Skocz do zawartości

Neo Pamiątki

• Please log in to reply
68 odpowiedzi na ten temat

#1 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 14:46

Oi, to mój pierwszy temat, więc jak coś zkaszanię, to możecie mi to wytknąć wrednymi, oskarżycielskimi paluchami. Zaczęło się przy okazji mojego zdjęcia z facepalmem Ryu, pomyślałem, że jak czegoś takiego jeszcze nie było, to niech każdy się pochwali, co ma z pamiątek związanych z N+, ew. SS, np. to, co na zdjęciu poniżej, jakieś zdjęcia pamiątkowe z redaktorami, skany wydrukowanych listów w FAQ (ja swoje wywaliłem, do wuja...), autografy, cokolwiek w tym stylu.

Nie mam tu na myśli oczywiście samego faktu posiadania egzemplarzy N+ chyba, że są w jakiś sposób unikatowe, np. ten zjedzony przez Gulasha (nie zakładam, że go macie, bo jeśli, to... lepiej nie myśleć), a może nie zjedzony, jak to w końcu było, zjadł go za aferę z Killzone2 czy nie? Ostatnio, co czytałem na ten temat, to napisał, żeby redaktor go broniący (nie pamiętam który, ale to było chyba w FAQ, czyli był to pewnie wtedy już DrMax) go nie bronił i że niedługo mini relacja. I co z tego wyszło w końcu, pamiętacie?

Dodany obrazek

#2 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11284 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 15:14

Poza wszystkimi n (tymi z jedyną słuszną redakcją) i n+ (poza jednym - dobry zwyczaj nie pożyczaj) nie mam nic z takich fantów. Chyba, że liczy się kumpel, którego kilka razy wydrukowali w galerii Dodany obrazek

#3 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 15:17

Zobacz postburnstein, o 28 kwiecień 2010 - 15:14, powiedział:

Poza wszystkimi n (tymi z jedyną słuszną redakcją) i n+ (poza jednym - dobry zwyczaj nie pożyczaj) nie mam nic z takich fantów. Chyba, że liczy się kumpel, którego kilka razy wydrukowali w galerii Dodany obrazek
Fakt, dopiszę o magazynach, bo to chyba ma każdy.

A każdy kumpel się zawsze liczy :pijak:

#4 Lady Luck

Lady Luck

Hm?

• Forumowicze
  • 6145 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 17:26

Mój list w FAQ :^^:

#5 keogh

keogh

almost there

• Forumowicze
  • 7072 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 17:27

mój cytat z foruma (jako pierwszy na liście)

#6 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21563 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 17:47

Tia, gdzieś mam numer w którym pojawiłem się w kąciku "Gangsta Paradise". Nie zgadniecie pod jakim nickiem :lol:

#7 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 18:59

Zobacz postLady Luck, o 28 kwiecień 2010 - 17:26, powiedział:

Mój list w FAQ :^^:

Czyżby skromność nie pozwala na więcej? A kto z siostrą pisał systematycznie o kobiecym punkcie widzenia? :wink:

Zobacz postTEXZ, o 28 kwiecień 2010 - 17:47, powiedział:

Tia, gdzieś mam numer w którym pojawiłem się w kąciku "Gangsta Paradise". Nie zgadniecie pod jakim nickiem :lol:
Albo "TEXZ" albo "Olo" OLO :^^: (już mnie macie tym OLO..)

#8 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 19:08

Mam Kompendium Wiedzy 2. O tyle unikatowe, że ZDRAPKA została obdrapana przez wszystkich chyba moich kolegów, którzy na to dali się nabrać XD

#9 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 19:11

Zobacz postScorpio, o 28 kwiecień 2010 - 19:08, powiedział:

Mam Kompendium Wiedzy 2. O tyle unikatowe, że ZDRAPKA została obdrapana przez wszystkich chyba moich kolegów, którzy na to dali się nabrać XD
Ja miałem wszystkie oprócz ostatniego, ale i tak :jeee: , bo nie każdy to kupił. A to nie Ty przypadkiem prowadziłeś dział RPG w rzeczonym periodyku?

#10 Scorpio

Scorpio

Section 9

• Moderatorzy
  • 12249 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 19:15

Nie, ja w Neo Plus, ale że to nie SS to nie ma co się chwalić ;)

#11 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 19:19

Zobacz postScorpio, o 28 kwiecień 2010 - 19:15, powiedział:

Nie, ja w Neo Plus, ale że to nie SS to nie ma co się chwalić ;)
No ja o N+ mówiłem, głównie o tym jest ten temat, ewentualnie coś SS, bo to ta sama z grubsza bajka w niektórych aspektach, o których wiemy. Tak na marginesie nie rozwalił Was kiedyś w N+ tekst co Banan bodajże pisał, jak to wyglądało w SS od środka? Nigdy bym nie pomyślał, że ten kolo, co "Cats" czytał (kto wd. Kompendium pierwszego pamięta kto to?) to taki ananas się okazał, o czym my, czytelnicy, nie wiedzieliśmy?

#12 marbel007

marbel007

Why so SERIOUS??

