Skocz do zawartości

Resident Evil Revelations I Mercenaries

304 odpowiedzi na ten temat

#301 Zwyrol

Zwyrol

wiseguy

• Forumowicze
  • 2606 Postów:

Napisany 02 marzec 2012 - 16:49

Ja również stawiam, że prędzej czy później pojawi się port, być może nawet na PS3/Xboxa360 z dodatkami, bo takie zapewne będą.

#302 Pious

Pious

Sephiroth

• Forumowicze
  • 2298 Postów:

Napisany 02 marzec 2012 - 16:58

A ja właśnie dostałem paczkę z moją nagrodą za turniej MK7. Doszedłem na razie tylko do 1 epizodu, ale później obadam konkretniej tą grę. Liczę, że się nie zawiodę.

#303 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 04 kwiecień 2012 - 15:40

Wczoraj skończyłem Story Mode i dużo bardziej mnie urzekł niż RE4 na Wii. W ogóle bardzo mnie się spodobało Revelations, szczególnie grając z drugim Circle Padem. Dużo drobiazgów takich jak
Spoiler
, ukryte odciski dłoni (11 znalazłem), odgłosy (sound design ;p) a do tego wartka akcja i piękna grafika - śmiem twierdzić, że warto dla tej gry mieć 3DS'a, a dla fanów Residenta to wręcz must-have, chociaż sam fanem nigdy nie byłem ;p.

#304 Kaxi

Kaxi

N+ Crew

• Redakcja
  • 4734 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 12:13

MEGA PLOTA:

http://www.mwrc.pl/N...nr=08&kom=Dodaj

Resident Evil: Revelations okazało się prawdziwym sukcesem i tytuł został bardzo ciepło przyjęty przez fanów serii. Masachika Kawata w jednym z wywiadów stwierdził, że chciałby więcej gier z serii Resident Evil na przenośną konsolę Nintendo tj. 3DS'a.

W sieci pojawiły się doniesienia o rzekomym istnieniu "Resident Evil 3D: Degeneration-Damnation-Downfall". Tytuł miałby się pojawić pod koniec tego roku i wedle tytułu zawierałby dwa filmy wykonane w technice CG, a dzięki możliwością konsolki Nintendo użytkownik mógłby obejrzeć te dwa filmy w 3D. Czym jest natomiast "Downfall" ? Z pierwszych niepotwierdzonych doniesień wynika, że akcja tym razem gry, miałaby rozgrywać się pomiędzy wydarzeniami z RE5, a RE6. Gracz wcielałby się w Claire Redfield która byłaby świadkiem "upadku" ludzkości.

Czyżby Tekken 3D zapoczątkował nową modę? Z drugiej strony już Revelations było na dużym/drogim carcie, więc 2 filmy plus gra musiałyby korzystać już chyba z 8 gigowych (na razie żadna gra na 3DSa nie korzysta z nich). Nie wydaje mi się, by sprzedażą revelations byli aż tak zadowoleni. Z drugiej strony, może Downfall byłby dużo mniejszą grą, dodatkiem na 2 h.

Albo to wszystko bullshit :)

#305 Tawotnica

Tawotnica

Sub-Zero

• Forumowicze
  • 564 Postów:

Napisany 07 maj 2012 - 13:31

Operation Racoon City w KKW się sprzedało w pierwszym tygodniu lepiej niż Revelaitons LTD, więc wrzucą dwa filmy Uwe Bolla i rail-shooter z serii Chronicles :olo:
Nie wiem czy filmy inne niż krótkometrażowe na handheldzie to taki dobry pomysł. Filmy na UMDkach widać jak skończyły.

Dodaj odpowiedź