Pytanie mam. Czy ktoś ma może do udostępnienia save'a jakoś po przejściu pierwszej dzielnicy, grając dobrym Cole'em? Sprawa dość pilna, PS3 zwiesiło się w najmniej oczekiwanym momencie i uszkodził się save, a przechodzenie tego wszystkiego po raz drugi jakoś nie zachęca.
inFamous 2
Rozpoczęte przez
ACZ
, maj 29 2010 21:56
221 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 wrzesień 2011 - 21:30
Napisany 27 wrzesień 2011 - 19:35
ta gra jest przecież aż za łatwa nawet na hardzie, 100% jako dobry zajęło mi parę chwil, lecisz jak po maśle
Napisany 27 wrzesień 2011 - 23:23
Ja przeszłam tę grę już 2 razy, ale osoba, która potrzebuje save'a, najwyraźniej ma z tym problem.
Napisany 02 październik 2011 - 15:06
Mnie Infamous2 zawiodło dosyć mocno. Fajna gra, przyjemna, ale stawiać jej "9" i zaliczać do najmocniejszych exclusive'ów na PS3 to przesada.
Musiałem sobie ostro dawkować tą grę bo misję potrafią być mocno monotonne i w sumie żadna nie zapada w pamięć (może - walki z bossami). Przy takim potencjalne głównego bohatera i jego mocy mogli twórcy jakoś bardziej zaszaleć...
Skoro pierwsze Uncharted dostało na takim IGN 8,9 to tej grze dałbym max 7,5 porównując jakość obu tytułów.
Musiałem sobie ostro dawkować tą grę bo misję potrafią być mocno monotonne i w sumie żadna nie zapada w pamięć (może - walki z bossami). Przy takim potencjalne głównego bohatera i jego mocy mogli twórcy jakoś bardziej zaszaleć...
Skoro pierwsze Uncharted dostało na takim IGN 8,9 to tej grze dałbym max 7,5 porównując jakość obu tytułów.
Napisany 10 listopad 2011 - 00:08
I ja jestem zawiedziony kontynuacja jednego z największych pozytywnych zaskoczeń co do nowych ip tej generacji. Pierwsza część była w mojej opinii świetna, była czymś nowym, miała fajną historię, ciekawe miasto, aż chciało sie grać dalej by zobaczyć co nowego się wydarzy, parę misji zapadało w pamięć,a rozpierducha jaka im towarzyszyła była epicka.
Infamous 2 zaczyna się bardzo dobrze, wygląda zdecydowanie lepiej od jedynki. Jednak po pierwszym wow, gra zaczyna nużyć, misje się powtarzają, absolutnie żadna nie wywarła mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, w żadnej nie byłem zmuszony to zrobienie mega demolki jak to często bywało w 1. Nie wiem, albo mi pamięć szwankuję, albo skala pojedynków w 2 jest zdecydowanie mniejsza.
Najgorsza jest jednak monotonia, każda misja jest podobne do poprzedniej, oryginalnych pomysłów jest tyle co kot napłakał. Już po odblokowaniu drugiej części wyspy czułem lekkie znużenie, przy trzeciej części chciałem tylko jak najszybciej zobaczyć zakończenie.
No ale ostatnie 15 min to już poziom baaardzo wysoki, finał jest bardzo epicki i efektowny ( wybrałem dobre zakończenie).
Jakbym miał wystawiać ocenę to bym dał coś w przedziale 7-8. Dobra gierka, której zabrakło czasu na doszlifowanie.
Infamous 2 zaczyna się bardzo dobrze, wygląda zdecydowanie lepiej od jedynki. Jednak po pierwszym wow, gra zaczyna nużyć, misje się powtarzają, absolutnie żadna nie wywarła mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, w żadnej nie byłem zmuszony to zrobienie mega demolki jak to często bywało w 1. Nie wiem, albo mi pamięć szwankuję, albo skala pojedynków w 2 jest zdecydowanie mniejsza.
Najgorsza jest jednak monotonia, każda misja jest podobne do poprzedniej, oryginalnych pomysłów jest tyle co kot napłakał. Już po odblokowaniu drugiej części wyspy czułem lekkie znużenie, przy trzeciej części chciałem tylko jak najszybciej zobaczyć zakończenie.
No ale ostatnie 15 min to już poziom baaardzo wysoki, finał jest bardzo epicki i efektowny ( wybrałem dobre zakończenie).
Jakbym miał wystawiać ocenę to bym dał coś w przedziale 7-8. Dobra gierka, której zabrakło czasu na doszlifowanie.
