Skocz do zawartości

Neo Pamiątki

• Please log in to reply
68 odpowiedzi na ten temat

#61 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 05 maj 2010 - 21:24

Zobacz postpiterekd, o 05 maj 2010 - 20:30, powiedział:

Ja do dziś nie dostałem koszulki za tworzenie 'spisu recenzji'. Raz nawet napisałem maila do Miela, że przyjadę do redakcji i ją chamsko ukradnę, ale bez odzewu.
Pewnikiem pod kołdrą skuleni ze strachu siedzieli, dlatego :^^:

Zobacz postOperator, o 05 maj 2010 - 20:49, powiedział:

Smycz (w odcieniu niebieskiego, który wypala oczy) od SCEP reklamująca Singstara, która dziś służy mi jako smycz do... GBA.
Nie ma to jak świadoma kryptoreklama :)

#62 Matrox

Matrox

...

• Forumowicze
  • 3073 Postów:

Napisany 08 maj 2010 - 09:29

Zobacz postDaddyMadCaddy, o 30 kwiecień 2010 - 11:48, powiedział:

Oby ktoś skorzystał, bo jak nie, to źle zutylizowany papier był to, trzeba było na recycling dać do kosza specjalnego (nie jestem jakiś super "eko", ale segreguję, bo żal marnować).

Specjalnego kubła nigdzie w pobliżu nie ma, chciałem odwieść do skupu, ale jak się dowiedziałem, że nawet za paliwo mi się to nie zwróci to w nosie miałem eko utylizacje, nie ma warunków do ratowania planety :P

#63 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 08 maj 2010 - 10:29

Zobacz postMatrox, o 08 maj 2010 - 09:29, powiedział:

Specjalnego kubła nigdzie w pobliżu nie ma, chciałem odwieść do skupu, ale jak się dowiedziałem, że nawet za paliwo mi się to nie zwróci to w nosie miałem eko utylizacje, nie ma warunków do ratowania planety :P
To prawda, u mnie akurat blisko domu takie kosze są, to nie problem, ale powinno być ich więcej w całym kraju, skoro tak proszą o segregowanie.

#64 burnstein

burnstein

ukryta opcja żydowska

• Forumowicze
  • 11284 Postów:

Napisany 08 maj 2010 - 12:30

Zobacz postMatrox, o 08 maj 2010 - 09:29, powiedział:

Jak miałeś no. 14 to mogłeś mi wysłać :cry:

#65 Blizzard Beast

Blizzard Beast

N+ Crew

• Redakcja
  • 4623 Postów:

Napisany 09 maj 2010 - 13:09

Zobacz postpiterekd, o 05 maj 2010 - 20:30, powiedział:

Ja do dziś nie dostałem koszulki za tworzenie 'spisu recenzji'. Raz nawet napisałem maila do Miela, że przyjadę do redakcji i ją chamsko ukradnę, ale bez odzewu.

A jaką miałeś dostać koszulkę?

#66 piterekd

piterekd

Dabrowsky

• Forumowicze
  • 16207 Postów:

Napisany 09 maj 2010 - 13:52

Zobacz postBlizzard Beast, o 09 maj 2010 - 13:09, powiedział:

A jaką miałeś dostać koszulkę?

CC jako główny koordynator mówił na gg, że wszyscy tworzący serwis dostaną koszulkę Neo+. Zebrał adresy. Jak mu napisałem, że ja nie dostałem, to powiedział abym się upomniał.

#67 Century Child

Century Child

Dante

• Forumowicze
  • 1335 Postów:

Napisany 17 maj 2010 - 16:18

A ja po artcie dot. Shenmue w jednym z numerów N+ dostałem od Gula przez Miela item związany z Shenmue właśnie :) za co jeszcze raz wielkie dzięki i szacun4life dla Naczelnego, stoi sobie na półeczce po dziś ^^

PS. Co do akcji ze spisem recenzji to rzeczywiście, jakieś itemy każdy z nas miał dostać (zbierałem adresy i poszczególne informacje, co kto by chciał dostać - Sikor bodajże grę na PS3, piterekd koszulkę, Uuk grę na PSP...) ale akcja rozeszła się po łebkach. To tak jako errata, żeby nie było że ja coś sobie ubzdurałem, że nam się coś należy itp. a nie było pokrycia tych słów w rzeczywistym odzewie redakcji :).

#68 DaddyMadCaddy

DaddyMadCaddy

Corazon de olo

• Forumowicze
  • 9376 Postów:

Napisany 17 maj 2010 - 19:23

I tak oto jest taki spis recenzji dostępny dla szerokiej publiczności :)

#69 ornit

ornit

Mega Man

• Forumowicze
  • 94 Postów:

Napisany 19 maj 2010 - 21:04

To i ja się dopiszę. Mam jeszcze plakat MK3, który wygrałem w konkursie z SS. Z babci kieszeni zapłaciłem 2 albo 4zł (albo 20.000/40.000 zł, nie pamiętam czy było już po denominacji złotego) za przesyłkę lol.