• Forumowicze
  • 4917 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:13

Jeśli aż takie archiwum to posiadam pierwsze i czwarte Kompendium Wiedzy :D Do dziś stoją na półkach, a niedawno wyciągnąłem specjalnie 4 by poczytać o star treku. Choć rysunki i teksty w KW1 to klasa sama w sobie :)
Mam też jakieś stare numery SS (wybiórczo), pierwszy chyba nr 9 (z Larrym na okładce). Kilka NEO (tych pierwszych pierwszych) od 2 numeru. Nawet nie zauważyłem za łebka kiedy się ekipa zmieniła i myślałem swego czasu, że Neo Plus to jakaś marna podróba ;)
No i 2 listy moje wydrukowano w N Plusie - Pierwszy w numerze z Gearsami 1 na okładce z nowym logo :)

Miałem też kilka maili prosto od Gula, ale kiedyś mi skrzynka wywaliła w kosmos i nie dało się nic odzyskać, a szkoda...

#13 TEXZ

TEXZ

XXXXXXX

• Forumowicze
  • 21563 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:18

Z Kompendiów SS wiedzy to mam wszystkie. Ostatnio przeglądałem pierwsze i odkryłem skan legitymacji Gulasha XD Numerów SS też mam od licha, więc nie ma co się czarować. Szkoda, że nie mam najstarszych numerów, kiedy byłem jeszcze młody i głupi wywaliłem je do kosza XDx2
A nie, nie zgadliście z tym nickiem. Może ktoś zajarzy: R2D2 Kapuściany Głąb ;)
Jest też N+ w którym jest moja grafika. Babce dałem N+ do ręki, zrobiłem fotę i później w Corelu obramowałem to w grafikę jak z SS.

#14 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:28

Zobacz postmarbel007, o 28 kwiecień 2010 - 20:13, powiedział:

Jeśli aż takie archiwum to posiadam pierwsze i czwarte Kompendium Wiedzy :D Do dziś stoją na półkach, a niedawno wyciągnąłem specjalnie 4 by poczytać o star treku. Choć rysunki i teksty w KW1 to klasa sama w sobie :)
Mam też jakieś stare numery SS (wybiórczo), pierwszy chyba nr 9 (z Larrym na okładce). Kilka NEO (tych pierwszych pierwszych) od 2 numeru. Nawet nie zauważyłem za łebka kiedy się ekipa zmieniła i myślałem swego czasu, że Neo Plus to jakaś marna podróba ;)
No i 2 listy moje wydrukowano w N Plusie - Pierwszy w numerze z Gearsami 1 na okładce z nowym logo :)

Miałem też kilka maili prosto od Gula, ale kiedyś mi skrzynka wywaliła w kosmos i nie dało się nic odzyskać, a szkoda...
KW1 to potęga, opowiadanie "Poranny autobus" jest niemożliwe :lol: Rysunki też, pamiętam.

Co do listów, to mnie już 3 razy drukowali, 2x jako Dr Gonzo, i raz jako właśnie Daddy Mad Caddy niedawno (w lutym 2010 bodajże). W SS też się zdarzyło raz chyba.

Mnie Qoora (aka Grześ Całek) kiedyś prywatnie odpisał w temacie GTA i Silent Hill.

Zobacz postTEXZ, o 28 kwiecień 2010 - 20:18, powiedział:

Z Kompendiów SS wiedzy to mam wszystkie. Ostatnio przeglądałem pierwsze i odkryłem skan legitymacji Gulasha XD Numerów SS też mam od licha, więc nie ma co się czarować. Szkoda, że nie mam najstarszych numerów, kiedy byłem jeszcze młody i głupi wywaliłem je do kosza XDx2
A nie, nie zgadliście z tym nickiem. Może ktoś zajarzy: R2D2 Kapuściany Głąb ;)
Jest też N+ w którym jest moja grafika. Babce dałem N+ do ręki, zrobiłem fotę i później w Corelu obramowałem to w grafikę jak z SS.
Tak, pamiętam te legitymacje,co mnie zszokowało, to że ten jeden jegomość "Cats" wtedy czytał, a ja młody byłem i zszokowany tym.

#15 shinian

shinian

Noblesse oblige

• Forumowicze
  • 11900 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:41

Zobacz postDaddyMadCaddy, o 28 kwiecień 2010 - 14:46, powiedział:

pomyślałem, że jak czegoś takiego jeszcze nie było, to niech każdy się pochwali, co ma z pamiątek związanych z N+,

Dziecko z Mielem (ah, Mielem :oops: )

Spoiler

#16 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:44

Zobacz postshinian, o 28 kwiecień 2010 - 20:41, powiedział:

Dziecko z Mielem (ah, Mielem :oops: )

Spoiler
Tak ma na imię? Olo? :^^:

#17 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16207 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 20:58

list, pytanie do Chmielarza, forum chyba..

#18 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 21:03

Zobacz postpiterekd, o 28 kwiecień 2010 - 20:58, powiedział:

list, pytanie do Chmielarza, forum chyba..
O co pytałeś Chmielarza, pamiętasz?