Napisany 04 grudzień 2011 - 18:08
Faktycznie, pomimo ze gralo sie przyjemnie to brakuje tutaj kropki nad i w zasadzie kazdej skladowej gry - fabula jest nudna i nieciekawa, postacie slabe i wkurwiajace (szczegolnie Zik ktory jest najbardziej drazniaca dla mnie postacia w grach ever), misje powtarzalne i momentami nudne, brak efektownosci, brak geniuszu, pomyslow....oprawa zaliczyla gigantyczny skok wprzod w stosunku do poprzedniczki i jest to spokojnie najladniejszy sandbox obok asasynow na rynku ale. O z tego skoro cala reszta jest na max mocne 7. Mialem ochote wycisnac z niej jak najwiecej gdy bylem mniej wiecej w 1/3 gry, pozniej juz bylo tylko gorzej.
BLAGAM NIECH SUCKER PUNCH JUZ NIE ROBI TROJKI'!!!!!!!!!!!!!!!!
BLAGAM NIECH SUCKER PUNCH JUZ NIE ROBI TROJKI'!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisany 01 luty 2012 - 11:19
Gra prezentuje się znakomicie. Coś niesamowitego, nie tylko jak na grę z otwartym światem. Brawa dla twórców, że dokonali takiego skoku w stosunku do poprzedniczki, która przecież nadal wygląda bardzo dobrze. Muzyka ma swój urok, nie powiem. Brakuje mi tylko czegoś na wzór szybkiego (i jakże efektownego) przemieszczania się po mieście, w formie jaką można przybrać w FK (nietoperze).
Grałem jako zły. Bestia jest niczego sobie (podobnie jak Nix). Może skuszę się na platynę i przejdę grę jako dobry - wszytko (nie licząc misji innych graczy) zaliczone, no będzie trzeba jeszcze 960 ptk. zdobyć na ostatnią moc. Trochę zaniedbali to. Walki nie unikałem, wszystkie sześćdziesiąt misji wykonałem. A po ukończeniu głównej osa fabularnej, dalej brakuje tyle punktów (właściwie to brakowało niemal 1600, jednak coś tam zebrałem - przeciwników zbyt wielu nie ma, jedynie co, to napady mogę udaremniać).
Grałem jako zły. Bestia jest niczego sobie (podobnie jak Nix). Może skuszę się na platynę i przejdę grę jako dobry - wszytko (nie licząc misji innych graczy) zaliczone, no będzie trzeba jeszcze 960 ptk. zdobyć na ostatnią moc. Trochę zaniedbali to. Walki nie unikałem, wszystkie sześćdziesiąt misji wykonałem. A po ukończeniu głównej osa fabularnej, dalej brakuje tyle punktów (właściwie to brakowało niemal 1600, jednak coś tam zebrałem - przeciwników zbyt wielu nie ma, jedynie co, to napady mogę udaremniać).
Napisany 01 luty 2012 - 11:41
zniechęciliście mnie, I2 było w trójce gier z których miałem sobie wybrać jedną, odpadł Rage i zostało Dead Island, z tego co czytałem oprócz grafiki nie poprawili nic, a nawet pogorszyli
Napisany 01 luty 2012 - 11:57
Deb nie wierz im - dla mnie gra jest lepsza niż 1 - lepiej się gra, choć jest podobna. Chciało mi się w niej robić platynę 
Jak podobała Ci się jedynka, to dwójka tym bardziej powinna.
Jak podobała Ci się jedynka, to dwójka tym bardziej powinna.
Napisany 01 luty 2012 - 12:04
Dla mnie jedynka to max mocne 7 a dwojka ejst lepsza tylko pod wzgledem oprawy i tzw dopieszczenia, misje imo sa mniej intesujace, fabula rowniez, na pewno nie ejst I2 dla I tym czym byl Asasyn 2 dla jedynki.
Gra wyglada bardzo ladnie jak na sandboxa ale gameplay niczym sie nie wyroznia i w polowie gry robi sie zwyczajnie nudno....do tego jedna z dzielnic nowego miast totalnie ssie pale i chyba zostala zrobiona na odwal sie.
Gra wyglada bardzo ladnie jak na sandboxa ale gameplay niczym sie nie wyroznia i w polowie gry robi sie zwyczajnie nudno....do tego jedna z dzielnic nowego miast totalnie ssie pale i chyba zostala zrobiona na odwal sie.
Napisany 01 luty 2012 - 12:14
Dam jej szansę na gametrade, jak ktos mi ją zaoferuje za np U2 to pogram...
Napisany 01 luty 2012 - 18:52
Gra wygląda fantastycznie. Przynajmniej klasę lepiej od poprzedniczki. Heh, gra z otwartym światem, a wizualnie miażdży niemal każdą inna grę. Takie coś pomiędzy U2, a U3. Kapitalne tekstury. Osoby broniące DkS, że to niby SB, niech lepiej inF2 kupią. Audio także znacznie lepsze niż poprzedniczka. Sama gra, co najmniej bardzo dobra. Zakończenie dobra >>>> zła.
Właśnie wpadła platyna.
Teraz może odpocząć na półce niedaleko swej starszej siostry.
Właśnie wpadła platyna.
Teraz może odpocząć na półce niedaleko swej starszej siostry.