięć bębenków - niestety nie jesteśmy już podlotkami i to czego oczekujemy od życia to bezprzewodowe połączenie wszystkich urządzeń i auto-wkladanie plyt do napędu konsol, bo to juz za duża niewygoda.
Życie, ale Gyrosy wciąż odznaczają się wybitną wartością produkcyjną. Przecież tu każdy centymetr jest wymuskany.
no i marcus to nie elf, wiesz?
jak na nadmorską wysublimowaną bicz, bardzo ładnie pokazałeś przemijanie tym przykładem z wielkim TV i dźwiękiem na pięć bębenków - niestety nie jesteśmy już podlotkami i to czego oczekujemy od życia to bezprzewodowe połączenie wszystkich urządzeń i auto-wkladanie plyt do napędu konsol, bo to juz za duża niewygoda.
Życie, ale Gyrosy wciąż odznaczają się wybitną wartością produkcyjną. Przecież tu każdy centymetr jest wymuskany.
no i marcus to nie elf, wiesz?
Napisany 11 marzec 2012 - 17:33
trochę przez piątek i sobotę się opiłem winem i pifkiem i teraz widzę, że w kilku postach konstrukcja zdania złożonego jest zachwiana
a Marcus jak ściągnie bandane to mi przypomina małpoluda, nawet jego stary profesor jest tak na oko po 3 cyklach na omce i teściu - co to za kraj kierva, zagłada, śmierć i koniec świata a wszyscy obżarci jak amerykański plebs w macu
a Marcus jak ściągnie bandane to mi przypomina małpoluda, nawet jego stary profesor jest tak na oko po 3 cyklach na omce i teściu - co to za kraj kierva, zagłada, śmierć i koniec świata a wszyscy obżarci jak amerykański plebs w macu