#19 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16207 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 21:10

Zobacz postDaddyMadCaddy, o 28 kwiecień 2010 - 21:03, powiedział:

O co pytałeś Chmielarza, pamiętasz?

nie :nie:

#20 Shinigami

Shinigami

Spider-Nerd

• Moderatorzy
  • 22462 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 21:20

Poradnik do DMC4 i MGO, zdjęcie mojej uber koszulki z pierwszego PSE (za które dostałem prasowego paka J&D), Mielu dał mi krówkę, niedawno na Fan Deju obiecał koszulkę, ale on zawsze dużo obiecuje i później zapomina ( :^^: ), longsleeve N+ gdzieś w szafie mam, wszystkie numery na półce. I takie tam inne o których nie pamiętam. Mam też gg do Marcela jak ktoś chce :lol:

#21 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19708 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 22:20

List, ze 2 razy też wydrukowano moje pytania do Poyepa. Kilka SS i masę Neo mam w chacie. Kiedyś ze 2 razy wymieniłem maila z Gulem. Raz o Viewtiful Joe, a drugi raz poinformowałem Gula, że nie ma Neo+ w kujawsko-pomorskim. Nic o tym nie wiedział i po moim info zadziałał i okazało się, że Kolporter coś nawalił w północnych rejonach kraju, czy coś takiego.

#22 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 22:21

Zobacz postShinigami, o 28 kwiecień 2010 - 21:20, powiedział:

Poradnik do DMC4 i MGO, zdjęcie mojej uber koszulki z pierwszego PSE (za które dostałem prasowego paka J&D), Mielu dał mi krówkę, niedawno na Fan Deju obiecał koszulkę, ale on zawsze dużo obiecuje i później zapomina ( :^^: ), longsleeve N+ gdzieś w szafie mam, wszystkie numery na półce. I takie tam inne o których nie pamiętam. Mam też gg do Marcela jak ktoś chce :lol:
Miałem kupić tą bluzę, zawsze mnie rękawy innego koloru niż tors nęciły, ale jakoś zostawiłem sprawę po drodze. A Mielu to Mielu, osobiście nie znam, ale z czytania lubię. I fajny krawat na ślubie miał - przynajmniej tak ze zdjęcia z N+ wywnioskowałem :)

Zobacz postCzychu3, o 28 kwiecień 2010 - 22:20, powiedział:

List, ze 2 razy też wydrukowano moje pytania do Poyepa. Kilka SS i masę Neo mam w chacie. Kiedyś ze 2 razy wymieniłem maila z Gulem. Raz o Viewtiful Joe, a drugi raz poinformowałem Gula, że nie ma Neo+ w kujawsko-pomorskim. Nic o tym nie wiedział i po moim info zadziałał i okazało się, że Kolporter coś nawalił w północnych rejonach kraju, czy coś takiego.
Uratowałeś zatem kawał Polski od nudy i braku wiarygodnych informacji :sparta:

#23 ACZ

ACZ

DANGA!

• Forumowicze
  • 19708 Postów:

Napisany 28 kwiecień 2010 - 22:26

Z tego co pamiętam to opóźnienie było już prawie 2 tygodniowe, lol.

#24 Danteusz

Danteusz

Ubermod

• Moderatorzy
  • 16859 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 01:59

Mam numer N+ podpisany przez większość ówczesnej redakcji na PSE, do tego fotki z redaktorami. Jak byłem w redakcji to Mielu dał mi koszulkę N+. Napisałem też kilka krótkich recenzji gier na DSa, przez jakiś czas wybierałem teksty z forum do numeru. 

Ale najcenniejsze jest to co mam tylko w głowie: widok Gula w szlafroku :lol:

#25 Yoori

Yoori

profesore de espańol

• Forumowicze
  • 5886 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 10:45

Zdjęcie z Gulashem robione na PSE przez Shiniego i parę razy wydrukowali moje wypociny z forum w N+, chyba dokładnie 3 razy :cool:

#26 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2898 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 12:38

Piłem z Mielem i Gonzem na fun dayu ;P - wystarczy

#27 Razel

Razel

I'm God's lonely man

• Forumowicze
  • 7735 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 12:41

Zobacz postcybercotlet, o 29 kwiecień 2010 - 12:38, powiedział:

Fejma sobie tym zdanie nie zyskasz, a wręcz odwrotnie :^^:

#28 cybercotlet

cybercotlet

Dreamcast!

• Forumowicze
  • 2898 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 12:53

Fejma to ja już mam za swojego facepalma :>

#29 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 29 kwiecień 2010 - 14:40

Zobacz postdante2003, o 29 kwiecień 2010 - 01:59, powiedział:

Ale najcenniejsze jest to co mam tylko w głowie: widok Gula w szlafroku :lol:

Że zapytam... a w jakich okolicznościach miałeś tą przyjemność...?

Zobacz postcybercotlet, o 29 kwiecień 2010 - 12:38, powiedział:

Wystarczy :jeee:

#30 Gość_jedensto_*

Gość_jedensto_*
  • Goście

Napisany 29 kwiecień 2010 - 17:18

pamiętacie, tą wielką rzeźbę linka w neo ?